reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@olaa90 wybrana :) 2 straty w jednym roku . ..:( pierwsza 13.02 kolejna 20.11 ..oba samoistne poronienia takze obylo sie bez zabiegu...teraz mam pierwszy cykl po poronieniu...co do badan to zrobilam je bez wahania..tyle ze dopiero teraz po 2 poronieniu.

Przesylam badania..procz cytologii bo ja robilam po 1 poronieniu

Załączniki

• Screenshot_20171220-203843.png
    Screenshot_20171220-203843.png
    44,3 KB · Wyświetleń: 87
reklama
@angie. To super,czerp z tego ślubu i przygotowan teraz jak najwiecej przyjemności :) a tak już pamietam, to już jakiś czas temu pisałam z Tobą :) już mam wodę zamiast mózgu od tego wszystkiego... sorki :D dobrej nocki ;*

@ivvonka a coś mi świta że ktoś ma testować w Sylwestra
Wiesz co dobrze się czuję, ciutek brzuch pobolewa :) trochę mam w głowie tą betę wczorajszą ( że niska) no i jutrzejszą. A jak u Ciebie ? :)

@membaris beta piękna :) wg tych norm to 2-3 tydzień po owu, czyli 4-5 tydzień ciąży :) także pięknie :)
@ivvonka super beta, gratulacje :)
@AgaB33 cieszę się że u ciebie taka ładna beta :)

A u mnie cóż... Wczoraj zaczęło mnie boleć gardło, w nocy miałam gorączkę, rano jak zmierzyłam było 38.6 :( także czuje się jakby mnie ktoś wrzucił do pralki i włączył wirowanie... I niestety, nie jest to objaw ciąży @ivvonka :p
Czytam was, ale nie mam za bardzo sił pisać...

Witajcie dziewczyny ostatnio mialam bardzo kiepskie dni :( i olalam wszystko od ziolek po tabletki a nawet buraki tez dlatego nie badam tej homocysteiny bo moj wysilek poszedl na marne a wszystko przez kolejne spotkanke z rodzina i ich cudowne teksty. Wczoraj ponadto pojechalam do Katowic na zakrapiana impreze stwierdzilam ze skoro dziecka nie mozemy miec to przynajmniej zapije smutki.

@membaris, oooooooooo... dawaj tyłek, będzie klepanie. Beta jest w porządku. Ładnie wystartowałaś, teraz tylko powoli do przodu. Mnie też czasem coś tam pociągnie, zaboli, ale to w skali od 0:10 pewnie na 0,5 trzeba liczyć, bo po przejściach to każda z nas będzie pewnie bardziej wyczulona niż przyszła mama z czystym kontem. Trzeba się nakręcać pozytywnie.

@roki_1991, biedulko wygrzej się porządnie, ale na zwolnieniu jesteś? Masz jakieś leki?

@zosiak, dali w kość? Czasem to zastanawiam się gdzie niektórzy się podziewali jak rozdawali rozum i takt. Spróbuj odetchnąć i wrócić do rytmu. Ja też miewałam straszne przestoje, wybicia z regularności. Miałam iść do lekarza ze dwa razy (monitoring, może leki na owulację, może jakaś konsultacja, przypomnieć się, powiedzieć, że nie wychodzi) i odechciewało mi się. Później wstawałam, szukałam nowej drogi, nowego pomysłu. Cud, że coś w ogóle zaskoczyło. Nie jesteśmy maszynami. Mamy chwile słabości, zwątpienia, wzloty i upadki. Grunt, żeby za długo na tym dole nie siedzieć. A ja uważam, że robisz dużo: i badania, i naturalne wspieracze. A wierz mi, nie każdemu by się chciało w ogóle za to brać, więc jeśli czasem w tej regularności i uporze pojawi się luka to widocznie tak miało być i już.

Ostatnia edycja:
reklama
@roki_1991 kuruj się żeby cię całkowicie nie rozłożyło. Polopiryna i do łóżka. A co bety to ja myślałam że ta moja mieści się w przedziale 1-2 tydzień. Jesteś pewna że chodzi o 2-3 tydzień?
@ivvonka w głębi serca krzyczę z radości że się udało. Ale jeszcze na głos boję się powiedzieć że to TO :)

Do góry