reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 podsylam fot. Tylko musze białko s jeszcze zrobic bo mieli za malo materialu..wien ze to nic w porownaniu do twoich badan ale zawsze cos :) wazne ze zaczelam dzialac... widzialam twoja liste badan ktore wstawiłas i zrobilam sobie screena i podpytam mojego gin o nie..a co do moich wynikow to prolaktyne mam ciut za wysoka alr to kwestia 6 jednostek...i wit d mam niewystarczający poziim a po za tym reszta w normie ..

Załączniki

• Screenshot_20180109-131342.png
    Screenshot_20180109-131342.png
    56,1 KB · Wyświetleń: 74
Ostatnia edycja:
reklama
@roxie123 !!! Świetnie, że w końcu widać światełko w tunelu :) Trzymam kciuki żeby to byłą tą przyczyną - tabletki iiiii będzie w końcu upragniony dzidziuś :) tak się cieszę, że widać u Ciebie nadzieje :)

@Marika92 kochana, na pewno będzie wszystko dobrze, dostaniesz jakieś globulki czy maści i zleczysz to co tam siedzi :) a najważniejsze, że z groszkiem wszystko dobrze :)

@anja93 Poczekaj do wizyty. U mnie wszystkie ciąże były prawie bezobjawowe - tylko o 14 musiałam się zdrzemnąć. Żadnych mdłości, wymiotów, bólu cycek... Beta nic nie zmieni, a jeśli przyrost będzie tylko nieco za mały, albo tylko nieco za duży, albo tylko nieco nie bardzo jakiś - to będziesz stresować się jeszcze bardziej. A betą nic już nie zmienisz.

@Marika92 Nie ma co się tam zamartwiać. Będzie dobrze! A kiedy poprzednim razem robiłaś cytologię? Było w porządku?

@anja93 szkoda badać bete już na tym etapie... lepiej poczekać na usg ;*
@angie. podstawą jest znaleźć dobrego gina co się zna ale tak powaznie zna ... ja zmarnowałam czas u gina , który robił to co ja chciałam a nie co trzeba było i tak się sama badałam aż do teraz w końcu mam lekarza z mózgiem . Czyli wykluczyłaś trochę , jeśli ciąże dalej będą lecieć trzeba się wtedy pchać w immunologie głębiej . Chyba nie widze u Ciebie ANA robiłaś ?

@angie. wskocz do nas na wątek leczenie immunologiczne robiąc te badania przyda Ci się pomoc w interpretacji itd dziewczyny pomogą w pytaniach tam większość ma skopane cokolwiek i jest po kilkukrotnych poronieniach :) czyli lekarz coś kojarzy ...

@angie. w stopce masz ... tak jak Ty ciągle nic nie wychodziło w bdaniach , rózne matody leczenia i na zelaznym i na clo itd ale widac nie w tym kierunku to szło , ciagle miałam nadzieje , że moze jednak się uda, ale się nie udawało ...więc zmieniłam lekarza na takiego , który tylko zajmuje się poronieniami i niepłodnością i zrobiłam reszte badań od niego no i coś wylazło

@Totois30 ja mialam to samo z infekcja. Ale w tym cyklu biore sie do roboty od nowa.
Kto jeszcze w tym cylku? @AgaB33?
Robimy kolko wsparcia.
Ja mam juz zalatwione cycopompki do mleka i bujaczek, wiec musze sie mocno postarac o uzytkownika. Zakupilam sobie na Amazonie zestaw testow LH i HCG, kremy z progesteronem przyszly, lubrykant lezy na szafce przy lozku, witaminy w laziecnce. Dzis 5dc wiec juz niedlugo!

reklama
Do góry