reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Serio ? :/ a no tak :D a to przepraszam za pomyłkę :)
Edit ; to jak piątek to normalny dzień to na betę wyskoczę w piątek

reklama
@olaa90, plotki były, są i będą. U mnie w pracy też się gada po korytarzach. Tego nie unikniesz. Trzeba spróbować przejść obok i skupić się na pracy. Np. Przygotować dzieci do dnia babci i dziadka. Nauczyć je czegoś fajnego. Ja też pracuję z dziećmi i mimo tego, że na początku nie powiem-nie było lekko (bo ja też chcę takie, a nie mam) to jednak po poronieniu i powrocie, praca było jak koło ratunkowe. Rób swoje, na innych nie patrz.

@membaris, lekarze tak na betę nie ganiają. Ja to bardziej muszę tego progesteronu pilnować, bo jest niski I Tsh kontrolować. A jak już to robię to betę też se szczelem... a co? Dla spokoju duszy.

@zosiak dasz radę.Jak oni dali radę do siebie wrócić i zostawić za sobą to co dzieli, to co trudne, to Ty na pediatrii nie wytrzymasz? ;)
Bądź jak ninja medicine:ninja2:.

@ivvonka pewnie ze dam jednak smutno mi bo od jutra znowu mam maraton najpierw praktyki potem praca a maz juz wyjezdza 5 stycznia kurcze tak bylo fajnie i sie musialo skonczyc:(

@zosiak, no tak, ale jeszcze troszkę go masz. Nie da rady go jakoś do grzejnika przykuć czy coś. A na poważnie dużo jeszcze tych rozjazdów Wam zostało czy to raczej na stałe?

@olaa90, plotki były, są i będą. U mnie w pracy też się gada po korytarzach. Tego nie unikniesz. Trzeba spróbować przejść obok i skupić się na pracy. Np. Przygotować dzieci do dnia babci i dziadka. Nauczyć je czegoś fajnego. Ja też pracuję z dziećmi i mimo tego, że na początku nie powiem-nie było lekko (bo ja też chcę takie, a nie mam) to jednak po poronieniu i powrocie, praca było jak koło ratunkowe. Rób swoje, na innych nie patrz.

@membaris, lekarze tak na betę nie ganiają. Ja to bardziej muszę tego progesteronu pilnować, bo jest niski I Tsh kontrolować. A jak już to robię to betę też se szczelem... a co? Dla spokoju duszy.

@zosiak dasz radę.Jak oni dali radę do siebie wrócić i zostawić za sobą to co dzieli, to co trudne, to Ty na pediatrii nie wytrzymasz? ;)
Bądź jak ninja medicine:ninja2:.
@ivvonka w poprzedniej ciąży w 7 tygodniu mój zarodeczek był malutki i nie miał serduszka i kazała mi betę zrobić, jak się okazało wynosiła ona tylko ok 1500 także pewnie dlatego chce żebym zrobiła.
A jak się czujesz? Jakieś dolegliwości? Jakoś na dniach masz wizytę ? :)

Wizyta jutro. Jeszcze jestem odważna. Jutro najlepiej żebym zaspała, to nie będę miała czasu się martwić.

@membaris, no tak. Lepiej słuchać lekarza i kontrolować.
Co do objawów to oprócz tego, że piersi trochę wrażliwsze to lekko mnie mdli, ale reklamacji nie było.
A jak u Ciebie?

@zosiak i o tym trzeba myśleć, że luty jest po styczniu, a styczeń już jest.

@ivvonka na razie spokojnie ile to tyg ? Jeszcze chyba nie serduszkowa także czas na wszystko nie martw się
@zosiak do lutego pyknie raz dwa zobaczysz [emoji4] chociaż wiem że we dwoje raźniej ale masz się czym zająć to ucieknie czas

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 czas ucieka niesamowicie szybko ale zauwazylam ze jak jest maz w domu to jest lepiej nie mam dola a jak pojedzie pewnie znow mnie dopadnie. Narazie bardzo sie ciesze bo kuzyn od mego meza wrocil do tej dziewczyny byl to dla mnoe szok mowie Wam nie spodziewalabym sie tego a kuzyn jego pracuje z moim mezem jestesmy bardzo zrzyci z ta dziewczyna tez jest pomocna i zawsze mnie wspierala. W ogole to swiadkowie na naszym slubie byli i przykro mi bylo gdy sie rozstali a tu taka niespodzianka:) niestety ona tez musi poczekac bo maz razem z kuzynem wyjezdza.

Do góry