reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Ewarut Ja też Ciebie pamiętam - gratulacje!

No i wogóle taki wysyp tu II, że już nie pamiętam komu gratulować.

I życzę wszystkim, by w przyszłym roku nie było tu nikogo, u kogo by nie nie było II.
I żeby nam się grono nie powiększało o kolejne dziewczyny (choć każdą przyjmiemy z otwartymi ramionami).
I szampańskiej zabawy - choćby przy Piccolo ;-)
Ja wypiję Wasze zdrowie! Jak trzeba to za wszystkie (najwyżej mąż mnie do domu odniesie).
Buziaki!

reklama
@roki_1991 oj zdrowka..ja od 2 tyg infekcja tchawicy biore leki i bylo lepiej ale troche kaszle ,boje sie zawsze zapalenia oskrzeli bo mialam juz 2 razy w ostatnich 3 latach..pewnie na poczatku przyszlego roku;) zapisze sie znow do lekarza na konsultacje

Dziewczyny kobitki wiecie czego wam zycze, zeby zmartwieniem bylo jaki wozek kupic potem buciki...zebyscie wszystkie zafasolkowane miale ksiazkowe ciaze i porod tez ksiazkowy a staraczki zeby w te pędy zobaczyly swoje 2 kreski:) i zebysmy sie wspieraly na tym forum bo bardzo mi pomagacie oj wzruszyłam sie:) buziaki dla was wszystkich:*:*:*:*

@witch84 no nic dodać, nic ująć.
Ja se w Biedronce soczek jabłkowy Kubusia kupię... w kartoniku... ze słomką. Kolor będzie do szampana podobny.

No i niech tam się darzy wszystkim w Nowym Roku!

Dziewczyny :) chciałam złożyć wam życzenia noworoczne jeszcze w tym starym roku... Chciałabym aby każdej z was spełniły się marzenia te najskrytsze, te najmniejsze i te najważniejsze. Chciałabym wam życzyć wielu pogodnych dni, pozytywnego nastawienia i oczywiście każdej pozytywnego testu a później nudnej i cudnej ciąży :) chciałabym aby kolejny rok każdej z nas przyniósł nadzieję na lepsze jutro, wiele radości, miłości, wiary a najpóźniej w grudniu 2018 małego wielkiego szczęścia na rękach :) Szczęśliwego Nowego 2018 Roku :* i pamiętajcie JESTESCIE WSPANIAŁE

p19u3e3k0tfxkuhv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@roxie123 Przed TV w Zakopanem - ale we własnych pięknych kątach. Ja też tak planowałam, ale okazało się, że większość sąsiadów zostaje w domu, więc robimy wspólną imprezę. Tylko jeszcze nie wiem u kogo - ewentualnie będziemy zmieniać lokale :p

@ivvonka dobrze mamo o 22 się odmelduje.

@roki_1991 dużo zdrowia. Coś Cię często łapią te infekcje w tym roku. Zawsze taki chorowitek byłaś??

Dziewczyny ja Wam życzę spełnienia marzeń. Aby ten Nowy Rok był dla Was szczęśliwszy od tego co mija. Niech w domu każdej z Was zapanuje radość z dwóch kresek a nastepnie niech rozbrzmi płacz noworodka. Tego z całego serca Wam życzę

@roki_1991 dużo zdrowia. Coś Cię często łapią te infekcje w tym roku. Zawsze taki chorowitek byłaś??

Dziewczyny ja Wam życzę spełnienia marzeń. Aby ten Nowy Rok był dla Was szczęśliwszy od tego co mija. Niech w domu każdej z Was zapanuje radość z dwóch kresek a nastepnie niech rozbrzmi płacz noworodka. Tego z całego serca Wam życzę

reklama

Do góry