reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@AgaB33. Tak, to przed świętami to było bardziej pod kątem potwierdzenia ciąży, bo na te testy kreskowe testy to ja nie mam serca. Zawsze je zrobię nie wtedy, kiedy ustawa przewiduję, a tak - pyk, cyk i jasne. Beta w dniu okresu prawdę Ci powie, a test nie zawsze. A jeszcze ja mam późno owulację. Tu obstawiam okolice 9 grudnia, a cykl zaczął się 17 listopada.

Cześć dziewczynki :) trochę mnie tu nie bylo ale nadrobilam..przede wszystkim gratuluje dwóch kreseczek i pięknej bety :) trzymam kciuki za resztę oby nowy rok przyniosl szczescie !!! :* :* u mnie po 35 dniach od poronienia przyszls miesiączka..ciekawa jestem kiedy bd kolejna :D byle po 22 stycznia bo na ten dzień mam umowiona wizyte u swojego gin :) zinterpretujemy moje wyniki ..jestem ciekawa czy jakies badania jeszcze mi zleci i czy jakis plan działania bo juz luty/marzec chcemy zaczac dzialac :) teraz na glowie juz wesele..suknia..zamowilismy zaproszenia winietki itp..lista gości zrobiona i wyszlo nam nie 100-120 osob tylko 140...:) szok..

@angie. wychodzisz za mąż w 2018r? To będzie wiec dla Ciebie piękny rok :) może odłóżcie starania na razie i organizujcie na spokojnie ślub i wesele? To jest dużo stresów,nerwów a w ciąży to nie wskazane ;* nacieszcie się jeszcze sobą troszkę, dzieci jak się posypią tohurtem zobaczysz :)

@olaa90 Tak na poczatku lipca:) zdaje sobie z tego sprawe ale tak sir umowilismy i nie chcemy planów zmieniac..ale to beda starania takie bardziej na luzie i co ma byc to bedzie a jesli sie nie uda do tego czasu to na spokojnie po weselu :)

reklama
@angie. Super ;) ile bym dała żeby się cofnąć do tego momentu co Ty :D suknia wybrana? Pochwal się :)))))))) a ile strat na koncie kochana? Życzę Ci oczywiście,żeby to był przypadek... i kolejna ciąża była szczęśliwa ale zrób chociaż podstawowe badania, bo może jakaś pierdoła kuleje,która przed staraniami zwiększy szanse :) ja nigdy więcej nie dam sobie oczu zamydlić :)

Do góry