reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Ewarut Ja też Ciebie pamiętam - gratulacje!

No i wogóle taki wysyp tu II, że już nie pamiętam komu gratulować.

I życzę wszystkim, by w przyszłym roku nie było tu nikogo, u kogo by nie nie było II.
I żeby nam się grono nie powiększało o kolejne dziewczyny (choć każdą przyjmiemy z otwartymi ramionami).
I szampańskiej zabawy - choćby przy Piccolo ;-)
Ja wypiję Wasze zdrowie! Jak trzeba to za wszystkie (najwyżej mąż mnie do domu odniesie).
Buziaki!

reklama
@roki_1991 oj zdrowka..ja od 2 tyg infekcja tchawicy biore leki i bylo lepiej ale troche kaszle ,boje sie zawsze zapalenia oskrzeli bo mialam juz 2 razy w ostatnich 3 latach..pewnie na poczatku przyszlego roku;) zapisze sie znow do lekarza na konsultacje

Dziewczyny kobitki wiecie czego wam zycze, zeby zmartwieniem bylo jaki wozek kupic potem buciki...zebyscie wszystkie zafasolkowane miale ksiazkowe ciaze i porod tez ksiazkowy a staraczki zeby w te pędy zobaczyly swoje 2 kreski:) i zebysmy sie wspieraly na tym forum bo bardzo mi pomagacie oj wzruszyłam sie:) buziaki dla was wszystkich:*:*:*:*

@witch84 no nic dodać, nic ująć.
Ja se w Biedronce soczek jabłkowy Kubusia kupię... w kartoniku... ze słomką. Kolor będzie do szampana podobny.

No i niech tam się darzy wszystkim w Nowym Roku!

Dziewczyny :) chciałam złożyć wam życzenia noworoczne jeszcze w tym starym roku... Chciałabym aby każdej z was spełniły się marzenia te najskrytsze, te najmniejsze i te najważniejsze. Chciałabym wam życzyć wielu pogodnych dni, pozytywnego nastawienia i oczywiście każdej pozytywnego testu a później nudnej i cudnej ciąży :) chciałabym aby kolejny rok każdej z nas przyniósł nadzieję na lepsze jutro, wiele radości, miłości, wiary a najpóźniej w grudniu 2018 małego wielkiego szczęścia na rękach :) Szczęśliwego Nowego 2018 Roku :* i pamiętajcie JESTESCIE WSPANIAŁE

p19u3e3k0tfxkuhv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@roxie123 Przed TV w Zakopanem - ale we własnych pięknych kątach. Ja też tak planowałam, ale okazało się, że większość sąsiadów zostaje w domu, więc robimy wspólną imprezę. Tylko jeszcze nie wiem u kogo - ewentualnie będziemy zmieniać lokale :p

@ivvonka dobrze mamo o 22 się odmelduje.

@roki_1991 dużo zdrowia. Coś Cię często łapią te infekcje w tym roku. Zawsze taki chorowitek byłaś??

Dziewczyny ja Wam życzę spełnienia marzeń. Aby ten Nowy Rok był dla Was szczęśliwszy od tego co mija. Niech w domu każdej z Was zapanuje radość z dwóch kresek a nastepnie niech rozbrzmi płacz noworodka. Tego z całego serca Wam życzę

@roki_1991 dużo zdrowia. Coś Cię często łapią te infekcje w tym roku. Zawsze taki chorowitek byłaś??

Dziewczyny ja Wam życzę spełnienia marzeń. Aby ten Nowy Rok był dla Was szczęśliwszy od tego co mija. Niech w domu każdej z Was zapanuje radość z dwóch kresek a nastepnie niech rozbrzmi płacz noworodka. Tego z całego serca Wam życzę

reklama

Do góry