reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Około 15.01 powinnam mieć druga @ po zabiegu i 23.01 umówiłam się już do swojego lekarza i jak da zielone światło to ruszamy... Ale teraz starania trwały 13 miesięcy,więc nie liczę,że się szybko uda :(

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

@kropkikreski4 kochana ile by nie trwalo...najważniejsze by spokojnie do końca wytrwać... żeby nic nie obumierało... i tego Ci życzę :) mam koleżanki,które się wściekają bo nie mogą zajść pare ms.. jedna od sierpnia,ale co z tego jak u niej to trwa troszkę dłużej ale ciąże są książkowe... i co najważniejsze już jest mama :( ja zachodzę w 1 cyklu starań,ale ciąże się nie rozwijają...

@olaa90 masz rację, zgadzam się ze wszystkim co napisałaś. Ale nie potrafię zapanować nad rozczarowaniami co miesiąc... Poza tym najpierw zmagania z niepłodnością, później upragniona ciąża i poronienie.. teraz po prostu się boje powtórki z rozrywki. Ale muszę być dobrej myśli i dobrze zacząć Nowy Rok ;)

@kropkikreski4 ja i tak jestem zdania,ze lepiej czekać... okres się kończy i nowa nadzieja, ja po 2 stratach nie mam takiego optymizmu w sobie :) dlatego my nie będziemy się starać z mezem dopóki nie zbadam się wzdłuż i wszerz ... za duże rozczarowanie,złość i bezsilność... buziaki :)

@olaa90 wiadomo że dwa poronienia to też może być przypadek jednak ja Cię całkowicie rozumiem. Zamiast cierpieć kolejny raz lepiej teraz poszukać i nabrać pewności że zrobiło się wszystko co konieczne. Lepiej abyś nic nie znalazła i z czystym sumieniem przystąpiła do starań.

@kropkikreski4 a tak regularnie tą pierwszą @ dostałaś?? Myślę że nie powinni zabronić chyba że z racji przekonań. Mi kazał czekać 6 miesięcy bo takie są książkowe zalecenia.

@AgaB33 Mi już zapowiadali,że po drugiej,jeśli wszystko będzie okej to będę mogła się starać. Dwóch lekarzy mi tak powiedziało. Endometrium mi zawsze ładnie przyrastalo, i teraz też jest już dobre, ale nie ryzykuje. @ dostałam po 31 dniach od pierwszego zabiegu i 22 dni od drugiego.

reklama
Do góry