reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Paulinax to jeszcze bardzo świeże rany. Ból i smutek nie mijają tak szybko, bo to jak strata bardzo bliskiej osóbki, którą się na dodatek czuło w sobie. To nie może nie boleć i dużo czasu musi czasem upłynąć zanim stanie się na nogi. Jeśli Ci źle, to pisz, płacz, wyzłość się, bo to niesprawiedliwe. Przyjdzie taki moment, że poczujesz się silniejsza i spokojniejsza I zapragniesz dalej walczyć, bo tylko wtedy można wygrać.

@roxie123 dlatego Cię podziwiam bo ja na twoim miejscu już bym była w pokoju bez klamek a Ty DAJESZ RADĘ ! Co do badań jeśli nic w nich nie wyjdzie co trzeba leczyć to też dobrze. Głowa do góry

@Paulinax wszystko przed Tobą... nie możesz się teraz załamać bo masz tak wiele możliwości ze głowa mała...daj sobie czas na żałobę i poukładane sobie pewnych spraw bo wszystko jest świeże

@kari21 cieszę sie ze u Ciebie lepiej [emoji4] dziwi mnie ze myślisz o staraniach bez diagnostyki i leków wiedzac ze może byc znowu tak samo ... samo badanie zarodka nie wystarczy raczej :/ ps. Śliczna jesteś [emoji4]

@membaris forum mi daje sily a w zasadzie historie zakończone sukcesem ... beznadziejne historie i wiele strat ... tutaj dziewczyny wygrzebaly się z takich trudności ze można [emoji4]
Chyba ze kariotyp bedzie do dupy to tego się nie leczy...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Oooo... właśnie doczytałam się w opisie z wizyty (kurde, ale mam zapłon), że przewidywany termin porodu: 24 sierpnia. Paaaaanieee, lata świetlne... Toż do tego czasu to ja się na drutach nauczę robić.

@kari21 a znasz przyczyny? Ja 2 straty 0 dzieci... :( i choćbym miała nie uprawiać seksu :D x lat to nie zachodzę dopóki się nie przebadam......... ;(

reklama
Do góry