reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny dzisiaj mam jakiś dzień spania. Wróciliśmy z badań, zjadłam śniadanie i poszłam w kimono, wstałam zmierzyć cukier i dalej poszłam spać.:laugh2: wstałam po 13 zjadłam obiad, pojechałam do diabetologa i teraz idę dalej spać :laugh2:
U Was też tak śpiąco dziś? :D

@ivvonka jak się czujesz?

reklama
Dziewczyny dzisiaj mam jakiś dzień spania. Wróciliśmy z badań, zjadłam śniadanie i poszłam w kimono, wstałam zmierzyć cukier i dalej poszłam spać.:laugh2: wstałam po 13 zjadłam obiad, pojechałam do diabetologa i teraz idę dalej spać :laugh2:
U Was też tak śpiąco dziś? :D

@ivvonka jak się czujesz?
Ja tak mialam ostatnie 2 tygiodnie, zasypialam nawet w pracy. Juz myslalam, ze ciaza... a tu zonk i byla grypa

@ivvonka jestem jestem, jakaś chandra mnie dopadła że szkoda gadać ale to normalka w ciąży. Raz mam dobry nastrój a zaraz coś mnie trafia :/ Ogólnie czuję się lepiej, brzuch mniej dokucza, chyba nospa pomogła- brałam 3x1. Dziś wzięłam tylko dwie a jutro wezmę jedną. Tak żeby stopniowo zejść do zera. @anja93 ja ostatnio mam problemy ze spaniem :/ a takie pobolewania w ciąży to podobno normalne, wszystko się rozciąga itp. A kiedy masz wizytę? Dzwoniłaś do lekarza?
@ivvonka a Ty jak się czujesz
@AgaB33 a Tówj brzusio jak tam?
Też macie takie zmienne nastroje ? :/
Edit
@Calineczka24 ja też dziś kimałam,oglądałam film i nawet nie wiem kiedy zasnęłam

@Totois30 noo to krwawienie po zabiegu nie nazwalabym jako @. dopiero drugą, tylko po tym krwawieniu jest owu czyli teoretycznie juz mozna zajsc. Chociaz ja bym sie bala starac tak zaraz np 2 tyg po poronieniu i to jeszcze po zabiegu. Ale czytalam tez gdzies na innym forum ze jest bardzo duzo takich przypadkow ze kobieta zachodzi zaraz po i ma zdrowe dziecko. Czyli moze nie ma reguly. Ja ogolnie jestem zdania ze jak jest cos nie tak to bedzie. Nie wazne czy miesiac po stracie czy 10 miesiecy. A jak ma byc dobrze to bedzie.. :)

Ja sie dzis obudzilam o 5 rano z takim dziwnym mocnym bolem w dole brzucha, jakby kluciem ale przeszlo po jakichs 3 min. Wie ktoras czego to mogl byc objaw? :(
Kochana chetnie bym Ci pomogla, ale ja juz nic nie wiem. W kazdym ukluciu, strzyknieciu i mdlosci widzialam u siebie ciaze.
Ktory masz tc?

@Aggs ale ładna dziewczyna z Ciebie :)
Same piękności tutaj na foruj ;)
Żadnej grypy nie chcę.. tfuu tfuu :p

@membaris ja jako tako to nie miałam zmian nastrojów ;)
Który tydzień u Ciebie? Jak się ogólnie czujesz? Co to za bóle ja tutaj wyczytałam? Nie pozwalam :p głaszczę Twój brzusio, aby nie bolał już więcej :*

Mąż mnie namówił na pizze i czekamy :D ma być za pół godzinki, więc zjemy i pójdę w kimono :D - a w nocy będę chyba zwiedzać :D

@membaris, aaaa to śpij, śpij sobie. :) Dobrze, że już zmniejsza się to kłucie i ciągnięcie. Ale magnez bierzesz, co nie?
U mnie po staremu. Się żyje od tabletki do tabletki;) Ja to myślę, że dopóki się nie oswoimy z tymi odgłosami z wnętrza to będziemy się nimi trochę lub bardziej niż trochę denerwować. Ja już ciut się oswoiłam. Trochę pomaga fakt, że na tym etapie byłam poprzednio z plamieniem w szpitalu. Teraz jest czysto a jeszcze tydzień i będę dalej niż byłam ostatnio.:)
No, a później jeszcze 30 dni i będę dalej niż kiedykolwiek byłam.:):)

@membaris, aaaa to śpij, śpij sobie. :) Dobrze, że już zmniejsza się to kłucie i ciągnięcie. Ale magnez bierzesz, co nie?
U mnie po staremu. Się żyje od tabletki do tabletki;) Ja to myślę, że dopóki się nie oswoimy z tymi odgłosami z wnętrza to będziemy się nimi trochę lub bardziej niż trochę denerwować. Ja już ciut się oswoiłam. Trochę pomaga fakt, że na tym etapie byłam poprzednio z plamieniem w szpitalu. Teraz jest czysto a jeszcze tydzień i będę dalej niż byłam ostatnio.:)
No, a później jeszcze 30 dni i będę dalej niż kiedykolwiek byłam.:):)
Uda sie tym razem ;*

@Calineczka24 a ostatnio coś strasznie kuło i bolało więc po konsultacji z lekarzem brałam więcej nospy i magnezu ale już mi się poprawiło :) ufff bo już się martwiłam. A u mnie 5t3d :)
@ivvonka tak biorę 3x2 magnezu. Masz racje ale wydaje mi się że jestem tym razem spokojna tak jakbym miała przeczucie że będzie okej tym razem. Z reszta mój M cały czas powtarza że tym razem będę chodzić w ciąży 9 miesięcy :) a @ivvonka u mnie plamienie zaczęło się około 6 tygodnia a jakoś przed 8 już miałam zabieg. Z resztą dobrze piszesz że od tabletki do tabletki bo ja na razie myślę o swojej ciąży od daty do daty. Teraz czekam na 18 stycznia a póżniej się zobaczy :)
@Aggs dzięki też mam taką nadzieję :)

reklama
Wtedy kiedy macica nie jest do konca oczyszczona i sa w niej pozostalosci chyba jaja plodowego.u mnie byly liczne pozostalosci chociaz zwijalam sie w mekach i bolach pare godz, krwawienie mialam nieduze juz na drugi dzien i po 3 dniach juz malo krwawilam, poszlam do szpitala na kontrole no i zostalam , ale jak sie zaczyna ronic samoistnie to zabieg nie jest juz z taka ingerencja, gin mowil ze nie ma po nim sladu. Takze na kontroli dowiesz sie czy jestes "czysta" byly tez historie ze zle oczyscili i trzeba bylo robic ponownie zabieg:/
Bylam juz na komtrol i lekarka powoedziala ze nie ma sensu lyzeczkowac bo nie ma czego. Ale krwawie juz 12 dzien i nie wiem czy to tak ma byc...

Do góry