reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roxie123 i @Funia90 słyszałam, że sex jest dobry na przyśpieszenie porodu, ale po trzeba z 20 minut leżec z nogami w górze :p - o tym mówicie? ;)

@Funia90 mnie krocze coraz częściej boli, w nocy to dopiero je odczuwam jak się chcę przekręcić na drugi bok.
Ja rzygałam wczoraj, ale to po śledziach bo sie najadłam chobym w życiu śledzi nie widziała :D - dziękowałam Bogu, że po tej zalewie octowej zgagi nie miałam, więc uraczył mnie mdłościami :rolleyes2:

@roxie123 my też już czekamy na Juleczkę i coraz trudniej mi się doczekać.
Uwielbiam jak M rozmawia z brzuszkiem, jak głaszcze, całuje, robi " pierdziochy " opowiada jej tyle rzeczy, czego ją nauczy, co jej pokaże i gdzie zabierze :) - zapewne będzie mi brakowało tego tulenia się M do brzuszka :tak:

@Calineczka24 nic tylko pozazdrościć... słuchaj nic straconego od razu drugiego bobasa robić [emoji4]
Ja Twoja ciążę śledzę od początku bo wiesz... czekam na moją Julcie mimo że jest tylko w mojej głowie jeszcze... :/ ale może kiedyś się uda

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Calineczka24 nic tylko pozazdrościć... słuchaj nic straconego od razu drugiego bobasa robić [emoji4]
Ja Twoja ciążę śledzę od początku bo wiesz... czekam na moją Julcie mimo że jest tylko w mojej głowie jeszcze... :/ ale może kiedyś się uda

Kochana mój brzuszek jest do przejęcia także szykuj się ;)
A jak Wam się mieszka na swoim?
W końcu masz spokój od babki ;)
Daleko od Niej mieszkacie?

A mówiłam Wam, że ostatnim razem jak robiłam tsh to mi podskoczyło do 4,94 a brałam już od miesiąca 0,5 tabletki letrox50 (przed braniem leków ostatni poziom tsh miałam 2,84 ) w poniedziałek idę powtórzyć tsh, zobaczymy co tam wyjdzie. Teraz biorę od miesiąca całą tabletkę i mam nadzieję, że się unormowało. :)

@Paulinax to może idź do lekarza i poproś o jakieś zwolnienie. Mój się pytał czy chcę na poukładanie wszystkiego, może na badania (a to już było z miesiąc po poronieniu) Tylko, że ja nie chciałam, bo w domu włączało mi się myślenie i płacz. A w pracy miałam zajęcie i musiałam skupić się na czym innym. Więc mimo, że bałam się powrotu do pracy, to okazał się najlepszą terapią.

@roxie123 pyszności, jejku, ja pamiętam jak byłam mała i u nas się pojawiała taka ciepła z piekarnika to od razu pół blachy znikało.

@Calineczka24, słodkie takie przytulanie. Mi by pewnie zaraz oczy się mokre zrobiły. Jak dziś na mszy... Ksiądz poprosił rodziców (przy przekazywaniu znaku pokoju) by nakreślili znak krzyża św. na czółkach swoich dzieci. Odwróciłam się do męża a ten zamiast mi rękę podać to kierunek:brzuch i kreśli. Się wzruszyłam.

@Calineczka24 to się szykuje biorę wszystkie i Twój i Funi [emoji8]
Na swoim o niebo lepiej spokój [emoji4] nie daleko ale jej nie widuje [emoji4] o kurde to wysokie to tsh ja caly czas biorę letrox 75 w ciąży 110
@ivvonka pachnie w całym domu jabłkami i cynamonem [emoji4]

reklama
@olaa90 tsh na ciaze najlepiej w przedziale 1-1,5. I w ciazy od razu trzeba sprawdzac, bo rosnie wtedy dosc szybko. Ja startowalam z letrox 25 a koncze na 100

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry