reklama
muza_ton
Fanka BB :)
@Totois30 to naprawdę otoczenie godne pozazdroszczenia do dzieciństwa. Ja bardziej z górzystych stron i też można przeżyć ciekawe historie.
@ivvonka masz guzy po tej heparynie? Kurcze mi się robią. Muszę zażalenie do pielęgniarza złożyć.
@membaris fajnie że już troszkę spokojniej do tego podchodzisz. Będzie dobrze na pewno.
@zosiak ja rozumiem że to dołuje najbardziej gdy rani ktoś bliski. Ale szwagra to olej, jak to mówią: szwagier nie rodzina ;-)
U mnie niestety mama mi jeździ po psychice. Na informacje że mam dwie kreski, usłyszałam że co (telewizor oglądała a to prioryter). Powtarzam że test pozytywny, w ciąży jestem. A no to fajnie i dalej ogląda telewizję. Także ogrom radości aż mnie powalił. A teraz się pyta czy obrażona jestem... Eh, nie wiem czemu ja nadal naiwnie wierzę że będziemy się dogadywać
@ivvonka masz guzy po tej heparynie? Kurcze mi się robią. Muszę zażalenie do pielęgniarza złożyć.
@membaris fajnie że już troszkę spokojniej do tego podchodzisz. Będzie dobrze na pewno.
@zosiak ja rozumiem że to dołuje najbardziej gdy rani ktoś bliski. Ale szwagra to olej, jak to mówią: szwagier nie rodzina ;-)
U mnie niestety mama mi jeździ po psychice. Na informacje że mam dwie kreski, usłyszałam że co (telewizor oglądała a to prioryter). Powtarzam że test pozytywny, w ciąży jestem. A no to fajnie i dalej ogląda telewizję. Także ogrom radości aż mnie powalił. A teraz się pyta czy obrażona jestem... Eh, nie wiem czemu ja nadal naiwnie wierzę że będziemy się dogadywać
membaris
@AgaB33 mam nadzieję teraz to i tak już nic ode mnie nie zależy. Ja też dziś swojej mamie powiedziałam, była zaskoczona. Ale od razu ja zagadałam żeby głośno nic nie mówiła nie zapeszala i nic nikomu nie mówiła. Też mam trochę na głowie bo jutro mama ma bardzo poważne badanie i niestety obawiamy się że wynik może być nie pomyślny. Ale trzeba wierzyć że będzie dobrze i z moją betą i z jej badaniem
ivvonka
Nie masuje sie miejsca po zastrzyku. Dlatego masz siniaki
☆ Walczyć o marzenia ☆
Totois30
@AgaB33 no tak..niezla reakcja mamy..ale tak jak mówiłam z moja tez sie nie dogaduje ale moja mama troche jak z kosmosu by byla, tak sie zachowuje, jakby kontaktow miedzyludzkich dopiero sie uczyla, ale mam wrazenie ze sie stara ale po prostu np.nie umie myslec o innych a z tv mam z nia to samo pyta sie jak sie czuje a ja np kiepsko i mowie ze kiepsko a mama aha i sie smieje a mowie mama kiepsko a Ty sie śmiejesz a mama a bo kabarety ogladam itd itp. a sluchaj my tu sie cieszymy z Twojej ciazy za wszystkich bosko milion serduszek
roki_1991
@olaa90 no dziwnie trochę wiedzieć... Nie pytam nawet swojego M o imię. Będzie Gosia, bo będę musiała pewnie podać do aktu urodzenia... Chociaż mam nadzieję że jednak nie...
@Marika92 teraz zauważyłam że ty też straciłas corcię 27. Ja oba zabiegi miałam właśnie 27....
@AgaB33 przykre że mama tak reaguje na twoje szczęście... Ale to się chyba nie zmieni sądząc po tym co już kiedyś opowiadałas
@Marika92 teraz zauważyłam że ty też straciłas corcię 27. Ja oba zabiegi miałam właśnie 27....
@AgaB33 przykre że mama tak reaguje na twoje szczęście... Ale to się chyba nie zmieni sądząc po tym co już kiedyś opowiadałas
Tak 27.06.17 się urodziła, 14.10.17 była pochowana i tego samego dnia powstało nowe życie... Daty coś w sobie mają..@olaa90 no dziwnie trochę wiedzieć... Nie pytam nawet swojego M o imię. Będzie Gosia, bo będę musiała pewnie podać do aktu urodzenia... Chociaż mam nadzieję że jednak nie...
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
olaa90
@roki_1991 jesli chcesz się starać o zasiłek albo urlop skrócony to na pewno musisz zarejestrować w USC... teraz już będzie tylko lepiej ;* główka do góry
reklama
muza_ton
@Totois30 i dziewczyny dziękuję. Dostaję od Was tyle wsparcia i ciepła że nigdzie tyle nie znajdę. Ważne że mój M się cieszy i mój tato ;-) i oczywiście Wy. Bardzo dziękuję
@roki_1991 jak ja bym Cię chciała przytulić.
@membaris a co tam u mamy jeśli możesz napisać?? Będzie dobrze i u Ciebie i u mamy. Na pewno
@roki_1991 jak ja bym Cię chciała przytulić.
@membaris a co tam u mamy jeśli możesz napisać?? Będzie dobrze i u Ciebie i u mamy. Na pewno