reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@ivvonka nie boj sie masowac po heparynie. Ja zawsze tak robie i dzieki temu przestalam miec siniaki. Jak nie masowalam to sie duze robily. I probuj robic zastrzyki pid katem 90 stopni do brzucha. Wtedy sa mniej bolesne. Moje w ogole nie bola a zrosta mam jednego lub 2. I cale 9 mcy zastrzykow

Dziewczynki a na ciazowe bole brzucha wcinajcie magne b6 conajmniej 3x1. Jak bedziecie namagnesowane to brzuch przestaje sie tak czuc

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@membaris, też będę sprawdzać. Podobno o 15.00 ma być. A później, to pewnie dam odetchnąć portfelowi i pójdę dopiero po wizycie po 3 stycznia,

@Destino, już sama nie wiem. Wydaje mi się, że to masowanie zmniejsza siniaki, ale podobno nie powinno się masować. I weź tu bądź mądry.
A ty wiesz, że (odnośnie do ziemiórków hihi) nie pokazały się więcej. Ale nie mogę się dohodować fiołka. Tamtego wyrzuciłam. Zostawiłam tylko dwa listki i tak od tamtego czasu siedzą te dwa listki w doniczce z ziemią i nic się nie dzieje. A to już tyyyyyyle czasu. Może tęsknią za ziemiórkami? Nie ma czegoś na porost fiołków?

Ostatnia edycja:
@ivvonka bo to już Twoja druga tura bety? hmmm no zobaczymy co tam u mnie wyjdzie, jak będzie wynik pomyślny to w przyszłym tyg ja pewnie zrobie żeby sprawdzić co się dzieje

aaaa no widzisz ja i tak będę w lab bo jestem pewna że na wizytę będzie mi kazała zrobić tsh i ft3 ft4 także przyrost też zrobię. Z resztą nie ma co planować :)
A dzwonił tata u mamy były polipy, które lekarz od razu usuną i pobrał materiał bo badań także za miesiąć wyniki. Jest dobrze uffff

@ivvonka ziemiorki wroca [emoji39] jak ktorys kwiatek przesadzisz do nowo kupionej ziemi. Nie co bym byla zlosliwa, ale wlasnie u mnie wrocily. Tylko musi mi sie zachciec je powybijac.
Masuj po heparynie i nie boj sie na naszym watku duzo masowalo. A ja jestem najlepszym przykladem, zobacz
1514625677-f3c7230a5324a9ee-aaaaaa.jpeg

A te fioleczki moga nie rosnac bo zima, a poza tym one maja plytkie korzonki i trzeba pilnowac by ziemia od gory byla wilgotna, czyli tam gdzie siedza. Teraz bedzie coraz dluzszy dzien to w koncu sie rusza. Rozumiem, ze listki masz w ziemi.

@Destino, faktycznie, prawie nie ma śladu. Ja to wyglądam jakbym brzuchem w kaktusa wleciała, a to dopiero z 9 zastrzyków.
Tak, siedzą w ziemi. Dam tym fiołkom jeszcze szansę, niech się nie wygłupiają, jak ja zaszłam to one też mają. ;)
A u Ciebie, kiedy rozwiązanie?

@ivvonka do wiosny daj fiolkom szanse, pozbieraja sie jak napatrza sie na ciebie [emoji39].A ty z czasem odkryjesz gdzie sie na brzuchu robi lepiej zastrzyki, gdzie mniej bola. Ja robie dookola pepka tak ok 2-3cm i jest git. Teraz tylko czekam az mlody sie ulozy i robie tam gdzie bardziej miekko ( czytaj tam, gdzie nie wystawia pupy)
A rozwiazanie lada dzien. Minelismy 37tc, a ja rodze od 29tc. Natomiast termin ostateczny 19 stycznia

reklama
@roxie123 wiem że są plusy i minusy, ale co zrobisz... Mam teraz swoją Gosie i będę się do niej modlić :)

Wstałam jakieś 20 minut temu ( wiem wiem, niezły śpioch ze mnie :p ) idę do łazienki, a tam pojawiasię krew.... Hmm, coś mi się widzi ze dopiero teraz przychodzi pierwsza @ po zabiegu, a te przeboje dwa tyg temu to po prostu było koło owu, musiały się porobić skrzepy jakieś giganty i organizm chciał je usunąć krwawiąc. Myślicie że to mogło tak być??

Do góry