reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Totois30 to naprawdę otoczenie godne pozazdroszczenia do dzieciństwa. Ja bardziej z górzystych stron i też można przeżyć ciekawe historie.

@ivvonka masz guzy po tej heparynie? Kurcze mi się robią. Muszę zażalenie do pielęgniarza złożyć.

@membaris fajnie że już troszkę spokojniej do tego podchodzisz. Będzie dobrze na pewno.

@zosiak ja rozumiem że to dołuje najbardziej gdy rani ktoś bliski. Ale szwagra to olej, jak to mówią: szwagier nie rodzina ;-)
U mnie niestety mama mi jeździ po psychice. Na informacje że mam dwie kreski, usłyszałam że co (telewizor oglądała a to prioryter). Powtarzam że test pozytywny, w ciąży jestem. A no to fajnie i dalej ogląda telewizję. Także ogrom radości aż mnie powalił. A teraz się pyta czy obrażona jestem... Eh, nie wiem czemu ja nadal naiwnie wierzę że będziemy się dogadywać

@AgaB33 mam nadzieję teraz to i tak już nic ode mnie nie zależy. Ja też dziś swojej mamie powiedziałam, była zaskoczona. Ale od razu ja zagadałam żeby głośno nic nie mówiła nie zapeszala i nic nikomu nie mówiła. Też mam trochę na głowie bo jutro mama ma bardzo poważne badanie i niestety obawiamy się że wynik może być nie pomyślny. Ale trzeba wierzyć że będzie dobrze i z moją betą i z jej badaniem

@AgaB33, po zrobieniu zastrzyku robi mi się najpierw taki biały placek jak po ugryzieniu komara, bardzo delikatnie to masuję. Guzy się nie robią, siniaki mam za to cudne. Spróbuj porobić sama, spróbuj pod kątem.

@membaris oj, to trzymam kciuki podwójnie.
Nie masuje sie miejsca po zastrzyku. Dlatego masz siniaki

☆ Walczyć o marzenia ☆

@AgaB33 no tak..niezla reakcja mamy..ale tak jak mówiłam z moja tez sie nie dogaduje ale moja mama troche jak z kosmosu by byla, tak sie zachowuje, jakby kontaktow miedzyludzkich dopiero sie uczyla, ale mam wrazenie ze sie stara ale po prostu np.nie umie myslec o innych a z tv mam z nia to samo:D pyta sie jak sie czuje a ja np kiepsko i mowie ze kiepsko a mama aha i sie smieje a mowie mama kiepsko a Ty sie śmiejesz a mama a bo kabarety ogladam:) itd itp. a sluchaj my tu sie cieszymy z Twojej ciazy za wszystkich:) bosko milion serduszek:):):):)

@olaa90 no dziwnie trochę wiedzieć... Nie pytam nawet swojego M o imię. Będzie Gosia, bo będę musiała pewnie podać do aktu urodzenia... Chociaż mam nadzieję że jednak nie... :(
@Marika92 teraz zauważyłam że ty też straciłas corcię 27. Ja oba zabiegi miałam właśnie 27....
@AgaB33 przykre że mama tak reaguje na twoje szczęście... Ale to się chyba nie zmieni sądząc po tym co już kiedyś opowiadałas

@olaa90 no dziwnie trochę wiedzieć... Nie pytam nawet swojego M o imię. Będzie Gosia, bo będę musiała pewnie podać do aktu urodzenia... Chociaż mam nadzieję że jednak nie... :(
@Marika92 teraz zauważyłam że ty też straciłas corcię 27. Ja oba zabiegi miałam właśnie 27....
@AgaB33 przykre że mama tak reaguje na twoje szczęście... Ale to się chyba nie zmieni sądząc po tym co już kiedyś opowiadałas
Tak 27.06.17 się urodziła, 14.10.17 była pochowana i tego samego dnia powstało nowe życie... Daty coś w sobie mają..

p19u3e3kq0er3dz6.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@Totois30 i dziewczyny dziękuję. Dostaję od Was tyle wsparcia i ciepła że nigdzie tyle nie znajdę. Ważne że mój M się cieszy i mój tato ;-) i oczywiście Wy. Bardzo dziękuję:-) :)

@roki_1991 jak ja bym Cię chciała przytulić.

@membaris a co tam u mamy jeśli możesz napisać?? Będzie dobrze i u Ciebie i u mamy. Na pewno

Do góry