reklama
Calineczka24
Fanka BB :)
@Calineczka24 ja 2 tyg przed ciąża miałam tsh 2,6 i jak zaszłam w ciąże to mi lekarz nie dał na to żadnych leków, taki poziom już trzeba zbijać?
Kochana w ciąży jest norma do 2,5
Ja przed ciążą miałam w normie bo tam granica jest dużo wyższa.
W ciąży mi skoczyła ta tarczyca, więc badaj. Co 3 tygodnie powinno się robić tsh ( jeśli się leczysz na tarczyce )
@Funia90 mi położna mówiła w szkole rodzenia, że nóżki i dupka do góry jak się chce, żeby sperma zaczęła w tym kierunku działać
@roxie123 oddam z uśmiechem na twarzy brzusio
@ivvonka nie raz się łezka zakręciła.
A jak jej mówi, że ją kocha to już w ogóle
Twój M będzie wspaniałym tatkiem
Ostatnia edycja:
roki_1991
@AgaB33 na krzywe wybieram się w czwartek, bo zamieniłam się w pracy z koleżanką zmianami. A czemu już dziś rozbieracie choinkę? ja tam bardzo lubię ten czas jak choinka świeci, więc zawsze czekam do 2.02
@Funia90 a jak teściowa po operacji??
@olaa90 o ubezpieczeniu napisałam Ci na drugim wątku. Ja wróciłam do pracy, bo mi w kadrach powiedzieli ze macierzyński płatny 80% więc że byłam na l4 płatnym 100% to stwierdziłam że jakby jeszcze mieli mi wziąć coś w ramach wyrównania to bez sensu. A teraz czytam że w takich przypadkach jest płatne 100... Wybieram się w tym tygodniu jeszcze do ZUSu zapytać czy coś mi się należy z aktem urodzenia. @Funia90 czytałam na necie że właśnie pzu chętniej wypłaca wcześniej. Nie widziałam w warunkach żadnego konkretnego tygodnia ciąży, ale to o niczym nie świadczy... Ola, jak się czegoś dowiesz więcej od pzu, to daj mi proszę znać
@Totois30 dzięki, czuje się lepiej, ale nie obeszło się bez antybiotyku....
Wiem że trochę mnie mniej ostatnio. Czytam was na bieżąco, ale jakoś tak nie mam humoru żeby pisać cokolwiek kibicuje wam bardzo bardzo mocno, ale od kiedy poznałam płeć mojego maleństwa, ciężko mi jakoś przestać o tym myśleć. Wieczory spędzam w łóżku, a łzy ciekna po policzkach... W kościele na mszy znowu nie wytrzymałam, zaczęłam płakać. Ciężkie to wszystko... Jestem na etapie że nie wiem czy kiedykolwiek będzie dobrze, więc dlatego nie chce wam tu nic o sobie pisać
@Funia90 a jak teściowa po operacji??
@olaa90 o ubezpieczeniu napisałam Ci na drugim wątku. Ja wróciłam do pracy, bo mi w kadrach powiedzieli ze macierzyński płatny 80% więc że byłam na l4 płatnym 100% to stwierdziłam że jakby jeszcze mieli mi wziąć coś w ramach wyrównania to bez sensu. A teraz czytam że w takich przypadkach jest płatne 100... Wybieram się w tym tygodniu jeszcze do ZUSu zapytać czy coś mi się należy z aktem urodzenia. @Funia90 czytałam na necie że właśnie pzu chętniej wypłaca wcześniej. Nie widziałam w warunkach żadnego konkretnego tygodnia ciąży, ale to o niczym nie świadczy... Ola, jak się czegoś dowiesz więcej od pzu, to daj mi proszę znać
@Totois30 dzięki, czuje się lepiej, ale nie obeszło się bez antybiotyku....
Wiem że trochę mnie mniej ostatnio. Czytam was na bieżąco, ale jakoś tak nie mam humoru żeby pisać cokolwiek kibicuje wam bardzo bardzo mocno, ale od kiedy poznałam płeć mojego maleństwa, ciężko mi jakoś przestać o tym myśleć. Wieczory spędzam w łóżku, a łzy ciekna po policzkach... W kościele na mszy znowu nie wytrzymałam, zaczęłam płakać. Ciężkie to wszystko... Jestem na etapie że nie wiem czy kiedykolwiek będzie dobrze, więc dlatego nie chce wam tu nic o sobie pisać
olaa90
@roki_1991 widzialam ;* jutro mój P jedzie do PZU zapytac to dam znać co i jak...
wiesz, dlatego ja nie chce znać płci i mój mąż będzie musiał wszystkim się zająć bo inaczej wiem,ze się posypie... ściskam Cię mocno ;* musisz sama sobie to wszystko poukładać przeżyć to, przepłakać ehhh.... czas jest naszym najlepszym lekarstwem ;*
wiesz, dlatego ja nie chce znać płci i mój mąż będzie musiał wszystkim się zająć bo inaczej wiem,ze się posypie... ściskam Cię mocno ;* musisz sama sobie to wszystko poukładać przeżyć to, przepłakać ehhh.... czas jest naszym najlepszym lekarstwem ;*
Calineczka24
@roki_1991 kochana ściskam mocno :*
Pokroiłam prawie wszystko do bigosu, oprocz białej kapusty i cebuli ( to zrobił M ) ja pokroiłam i ugotowałam kiszoną. moj M lubi bigos z mieszanej kapusty, więc taki będzie miał
Robimy zapasy i mrozimy bo nie wiem jak będzie u mnie z czasem po porodzie
A teraz coś mnie brzusio boli
Pokroiłam prawie wszystko do bigosu, oprocz białej kapusty i cebuli ( to zrobił M ) ja pokroiłam i ugotowałam kiszoną. moj M lubi bigos z mieszanej kapusty, więc taki będzie miał
Robimy zapasy i mrozimy bo nie wiem jak będzie u mnie z czasem po porodzie
A teraz coś mnie brzusio boli
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Roki buziaki sciskam mocno, ja tez nie wiem jak bym zareagowala znajac plec moich dzieci. Mysle ze byloby mi ciezej
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Calineczka24
reklama
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Calineczka dzieki u mnie luzik. Pierwdzy okres powoli sie konczy, waga powoli idzie do gory, planuje wlasnie kolejne wakacje a starania odkladam na troszke pozniej. Przede mna kilka badan ale traktuje to w tej chwili jako dodatek a nie najwazniejsza rzecz w zyciu. Opuscilo mnie parcie na bobasa, na cale szczescie. Powoli do przodu