reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ehh... Mówią że jaki sylwester taki cały rok... W zeszłym roku sylwester był taki sam, a ten rok był zdecydowanie najgorszym rokiem w moim życiu... Kończy się tak samo jak skończył się poprzedni, ale mam nadzieję że nie świadczy to o tym, że kolejny rok będzie równie beznadziejny :(
@AgaB33 to dwa miesiące temu to był objaw ciąży :p teraz chociaż mogę brać leki. Tak więc tym sposobem od wczoraj biorę antybiotyk, bo czuję że bez niego się nie obejdzie... :(

reklama
Kochane moje zyczę wam, żebyście codziennie czuły się piękne, kochane i doceniane. Żeby Nowy Rok przyniósł dużo spokoju, odpoczynku, żadnych trosk. Żebyście miały czas na kawę z przyjaciółką, na zakupy, na kino, na teatr czy na koncert. Na fryzjera, spa, kosmetyczkę! Żeby w sklepach zawsze były dobre promocje! Żebyście miały siłę na spełnianie swoich postanowień. Żeby wasz mąż zawsze był oparciem, ostoją, żebyście wiedziały, że po całym dniu ciężkiej pracy, możecie na niego liczyć, wypłakać się, wyżalić i znaleźć zrozumienie!
Zdrowia ♡♡♡
Któraś z pań chetna do tańca?
orca-image-1514720422300.jpg_1514720423113.jpeg

Załączniki

• orca-image-1514720422300.jpg_1514720423113.jpeg
    orca-image-1514720422300.jpg_1514720423113.jpeg
    296,4 KB · Wyświetleń: 801
Szczesliwego Nowego Roku ja siedze elasnie z maska na twarzy i sie relaksuje:) w tym roku bede szaleje w tamtym roku spedzilam sylwka s lozku bylam po zabiegu

Hej witam w Nowym Roku i życzę Wam wszystkiego najlepszego; )

Tęskniłam za forum ale od świąt ciągle coś miałam wesele koleżanki w przeddzień sylwestra wczoraj posiedzielismy do 1 Wiktorek wytrzymał do północy wyszliśmy na fajerwerki był zachwycony powiedział że zaraz wiadukt się zawali bo obok nas jest wiadukt .

Jak tam kochane forma ja pomimo świat nie przytyłam za dużo a nawet spadł kolejny kg .
Nie cwiczylam bo mnie przewialo no i krzyż bolał okropnie.

Dzisiaj rodzinnie siedzimy w domu .
Pozdrawiam Was serdecznie i miłego popołudnia życzę wszystkim;)

reklama
Hej @mamcia2014, wszystkiego dobrego. U nas też głośno było (o słyszę, że ktoś jeszcze dowituje Nowy Rok) Sąsiedzi chyba ze dwie wypłaty w kosmos wystrzelili.
Co do formy, jakoś w tym roku mnie nie kusiło do tych smakowitości. Sama za dużo nie robiłam, bo i tak w rozjazdach. Mama jakieś ciasto zapakowała, żebyśmy tradycyjnie z głodu nie padali. Sernik jest rewelacyjny, ale jakoś mi nie szedł i wczoraj podzieliłam się nim z ptakami. Tak więc, im w piórka pójdzie.

@nafoczka, i chciałabym i boje się :)
Lista bardzo budująca i chętnie bym tam zagrzała na kilka miesięcy miejscówkę, ale na razie jeszcze pierwsza wizyta usg przede mną, więc muszę czekać.

Ostatnia edycja:
Do góry