reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochana po zabiegu często sie zdarza zaburzenie cyklu macica sie oczyszcza . Zobaczysz ile dni bd miAła krwawienie ale myślę że to @ teraz . Jak Cię cos będzie niepokoić to skontrolujesz[emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Destino no dobra, fiołki uparte słyszały? Mówią, ze tak. :)
To faktycznie już za niedługo. I do końca te zastrzyki, ale dla takiego celu to warto, oj warto. Życzę Wam spokojnego oczekiwania i szczęśliwego spotkania maluszka po drugiej stronie brzuszka.

@Destino ale brzusio ladny :) nie pozostaje zyczyc nic innego jak szczesliwego rozwiazania :)
@roki_1991 masz swoją Aniolkową dziewczynke. Przynajmniej mozesz nazywac po imieniu swojego Aniolka :) i sie do niej zwracac.. Przykre to chyba znac plec ale z drugiej strony masz corcie ktora sie teraz bawi z innymi aniolkami lalkami :)

Dziewczynki na poczatku drogi trzymam za Was kciuki i niech bety pieknie rosna !

@ivvonka dokładnie dziś jest analogiczny dzień do dnia mojego poroniena. I nie dopuszczam do siebie myśli że mogłoby dię to powtórzyć. Nie ma szans.

Zrobiłam obiad e teraz leżę. Wiem @membaris że muszę dupę plaszczyć tyle że u mnie od świąt goście z noclegiem. Jedni odjeżdżają drudzy są ale na szczęście M pomaga a i bratowe zorientowane w temacie więc służą wsparciem i pomocą. No wczoraj byłam niezdolna do niczego tak mnie głowa bolała. Dziś niby lepiej ale inne dolegliwości. Ale to mnie bardzo cieszy bo wiem że jest dobrze. Gorzej bo od wtorku do pracy trzeba iść i tam działać mimo samopoczucia ale dam radę ;-)

@AgaB33 o kurcze nie pamietalam ze tak szybko stracilas poprzednią ciaze..ja caly miesiac sie radowalam az przyszedl tak naprawde termin kolejnej@ i wtedy sie zaczelo.. Odpoczywaj jak najwiecej teraz bedzie dobrze:)

@Totois30 to tak samo było u mnie. Tak jakby organizm nie umiał się przestawić, że ma nie oczyszczać się. Po 29 dniach pierwsze problemy, ale szybka reakcja i ustabilizowanie sytuacji. Po kolejnych 29 dniach posypało się kompletnie.

@ivvonka jak będę mieć wizytę po usg i będzie widać tam ciążę to lekarz powiedział że daje zwolnienie. Tylko wizyta dopiero 19stycznia. A usg będę w środę umawiać. Zobaczę jak będzie z terminami. Kazał nie wcześniej niż za dwa tygodnie. Mówił że coś widać gdy beta min 2500 to Ty pewnie już 3stycznia osiągniesz ten poziom i może nawet będzie już widać na usg. Bardzo ladnie przyrasta ta Twoja beta. Ja jestem tak 1,5-2 dni za Tobą ;-)

@Destino bardzo ładny brzuszek. I nie widać na nim wcale ośmiu miesięcy kłucia. Super. To Ty masz termin porodu jak ja wizytę u lekarza na której powie jak to wygląda.

reklama
Do góry