reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@ivvonka nie boj sie masowac po heparynie. Ja zawsze tak robie i dzieki temu przestalam miec siniaki. Jak nie masowalam to sie duze robily. I probuj robic zastrzyki pid katem 90 stopni do brzucha. Wtedy sa mniej bolesne. Moje w ogole nie bola a zrosta mam jednego lub 2. I cale 9 mcy zastrzykow

Dziewczynki a na ciazowe bole brzucha wcinajcie magne b6 conajmniej 3x1. Jak bedziecie namagnesowane to brzuch przestaje sie tak czuc

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@membaris, też będę sprawdzać. Podobno o 15.00 ma być. A później, to pewnie dam odetchnąć portfelowi i pójdę dopiero po wizycie po 3 stycznia,

@Destino, już sama nie wiem. Wydaje mi się, że to masowanie zmniejsza siniaki, ale podobno nie powinno się masować. I weź tu bądź mądry.
A ty wiesz, że (odnośnie do ziemiórków hihi) nie pokazały się więcej. Ale nie mogę się dohodować fiołka. Tamtego wyrzuciłam. Zostawiłam tylko dwa listki i tak od tamtego czasu siedzą te dwa listki w doniczce z ziemią i nic się nie dzieje. A to już tyyyyyyle czasu. Może tęsknią za ziemiórkami? Nie ma czegoś na porost fiołków?

Ostatnia edycja:
@ivvonka bo to już Twoja druga tura bety? hmmm no zobaczymy co tam u mnie wyjdzie, jak będzie wynik pomyślny to w przyszłym tyg ja pewnie zrobie żeby sprawdzić co się dzieje

aaaa no widzisz ja i tak będę w lab bo jestem pewna że na wizytę będzie mi kazała zrobić tsh i ft3 ft4 także przyrost też zrobię. Z resztą nie ma co planować :)
A dzwonił tata u mamy były polipy, które lekarz od razu usuną i pobrał materiał bo badań także za miesiąć wyniki. Jest dobrze uffff

@ivvonka ziemiorki wroca [emoji39] jak ktorys kwiatek przesadzisz do nowo kupionej ziemi. Nie co bym byla zlosliwa, ale wlasnie u mnie wrocily. Tylko musi mi sie zachciec je powybijac.
Masuj po heparynie i nie boj sie na naszym watku duzo masowalo. A ja jestem najlepszym przykladem, zobacz
1514625677-f3c7230a5324a9ee-aaaaaa.jpeg

A te fioleczki moga nie rosnac bo zima, a poza tym one maja plytkie korzonki i trzeba pilnowac by ziemia od gory byla wilgotna, czyli tam gdzie siedza. Teraz bedzie coraz dluzszy dzien to w koncu sie rusza. Rozumiem, ze listki masz w ziemi.

@Destino, faktycznie, prawie nie ma śladu. Ja to wyglądam jakbym brzuchem w kaktusa wleciała, a to dopiero z 9 zastrzyków.
Tak, siedzą w ziemi. Dam tym fiołkom jeszcze szansę, niech się nie wygłupiają, jak ja zaszłam to one też mają. ;)
A u Ciebie, kiedy rozwiązanie?

@ivvonka do wiosny daj fiolkom szanse, pozbieraja sie jak napatrza sie na ciebie [emoji39].A ty z czasem odkryjesz gdzie sie na brzuchu robi lepiej zastrzyki, gdzie mniej bola. Ja robie dookola pepka tak ok 2-3cm i jest git. Teraz tylko czekam az mlody sie ulozy i robie tam gdzie bardziej miekko ( czytaj tam, gdzie nie wystawia pupy)
A rozwiazanie lada dzien. Minelismy 37tc, a ja rodze od 29tc. Natomiast termin ostateczny 19 stycznia

reklama
@roxie123 wiem że są plusy i minusy, ale co zrobisz... Mam teraz swoją Gosie i będę się do niej modlić :)

Wstałam jakieś 20 minut temu ( wiem wiem, niezły śpioch ze mnie :p ) idę do łazienki, a tam pojawiasię krew.... Hmm, coś mi się widzi ze dopiero teraz przychodzi pierwsza @ po zabiegu, a te przeboje dwa tyg temu to po prostu było koło owu, musiały się porobić skrzepy jakieś giganty i organizm chciał je usunąć krwawiąc. Myślicie że to mogło tak być??

Do góry