reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@AgaB33 wybacz kochanie,ale nie wierze że 2 razy był to przypadek :( ale pociesza mnie tylko jedna myśl... w 1 ciąży zarodka nie było widać tylko ciałko żółte samo, teraz był zarodek - ale w 8tyg przypominał tylko „banana”.. zatrzymał się na któryms,początkowym momencie... chyba był bardzo chory... :( a znacie przypadki ze 2 obumarcia i 3 ciąża szczęśliwa bez badań? Ja niestety nie :(

reklama
@olaa90 znam takie przypadki woec sie nie zalamuj para juz zrezygnowala ze staran i pojechala na wczasy splodzila dziecko wlasnie tam ;) rozne cuda sie dzieja;) i to wlaśnie bez badań czasami to czysta genetyka na ktora nke mamy niekiedy wplywu na etapie podzialu komorek

@Ewarut dżizas jakie krechy! Gratuluje:) ktory to juz dc? Masz cos diagnozowane albo jakies leki wlaczone? Czy u Ciebie strata to raczej przypadek? Wszystkego dobrego zycze:)
Nic nie mam zdiagnozowane to przypadek że ciąża obumarła. A teraz po 5 sekundach w 30 DC takie krechy piękne aż się po płakałam. Teraz musi być dobrze [emoji2]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@olaa90 nie podłamuj się. Ja też znam takie przypadki także to nie jest jeszcze nic przesądzone. Będzie dobrze.

Kurcze dziś Sylwester. Zapisani jesteśmy i idziemy. Muszę się kimnąć w dzień aby potem wytrzymać chociaż do północy

@Ewarut też cię pamiętam :) gratuluję z całego serca i trzymam kciuki za nudna ciążę :)
@AgaB33 to wyspij się i udanej zabawy ;)
Wszystkim wam życzę dziś udanej zabawy i wszystkiego dobrego w nowym roku. Aby był dla nas wszystkich najszczęśliwszym rokiem w życiu :) aha i pobawcie się za mnie, bo ja, jak rok temu, spędzę sylwestra pod kocem z gorączka :(

reklama
@roki_1991 biedulko, zdrowiej szybko. Ja podzielam Twój los. Jeszcze prycham jak kot, więc kołdra jest na 50% dnia grana. A na dodatek śmierdzę jak czosnkarnia z cytryną i miodem.

Do góry