reklama
olaa90
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za jutrzejsze wszystkie bety!!
Ehh po ponad 2 tyg l4 wracam jutro do pracy... „moje dzieci” czekają na mnie... ehh... jestem tak przytłoczona,ze nie mogę zasnąć.. nikt nie wie jaki był powód mojej nieobecności,prócz plotek ale mi jest tak ciężko,ze muszę się wam wyżalić.... :l no nic... muszę poki co na nie przelać mój instynkt,miłość,troskę... Los bywa tak nieprzewidywalny,ze aż trudno to zaakceptować....
Ehh po ponad 2 tyg l4 wracam jutro do pracy... „moje dzieci” czekają na mnie... ehh... jestem tak przytłoczona,ze nie mogę zasnąć.. nikt nie wie jaki był powód mojej nieobecności,prócz plotek ale mi jest tak ciężko,ze muszę się wam wyżalić.... :l no nic... muszę poki co na nie przelać mój instynkt,miłość,troskę... Los bywa tak nieprzewidywalny,ze aż trudno to zaakceptować....
Totois30
Na pewno momentami bedzie ciezko ale czuje ze jak wrocisz to poczujesz sie lepiej..dobrze ze nikt o niczym nie wie , nie ma co wtajemniczac, pomysl pracujac z dziecmi, ze na pewno niedlugo, kiedys Ty tez bedziesz miala swojego szkraba bo tak na pewno bedzie pisalas (chyba) ze lepiej dlugo sie starac niz tracić, ale swiadomosc ze zachodzisz i to od razu powinna byc budujaca trochę kasy niestety na badania ale czuje ze u Ciebie wystarczy dobry lekarz ktory wlaczy lek ktory pozwoli utrzymac Ci ciaze i urodzic zdrowego dzidziusia najwazniejsze ze dzialasz, masz dobry wiek a juz wiesz gdzie dzialac jakbys nie zaszla ani razu to by bylo nie wiadomo co robic teraz troche czasu oczywiście duuuuzo sily zeby sie nie poddawac i walcz o swojego szkraba bo na pewno bedzie Ci dane mysle ze poczujesz sie dobrze w pracy tylko badz pozytywna! Wszystko bedzie dobrze
D
Deleted member 170039
Gość
muza_ton
@ivvonka @membaris ja też się nad tym zastanawiałam. Dziś nie zrobię napewno. Warto jeszcze sprawdzać przyrost?? To może śr i pt. Ja mam wizytę dopiero 19. Mi lekarz nic nie mówił...
@olaa90 kojarzę jak @Marika92 była w podobnej sytuacjo i z tego co pisała praca z dziećmi jej pomogła więc może niepotrzebnie się martwisz
@olaa90 kojarzę jak @Marika92 była w podobnej sytuacjo i z tego co pisała praca z dziećmi jej pomogła więc może niepotrzebnie się martwisz
Ola ja pracuje w szkole i powiem Ci ze plotki były i będą chyba wszedzie. Pracując tutaj poroniłam 4 ciąże nie mówiąc o stresie który na to wszystko tez miał wpływ. Chciałam tylko dodać że prawda jest najlepszym rozwiązaniem. Tez ukrywałam przed wszystkimi co się działo po 1 po 2 ciąży, po 3 denerwowałam na ludzi ze nikt mnie nie rozumie i na sile zyczą mi dziecka ale jak mieli rozumieć skoro były tylko plotki. Po 4 stracie mówiłam krótko ze stracilam juz 4 i Ci co mieli mnie zrozumieć zrozumieli a ci którzy plotkowali zamknęli usta. Jednak sama musiałam do tego dojrzeć ale pamiętaj ze prawda czasem jest najlepszym rozwiązaniem. Ściskam i tule :*Trzymam kciuki za jutrzejsze wszystkie bety!!
@ivvonka @membaris @AgaB33 trzymam kciuki! ♡
membaris
@AgaB33 mi doktor nie kazała robić przyrostu powiedziała że wystarczy wynik z jednego dnia. Pamiętaj że w piątek sa pozamykane laby bo święto jest@ivvonka @membaris ja też się nad tym zastanawiałam. Dziś nie zrobię napewno. Warto jeszcze sprawdzać przyrost?? To może śr i pt. Ja mam wizytę dopiero 19. Mi lekarz nic nie mówił...
Ja mam wizytę 18 stycznia od razu z USG
Ostatnia edycja:
reklama