reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@calineczeka24 taak podobno ale cos sie nie sprawdza haha tylko nog w gore nie dawalam[emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Calineczka24 ja 2 tyg przed ciąża miałam tsh 2,6 i jak zaszłam w ciąże to mi lekarz nie dał na to żadnych leków, taki poziom już trzeba zbijać?

Kochana w ciąży jest norma do 2,5
Ja przed ciążą miałam w normie bo tam granica jest dużo wyższa.
W ciąży mi skoczyła ta tarczyca, więc badaj. Co 3 tygodnie powinno się robić tsh ( jeśli się leczysz na tarczyce )

@Funia90 mi położna mówiła w szkole rodzenia, że nóżki i dupka do góry jak się chce, żeby sperma zaczęła w tym kierunku działać ;)

@roxie123 oddam z uśmiechem na twarzy brzusio :)

@ivvonka nie raz się łezka zakręciła. ;)
A jak jej mówi, że ją kocha to już w ogóle :)

Twój M będzie wspaniałym tatkiem :)

Ostatnia edycja:
@AgaB33 na krzywe wybieram się w czwartek, bo zamieniłam się w pracy z koleżanką zmianami. A czemu już dziś rozbieracie choinkę? :) ja tam bardzo lubię ten czas jak choinka świeci, więc zawsze czekam do 2.02 ;)
@Funia90 a jak teściowa po operacji??
@olaa90 o ubezpieczeniu napisałam Ci na drugim wątku. Ja wróciłam do pracy, bo mi w kadrach powiedzieli ze macierzyński płatny 80% więc że byłam na l4 płatnym 100% to stwierdziłam że jakby jeszcze mieli mi wziąć coś w ramach wyrównania to bez sensu. A teraz czytam że w takich przypadkach jest płatne 100... Wybieram się w tym tygodniu jeszcze do ZUSu zapytać czy coś mi się należy z aktem urodzenia. @Funia90 czytałam na necie że właśnie pzu chętniej wypłaca wcześniej. Nie widziałam w warunkach żadnego konkretnego tygodnia ciąży, ale to o niczym nie świadczy... Ola, jak się czegoś dowiesz więcej od pzu, to daj mi proszę znać ;)
@Totois30 dzięki, czuje się lepiej, ale nie obeszło się bez antybiotyku.... :(

Wiem że trochę mnie mniej ostatnio. Czytam was na bieżąco, ale jakoś tak nie mam humoru żeby pisać cokolwiek :( kibicuje wam bardzo bardzo mocno, ale od kiedy poznałam płeć mojego maleństwa, ciężko mi jakoś przestać o tym myśleć. Wieczory spędzam w łóżku, a łzy ciekna po policzkach... W kościele na mszy znowu nie wytrzymałam, zaczęłam płakać. Ciężkie to wszystko... Jestem na etapie że nie wiem czy kiedykolwiek będzie dobrze, więc dlatego nie chce wam tu nic o sobie pisać :(

@roki_1991 widzialam ;* jutro mój P jedzie do PZU zapytac to dam znać co i jak...
wiesz, dlatego ja nie chce znać płci i mój mąż będzie musiał wszystkim się zająć bo inaczej wiem,ze się posypie... ściskam Cię mocno ;* musisz sama sobie to wszystko poukładać :( przeżyć to, przepłakać ehhh.... czas jest naszym najlepszym lekarstwem ;*

@roki_1991 kochana ściskam mocno :*

Pokroiłam prawie wszystko do bigosu, oprocz białej kapusty i cebuli ( to zrobił M ) ja pokroiłam i ugotowałam kiszoną. ;) moj M lubi bigos z mieszanej kapusty, więc taki będzie miał ;)
Robimy zapasy i mrozimy bo nie wiem jak będzie u mnie z czasem po porodzie ;)

A teraz coś mnie brzusio boli :(

Roki buziaki :( sciskam mocno, ja tez nie wiem jak bym zareagowala znajac plec moich dzieci. Mysle ze byloby mi ciezej

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Calineczka dzieki u mnie luzik. Pierwdzy okres powoli sie konczy, waga powoli idzie do gory, planuje wlasnie kolejne wakacje a starania odkladam na troszke pozniej. Przede mna kilka badan ale traktuje to w tej chwili jako dodatek a nie najwazniejsza rzecz w zyciu. Opuscilo mnie parcie na bobasa, na cale szczescie. Powoli do przodu :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry