reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@olaa90 wybrana :) 2 straty w jednym roku . ..:( pierwsza 13.02 kolejna 20.11 ..oba samoistne poronienia takze obylo sie bez zabiegu...teraz mam pierwszy cykl po poronieniu...co do badan to zrobilam je bez wahania..tyle ze dopiero teraz po 2 poronieniu.

Przesylam badania..procz cytologii bo ja robilam po 1 poronieniu

Załączniki

• Screenshot_20171220-203843.png
    Screenshot_20171220-203843.png
    44,3 KB · Wyświetleń: 91
reklama
@angie. To super,czerp z tego ślubu i przygotowan teraz jak najwiecej przyjemności :) a tak już pamietam, to już jakiś czas temu pisałam z Tobą :) już mam wodę zamiast mózgu od tego wszystkiego... sorki :D dobrej nocki ;*

@ivvonka a coś mi świta że ktoś ma testować w Sylwestra
Wiesz co dobrze się czuję, ciutek brzuch pobolewa :) trochę mam w głowie tą betę wczorajszą ( że niska) no i jutrzejszą. A jak u Ciebie ? :)

@membaris beta piękna :) wg tych norm to 2-3 tydzień po owu, czyli 4-5 tydzień ciąży :) także pięknie :)
@ivvonka super beta, gratulacje :)
@AgaB33 cieszę się że u ciebie taka ładna beta :)

A u mnie cóż... Wczoraj zaczęło mnie boleć gardło, w nocy miałam gorączkę, rano jak zmierzyłam było 38.6 :( także czuje się jakby mnie ktoś wrzucił do pralki i włączył wirowanie... I niestety, nie jest to objaw ciąży @ivvonka :p
Czytam was, ale nie mam za bardzo sił pisać...

Witajcie dziewczyny ostatnio mialam bardzo kiepskie dni :( i olalam wszystko od ziolek po tabletki a nawet buraki tez dlatego nie badam tej homocysteiny bo moj wysilek poszedl na marne a wszystko przez kolejne spotkanke z rodzina i ich cudowne teksty. Wczoraj ponadto pojechalam do Katowic na zakrapiana impreze stwierdzilam ze skoro dziecka nie mozemy miec to przynajmniej zapije smutki.

@membaris, oooooooooo... dawaj tyłek, będzie klepanie. Beta jest w porządku. Ładnie wystartowałaś, teraz tylko powoli do przodu. Mnie też czasem coś tam pociągnie, zaboli, ale to w skali od 0:10 pewnie na 0,5 trzeba liczyć, bo po przejściach to każda z nas będzie pewnie bardziej wyczulona niż przyszła mama z czystym kontem. Trzeba się nakręcać pozytywnie.

@roki_1991, biedulko wygrzej się porządnie, ale na zwolnieniu jesteś? Masz jakieś leki?

@zosiak, dali w kość? Czasem to zastanawiam się gdzie niektórzy się podziewali jak rozdawali rozum i takt. Spróbuj odetchnąć i wrócić do rytmu. Ja też miewałam straszne przestoje, wybicia z regularności. Miałam iść do lekarza ze dwa razy (monitoring, może leki na owulację, może jakaś konsultacja, przypomnieć się, powiedzieć, że nie wychodzi) i odechciewało mi się. Później wstawałam, szukałam nowej drogi, nowego pomysłu. Cud, że coś w ogóle zaskoczyło. Nie jesteśmy maszynami. Mamy chwile słabości, zwątpienia, wzloty i upadki. Grunt, żeby za długo na tym dole nie siedzieć. A ja uważam, że robisz dużo: i badania, i naturalne wspieracze. A wierz mi, nie każdemu by się chciało w ogóle za to brać, więc jeśli czasem w tej regularności i uporze pojawi się luka to widocznie tak miało być i już.

Ostatnia edycja:
reklama
@roki_1991 kuruj się żeby cię całkowicie nie rozłożyło. Polopiryna i do łóżka. A co bety to ja myślałam że ta moja mieści się w przedziale 1-2 tydzień. Jesteś pewna że chodzi o 2-3 tydzień?
@ivvonka w głębi serca krzyczę z radości że się udało. Ale jeszcze na głos boję się powiedzieć że to TO :)

Do góry