roki_1991
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochanie są plusy tych badań wiesz o tym ... A i tak nic już nie zmienisz możesz dac imię swojej Kropeczce i się do niej modlić o wsparcie bo jest kolejnym Aniolkiem ♡ ściskam Cię; *@AgaB33 beta piękna :*
@roxie123 wiem że tak się zdarza. Cieszę się że chociaż znam płeć, bo będę mogła dostać kasę z ubezpieczenia... Badań zrobiłaś w cholere i trochę, wiem że nic konkretnego w nich nie wyszło, także może to i dobrze kiedy w końcu te kariotypy robicie?? Bo wiem że zdecydowałas się zrobić prywatnie
Tak więc.... Była dziewczynka
@AgaB33 echhhh mama ma pewna kłopotliwą dolegliwość a mianowicie pojawiła się krew w stolcu a samo to już jest sprawą poważna. Dziś ma kolonoskopie i bedzie wiadomo co to jest. Ale z tego co sama mówi dolegliwości nic dobrego nie wróżą:/ chociaż oczywiście ja trzymam kciuki żeby było dobrze żeby się myliła. Także tak to wygląda, dziś trudny dzień przede mną@Totois30 i dziewczyny dziękuję. Dostaję od Was tyle wsparcia i ciepła że nigdzie tyle nie znajdę. Ważne że mój M się cieszy i mój tato ;-) i oczywiście Wy. Bardzo dziękuję
@roki_1991 jak ja bym Cię chciała przytulić.
@membaris a co tam u mamy jeśli możesz napisać?? Będzie dobrze i u Ciebie i u mamy. Na pewno