reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 podsylam fot. Tylko musze białko s jeszcze zrobic bo mieli za malo materialu..wien ze to nic w porownaniu do twoich badan ale zawsze cos :) wazne ze zaczelam dzialac... widzialam twoja liste badan ktore wstawiłas i zrobilam sobie screena i podpytam mojego gin o nie..a co do moich wynikow to prolaktyne mam ciut za wysoka alr to kwestia 6 jednostek...i wit d mam niewystarczający poziim a po za tym reszta w normie ..

Załączniki

• Screenshot_20180109-131342.png
    Screenshot_20180109-131342.png
    56,1 KB · Wyświetleń: 74
Ostatnia edycja:
reklama
@roxie123 !!! Świetnie, że w końcu widać światełko w tunelu :) Trzymam kciuki żeby to byłą tą przyczyną - tabletki iiiii będzie w końcu upragniony dzidziuś :) tak się cieszę, że widać u Ciebie nadzieje :)

@Marika92 kochana, na pewno będzie wszystko dobrze, dostaniesz jakieś globulki czy maści i zleczysz to co tam siedzi :) a najważniejsze, że z groszkiem wszystko dobrze :)

@anja93 Poczekaj do wizyty. U mnie wszystkie ciąże były prawie bezobjawowe - tylko o 14 musiałam się zdrzemnąć. Żadnych mdłości, wymiotów, bólu cycek... Beta nic nie zmieni, a jeśli przyrost będzie tylko nieco za mały, albo tylko nieco za duży, albo tylko nieco nie bardzo jakiś - to będziesz stresować się jeszcze bardziej. A betą nic już nie zmienisz.

@Marika92 Nie ma co się tam zamartwiać. Będzie dobrze! A kiedy poprzednim razem robiłaś cytologię? Było w porządku?

@anja93 szkoda badać bete już na tym etapie... lepiej poczekać na usg ;*
@angie. podstawą jest znaleźć dobrego gina co się zna ale tak powaznie zna ... ja zmarnowałam czas u gina , który robił to co ja chciałam a nie co trzeba było i tak się sama badałam aż do teraz w końcu mam lekarza z mózgiem . Czyli wykluczyłaś trochę , jeśli ciąże dalej będą lecieć trzeba się wtedy pchać w immunologie głębiej . Chyba nie widze u Ciebie ANA robiłaś ?

@angie. wskocz do nas na wątek leczenie immunologiczne robiąc te badania przyda Ci się pomoc w interpretacji itd dziewczyny pomogą w pytaniach tam większość ma skopane cokolwiek i jest po kilkukrotnych poronieniach :) czyli lekarz coś kojarzy ...

@angie. w stopce masz ... tak jak Ty ciągle nic nie wychodziło w bdaniach , rózne matody leczenia i na zelaznym i na clo itd ale widac nie w tym kierunku to szło , ciagle miałam nadzieje , że moze jednak się uda, ale się nie udawało ...więc zmieniłam lekarza na takiego , który tylko zajmuje się poronieniami i niepłodnością i zrobiłam reszte badań od niego no i coś wylazło

@Totois30 ja mialam to samo z infekcja. Ale w tym cyklu biore sie do roboty od nowa.
Kto jeszcze w tym cylku? @AgaB33?
Robimy kolko wsparcia.
Ja mam juz zalatwione cycopompki do mleka i bujaczek, wiec musze sie mocno postarac o uzytkownika. Zakupilam sobie na Amazonie zestaw testow LH i HCG, kremy z progesteronem przyszly, lubrykant lezy na szafce przy lozku, witaminy w laziecnce. Dzis 5dc wiec juz niedlugo!

reklama
Do góry