reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@ivvonka mam w domu ponad dwa opak a jak zbraknie to lekarz rodzinny może wypisać bez problemu.
A dziewczyny Wy łykacie wit D 2000? polećcie mi jakaś :)
Edit @AgaB33 ja też się cieszę i w ogóle jestem szczęśliwa że jest nas trzy we wczesnej no wiecie czym :) mam nadzieję w Nowym Roku nasze grono się powiększy :)

reklama
A no to zapasy są. Jeszcze nie biorę wit D, na razie tylko prenatal Uno i magnez, ale na wizycie poproszę o pełną listę witaminową. Też się cieszę, mam schizy, ale się cieszę.
W zasadzie to cieszyłam się już od pierwszej podniesionej bety do tego stopnia, że straciłam kontakt z rzeczywistością. Akurat miałam zajęcia z grupą teatralną. Jak ćwiczyli z choreografką układ to odczytałam wyniki z internetu i od tej chwili to nie wiem, czy im ta próba poszła dobrze do końca, czy głupot nawywijali. Na końcowe pytanie: i jak wyszło, opowiedziałam: rewelacyjnie. Spojrzeli się na mnie jak na postrzeloną, bo chyba tak nie było i szybko dodałam: eeee...nooo.... tylko więcej ruchu przy dialogach i kartki już trzeba odłożyć. Profesjonalizm, że hoho :)
Koleżanka od choreografii zczaiła, że coś musiało mi się stać, bo zapytała o co chodzi z tym: rewelacyjnie. No i powiedziałam, że odebrałam właśnie super fantastyczne wyniki badań.

1514647951-4c024d632782f43c-aaaaaa.jpeg

Dla tych co mnie pamiętają i dla nowych również, pamiętajcie każdemu się uda...

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

1514647951-4c024d632782f43c-aaaaaa.jpeg

Dla tych co mnie pamiętają i dla nowych również, pamiętajcie każdemu się uda...

Gratulacje!!!! Jaki piękny test. Wspaniały Rok się szykuje :) spokojnej ciąży.

A mogłabyś przypomnieć swoją historie, skoro piszesz w tym wątku to czuję,że mogłaś trochę przejść... :(

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje!!!! Jaki piękny test. Wspaniały Rok się szykuje :) spokojnej ciąży.

A mogłabyś przypomnieć swoją historie, skoro piszesz w tym wątku to czuję,że mogłaś trochę przejść... :(

W sierpniu tego roku moja ciąża obumarła w 9tyg, łyżeczkowanie. Byłam tu jakiś czas ale zniklam ....

@Ewarut :( więc masz podobne doświadczenia jak my tutaj...
Tak bardzo się cieszę,że Ci się udało, to daje ogromną nadzieję. Życzę Ci,żeby tym razem było tak,jak to sobie wymarzyłaś [emoji173]

@Ewarut :( więc masz podobne doświadczenia jak my tutaj...
Tak bardzo się cieszę,że Ci się udało, to daje ogromną nadzieję. Życzę Ci,żeby tym razem było tak,jak to sobie wymarzyłaś [emoji173]

Trzymam kciuki za Was i mocno kibicuje i podczytuje....

reklama
Do góry