reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@ivvonka jutro jak tylko dostanę wyniki bety to dzwonie do lekarza. A umówić się muszę tak czy siak prywatnie ( terminy na połowę stycznia) chyba że doktor wyznaczy kiedy mam przyjść. Niedługo się położę i odpocznę chociaż w sumie nawet nie mam po czym.
@Totois30 też mi się wydaje że szybko zobaczysz dwie kreseczki
@roki_1991 przykro mi z powodu Twojej maleńkiej

@roki_1991 przykro mi :( jak się czujesz znając płeć? Chyba lepiej było by nie wiedzieć... prawda? :( Ja nie chce znać bo mnie to bardziej dobije wiem,chce wiedzieć tylko jakie wady miało baby.... :(

@AgaB33 super beta :) gratulacje :) świetny krok w Nowy rok ;)

p19u3e3kq0er3dz6.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@roki_1991 smutna a za razem dobra wiadomość.. Wiesz kogo nosiłaś pod serduszkiem.. Ja też wiedziałam z badań genetycznych jaką płeć miał mój dzidziuś.. Przytulam kochana!

p19u3e3kq0er3dz6.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@Totois30 ale już dobrze idzie, bo lekkie wahania nastrojów masz ;)

@membaris, zadzwoń może nawet wcześniej, jak nie dostaniesz. Ostatnio tak długo czekałaś. Po 16.00 to już większość specjalistów od medycyny może być w blokach startowych na weekend sylwestrowy.
@ivvonka masz racje jutro rano jak pojadę na betę to zapytam a jak nie będzie długo to będę dzwonić :D a co !

reklama
A ja maly wypad nad morze z M:) na oderwanie sie i poprawe humoru, wizyta w moim rodzinnym mieście Koszalinie, juz nie mam nikogo tu z rodziny w promieniu 300 km;) ale wreszcie udalo mi się odwiedzic, 5 lat sie zbieralam, 10 km do Mielna, to bylo zycie rowerkiem nad morze:) buziaki dla was:)

Załączniki

• received_1576958619025393.jpeg
    received_1576958619025393.jpeg
    73,8 KB · Wyświetleń: 52
Do góry