reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@AgaB33 wybacz kochanie,ale nie wierze że 2 razy był to przypadek :( ale pociesza mnie tylko jedna myśl... w 1 ciąży zarodka nie było widać tylko ciałko żółte samo, teraz był zarodek - ale w 8tyg przypominał tylko „banana”.. zatrzymał się na któryms,początkowym momencie... chyba był bardzo chory... :( a znacie przypadki ze 2 obumarcia i 3 ciąża szczęśliwa bez badań? Ja niestety nie :(

reklama
@olaa90 znam takie przypadki woec sie nie zalamuj para juz zrezygnowala ze staran i pojechala na wczasy splodzila dziecko wlasnie tam ;) rozne cuda sie dzieja;) i to wlaśnie bez badań czasami to czysta genetyka na ktora nke mamy niekiedy wplywu na etapie podzialu komorek

@Ewarut dżizas jakie krechy! Gratuluje:) ktory to juz dc? Masz cos diagnozowane albo jakies leki wlaczone? Czy u Ciebie strata to raczej przypadek? Wszystkego dobrego zycze:)
Nic nie mam zdiagnozowane to przypadek że ciąża obumarła. A teraz po 5 sekundach w 30 DC takie krechy piękne aż się po płakałam. Teraz musi być dobrze [emoji2]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@olaa90 nie podłamuj się. Ja też znam takie przypadki także to nie jest jeszcze nic przesądzone. Będzie dobrze.

Kurcze dziś Sylwester. Zapisani jesteśmy i idziemy. Muszę się kimnąć w dzień aby potem wytrzymać chociaż do północy

@Ewarut też cię pamiętam :) gratuluję z całego serca i trzymam kciuki za nudna ciążę :)
@AgaB33 to wyspij się i udanej zabawy ;)
Wszystkim wam życzę dziś udanej zabawy i wszystkiego dobrego w nowym roku. Aby był dla nas wszystkich najszczęśliwszym rokiem w życiu :) aha i pobawcie się za mnie, bo ja, jak rok temu, spędzę sylwestra pod kocem z gorączka :(

reklama
@roki_1991 biedulko, zdrowiej szybko. Ja podzielam Twój los. Jeszcze prycham jak kot, więc kołdra jest na 50% dnia grana. A na dodatek śmierdzę jak czosnkarnia z cytryną i miodem.

Do góry