reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Trzymam kciuki za jutrzejsze wszystkie bety!!

Ehh po ponad 2 tyg l4 wracam jutro do pracy... „moje dzieci” czekają na mnie... ehh... jestem tak przytłoczona,ze nie mogę zasnąć.. :( nikt nie wie jaki był powód mojej nieobecności,prócz plotek ale mi jest tak ciężko,ze muszę się wam wyżalić.... :l no nic... muszę poki co na nie przelać mój instynkt,miłość,troskę... :( Los bywa tak nieprzewidywalny,ze aż trudno to zaakceptować....

Na pewno momentami bedzie ciezko ale czuje ze jak wrocisz to poczujesz sie lepiej..dobrze ze nikt o niczym nie wie , nie ma co wtajemniczac, pomysl pracujac z dziecmi, ze na pewno niedlugo, kiedys Ty tez bedziesz miala swojego szkraba bo tak na pewno bedzie:) pisalas (chyba) ze lepiej dlugo sie starac niz tracić, ale swiadomosc ze zachodzisz i to od razu powinna byc budujaca:) trochę kasy niestety na badania ale czuje ze u Ciebie wystarczy dobry lekarz ktory wlaczy lek ktory pozwoli utrzymac Ci ciaze i urodzic zdrowego dzidziusia:) najwazniejsze ze dzialasz, masz dobry wiek a juz wiesz gdzie dzialac jakbys nie zaszla ani razu to by bylo nie wiadomo co robic o_O teraz troche czasu oczywiście duuuuzo sily zeby sie nie poddawac i walcz o swojego szkraba bo na pewno bedzie Ci dane:) mysle ze poczujesz sie dobrze w pracy tylko badz pozytywna! Wszystko bedzie dobrze:)

@olaa90 tule ja 3 ide na praktyki na pediatrie nie wiem jak to ogarne...:/ ale mam super dzien dzisiaj kuzyn od mojego meza wrocil do swojej bylej ktora bardzo lubilam :) byli ze soba 8 lat rozstali sie i po 2 latach znowu razem:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@ivvonka @membaris ja też się nad tym zastanawiałam. Dziś nie zrobię napewno. Warto jeszcze sprawdzać przyrost?? To może śr i pt. Ja mam wizytę dopiero 19. Mi lekarz nic nie mówił...

@olaa90 kojarzę jak @Marika92 była w podobnej sytuacjo i z tego co pisała praca z dziećmi jej pomogła więc może niepotrzebnie się martwisz

Trzymam kciuki za jutrzejsze wszystkie bety!!

Ehh po ponad 2 tyg l4 wracam jutro do pracy... „moje dzieci” czekają na mnie... ehh... jestem tak przytłoczona,ze nie mogę zasnąć.. :( nikt nie wie jaki był powód mojej nieobecności,prócz plotek ale mi jest tak ciężko,ze muszę się wam wyżalić.... :l no nic... muszę poki co na nie przelać mój instynkt,miłość,troskę... :( Los bywa tak nieprzewidywalny,ze aż trudno to zaakceptować....
Ola ja pracuje w szkole i powiem Ci ze plotki były i będą chyba wszedzie. Pracując tutaj poroniłam 4 ciąże nie mówiąc o stresie który na to wszystko tez miał wpływ. Chciałam tylko dodać że prawda jest najlepszym rozwiązaniem. Tez ukrywałam przed wszystkimi co się działo po 1 po 2 ciąży, po 3 denerwowałam na ludzi ze nikt mnie nie rozumie i na sile zyczą mi dziecka ale jak mieli rozumieć skoro były tylko plotki. Po 4 stracie mówiłam krótko ze stracilam juz 4 i Ci co mieli mnie zrozumieć zrozumieli a ci którzy plotkowali zamknęli usta. Jednak sama musiałam do tego dojrzeć ale pamiętaj ze prawda czasem jest najlepszym rozwiązaniem. Ściskam i tule :*
@ivvonka @membaris @AgaB33 trzymam kciuki! ♡

@ivvonka @membaris ja też się nad tym zastanawiałam. Dziś nie zrobię napewno. Warto jeszcze sprawdzać przyrost?? To może śr i pt. Ja mam wizytę dopiero 19. Mi lekarz nic nie mówił...

@olaa90 kojarzę jak @Marika92 była w podobnej sytuacjo i z tego co pisała praca z dziećmi jej pomogła więc może niepotrzebnie się martwisz
@AgaB33 mi doktor nie kazała robić przyrostu powiedziała że wystarczy wynik z jednego dnia. Pamiętaj że w piątek sa pozamykane laby bo święto jest :)
Ja mam wizytę 18 stycznia od razu z USG :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry