reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@zosiak ochrzan masz ode mnie czy chcesz czy nie ... czy ktokolwiek z medycznego punktu widzenia powiedział ze nie możecie mieć dzieci ??? ... nie [emoji14] próbowałaś dalej ? Nie [emoji14] więc nie wmawiaj sama sobie głupoty bo psychika i nastawienie to nr 1 .
Moim zdaniem masz swoje przekonania ufasz głównie diecie i ćwiczeniom ale one moga dać Ci lepsze samopoczucie nie koniecznie dziecko . Mówisz ze rodzina Ci truje to pokaż im i samej sobie ze to nie prawda ... ze wszystko jest możliwe bo na razie sama nie wierzysz w powodzenie . Bez walki wiesz ze będziesz stać w miejscu . A szczerze za wiele badań nie robiłaś oprócz podstaw :/ Zrobiłbym caly plik wszystkich badań ogarnęłabym lekarza co się faktycznie zna na poronieniach a nie 3mala się bo jest dobry gin ogólnie . Obralabym dobry plan i działała dalej . Sorki ale ktos Cię musi opierdzielic i wiesz ze ja się nie cykam bo znamy się juz trochę [emoji8] popatrz na mnie chociażby ... ciągle próbuje nawet jeśli są straty ... Mam tego świadomość że to nie jest tak hop , bo nie od razu znajdzie się złoty srodek ale działam. Nie poddaje się, szukam badam , wykluczam wszystko co możliwe nie liczę na to że samo przyjdzie . Musisz sama zadać sobie pytanie ile wysiłku wkładasz w dążenie do celu bo uwierz słuchanie iditow i zagnebianie samej siebie nie pomoze . Trzeba sobie wtrybic bĘdę mama nawet jak będę musiała stanąć na głowie i mimo przeciwnościom iść do przodu . Nastawienie jest częścią sukcesu . My zostawiliśmy kupe kasy w labach , jechalismy kawał drogi na badania i do lekarza i co i badania wyszły dobre ... I wczoraj ryczalam ze szczęścia ze wyszły dobrze . Ale robimy po nowym roku kolejny plik badań i działamy dalej . Mam nowe nadzieje w sobie i wierzę ciągle wierzę w powodzenie mimo przejść strat stresu i całej reszty . Więc kochanie musisz się spiąć i zdecydować co dalej czy badania i konkretna droga czy starania i moŻe się uda [emoji4] a nie ciągle sobie wmawiać ze i tak dzieci mieć nie możecie. Sa gorsze dni ja to rozumiem ;* ale budzisz się kolejnego dnia i zacierasz rece do walki [emoji8] całuje ;* wiesz co chciałam Ci przekazać... czasami dobrze jak ktos nami wstrząśnie a ja wiem ze Ty się szybko lamiesz i Cię trzeba czasami podbudować [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

uffff no ale nie ma to tamto jutro powtórka z rozrywki :) i kolejne czekanie.
Dziś konczę układanie puzzli 1500 elementów :) trochę było ciężko ale miałam głowę zajętą przez ostatnie dni :) dobry sposób żeby nie myśleć

@membaris nie ważne z jakiej wartości startujesz tylko jaki jest przyrost ;* trzymam kciuki i się nie stresuj !! Bo mi się udziela :D a co do spokoju głowy polecam gra online literaki na kurnik,pl :D coś w rodzaju scrabble

@roxie123 pięknie napisałaś, popieram w 10000%... @zosiak a co do alko,nie miej wyrzutów za wczoraj, ja tez popijam drinki bo przynajmniej moja głowa wtedy nie wariuje... lepiej na odwyku wyładować niż na oddziale zamkniętym- to tak na pocieszenie :D ;* ile Ty masz kochana lat? U mnie tez jest non stop pod górkę, ale mąż mnie mocno wspiera - dobrze,Ze go mam i ze on nie jest taki osraj dupa jak ja... u Ciebie jest problem z zajściem czy z obumieraniem?

reklama
@roxie123, wiem, że nie każda musi robić takie same badania, bo każdy problem może być inny, ale wiesz co? Gdzieś na forum się przewijał taki temat, wątek, gdzie któraś z dziewczyn (nicka też nie pamięta moja skleroza) zebrała wszystkie badania. Nie mogę tego znaleźć, szukam od dwóch dni. Nie wiesz może gdzie to namierzać?

@membaris, mąż kupił paczkę bułki tartej (bo ryby dziś smażymy na obiad) i tak sobie rozsypałam i tak sobie układam rogalika z okruszków, żeby mi się nie nudziło. ;)

Do góry