reklama
ivvonka
Fanka BB :)
@AgaB33. Tak, to przed świętami to było bardziej pod kątem potwierdzenia ciąży, bo na te testy kreskowe testy to ja nie mam serca. Zawsze je zrobię nie wtedy, kiedy ustawa przewiduję, a tak - pyk, cyk i jasne. Beta w dniu okresu prawdę Ci powie, a test nie zawsze. A jeszcze ja mam późno owulację. Tu obstawiam okolice 9 grudnia, a cykl zaczął się 17 listopada.
angie.
Cześć dziewczynki trochę mnie tu nie bylo ale nadrobilam..przede wszystkim gratuluje dwóch kreseczek i pięknej bety trzymam kciuki za resztę oby nowy rok przyniosl szczescie !!! :* :* u mnie po 35 dniach od poronienia przyszls miesiączka..ciekawa jestem kiedy bd kolejna byle po 22 stycznia bo na ten dzień mam umowiona wizyte u swojego gin zinterpretujemy moje wyniki ..jestem ciekawa czy jakies badania jeszcze mi zleci i czy jakis plan działania bo juz luty/marzec chcemy zaczac dzialac teraz na glowie juz wesele..suknia..zamowilismy zaproszenia winietki itp..lista gości zrobiona i wyszlo nam nie 100-120 osob tylko 140... szok..
Olasec
Dziewczyny gratuluję pięknych wyników bety cudownie rok się kończy
olaa90
angie.
reklama
olaa90
@angie. Super ile bym dała żeby się cofnąć do tego momentu co Ty suknia wybrana? Pochwal się ))))))) a ile strat na koncie kochana? Życzę Ci oczywiście,żeby to był przypadek... i kolejna ciąża była szczęśliwa ale zrób chociaż podstawowe badania, bo może jakaś pierdoła kuleje,która przed staraniami zwiększy szanse ja nigdy więcej nie dam sobie oczu zamydlić