reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Jeju są i moje wyniki : 28 grudnia było 238,5 a dziś jest 784,7.
Bardzo ladny przyrost.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Ja sie z M po swietach kłóciłam....ale dzisiaj w nocy się pogodziliśmy na tyle że dopiero przed 11 wstaliśmy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

no tak, szpital, luteina, leżenie, jeszcze dożylnie jakiś lek. Plamienie ustało. Zabrakło mi tylko w tym zestawie mądrego lekarza, który by zadziałał i pokierował dobrze dalej. Strasznie to sobie zarzucałam, że źle wybrałam prowadzącego. Nie umiał ogarnąć sytuacji, gdy tętno było niższe w porównaniu do poprzedniej wizyty, może wystarczyło podać odpowiedni lek, może właśnie na krzepliwość a nie czekać na kolejne usg, które nie wykazało już niczego. Wierzę, że teraz będzie inaczej.

@Elodia, na wojnie i w miłości wszystkie chwyty dozwolone ;)

Uffff jestem po konsultacji telefonicznej z moją doktor :) wizytę mam na 18 stycznia dopiero bo już może być serduszko. Zalecenia to magnez, wit d 2000, femibion, nospa i duphaston 3x1. No i odpoczynek :) A kazała za tydz w piątek zrobić betę, tsh ft3 ft4 i przeciwciała. To tyle :)

reklama
@membaris fajnie, że udało Ci się wszystko ładnie poustawiać. I dwie dobre wiadomości na koniec roku. A duphastonu wystarczy?

@AgaB33 no niby wróżką nie jestem, fakt, ale co jakiś czas takie myślenie przychodzi. Oby ten był lepszy. Koleżance po poronieniach ciążę ładnie wyprowadził i drugą też.

Ostatnia edycja:
Do góry