reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@zosiak ochrzan masz ode mnie czy chcesz czy nie ... czy ktokolwiek z medycznego punktu widzenia powiedział ze nie możecie mieć dzieci ??? ... nie [emoji14] próbowałaś dalej ? Nie [emoji14] więc nie wmawiaj sama sobie głupoty bo psychika i nastawienie to nr 1 .
Moim zdaniem masz swoje przekonania ufasz głównie diecie i ćwiczeniom ale one moga dać Ci lepsze samopoczucie nie koniecznie dziecko . Mówisz ze rodzina Ci truje to pokaż im i samej sobie ze to nie prawda ... ze wszystko jest możliwe bo na razie sama nie wierzysz w powodzenie . Bez walki wiesz ze będziesz stać w miejscu . A szczerze za wiele badań nie robiłaś oprócz podstaw :/ Zrobiłbym caly plik wszystkich badań ogarnęłabym lekarza co się faktycznie zna na poronieniach a nie 3mala się bo jest dobry gin ogólnie . Obralabym dobry plan i działała dalej . Sorki ale ktos Cię musi opierdzielic i wiesz ze ja się nie cykam bo znamy się juz trochę [emoji8] popatrz na mnie chociażby ... ciągle próbuje nawet jeśli są straty ... Mam tego świadomość że to nie jest tak hop , bo nie od razu znajdzie się złoty srodek ale działam. Nie poddaje się, szukam badam , wykluczam wszystko co możliwe nie liczę na to że samo przyjdzie . Musisz sama zadać sobie pytanie ile wysiłku wkładasz w dążenie do celu bo uwierz słuchanie iditow i zagnebianie samej siebie nie pomoze . Trzeba sobie wtrybic bĘdę mama nawet jak będę musiała stanąć na głowie i mimo przeciwnościom iść do przodu . Nastawienie jest częścią sukcesu . My zostawiliśmy kupe kasy w labach , jechalismy kawał drogi na badania i do lekarza i co i badania wyszły dobre ... I wczoraj ryczalam ze szczęścia ze wyszły dobrze . Ale robimy po nowym roku kolejny plik badań i działamy dalej . Mam nowe nadzieje w sobie i wierzę ciągle wierzę w powodzenie mimo przejść strat stresu i całej reszty . Więc kochanie musisz się spiąć i zdecydować co dalej czy badania i konkretna droga czy starania i moŻe się uda [emoji4] a nie ciągle sobie wmawiać ze i tak dzieci mieć nie możecie. Sa gorsze dni ja to rozumiem ;* ale budzisz się kolejnego dnia i zacierasz rece do walki [emoji8] całuje ;* wiesz co chciałam Ci przekazać... czasami dobrze jak ktos nami wstrząśnie a ja wiem ze Ty się szybko lamiesz i Cię trzeba czasami podbudować [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

uffff no ale nie ma to tamto jutro powtórka z rozrywki :) i kolejne czekanie.
Dziś konczę układanie puzzli 1500 elementów :) trochę było ciężko ale miałam głowę zajętą przez ostatnie dni :) dobry sposób żeby nie myśleć

@membaris nie ważne z jakiej wartości startujesz tylko jaki jest przyrost ;* trzymam kciuki i się nie stresuj !! Bo mi się udziela :D a co do spokoju głowy polecam gra online literaki na kurnik,pl :D coś w rodzaju scrabble

@roxie123 pięknie napisałaś, popieram w 10000%... @zosiak a co do alko,nie miej wyrzutów za wczoraj, ja tez popijam drinki bo przynajmniej moja głowa wtedy nie wariuje... lepiej na odwyku wyładować niż na oddziale zamkniętym- to tak na pocieszenie :D ;* ile Ty masz kochana lat? U mnie tez jest non stop pod górkę, ale mąż mnie mocno wspiera - dobrze,Ze go mam i ze on nie jest taki osraj dupa jak ja... u Ciebie jest problem z zajściem czy z obumieraniem?

reklama
@roxie123, wiem, że nie każda musi robić takie same badania, bo każdy problem może być inny, ale wiesz co? Gdzieś na forum się przewijał taki temat, wątek, gdzie któraś z dziewczyn (nicka też nie pamięta moja skleroza) zebrała wszystkie badania. Nie mogę tego znaleźć, szukam od dwóch dni. Nie wiesz może gdzie to namierzać?

@membaris, mąż kupił paczkę bułki tartej (bo ryby dziś smażymy na obiad) i tak sobie rozsypałam i tak sobie układam rogalika z okruszków, żeby mi się nie nudziło. ;)

Do góry