Totois30
Fanka BB :)
@membaris a tak torbiel tez zapomnialam, no jo nie warto sie glowic lepiej czekac na spokojnie staraj sie jak najmniej myslec zaraz wszystko bedzie jasne ale jak to nie ciaza to faktycznie warto zajrzec czy to nie torbiel albo biochemiczna ale to jeszcze chwila, a kiedy mialas przeglad u gin? Kiedy ostatnio widzial co tam w środku sie dzieje? Edit. No bejbe krecha ciemniejsza! Idz na bete!!! No teraz koniecznie! @olaa90 a do jakiego lekarza rusza od 4go stycznia? Ja bym sie tak na kwiecien chciała zapisac jakby nie szlo z zachodzeniem, nie wiem do kogo, do maliny nie chce, moze do pasnika, on tez z lodzi o ile sie nie myle, nie wiem czy do krakowa ruszac, dosc daleko ale to tylko 1sza wizyta potem mozna telefonicznie no zobaczymy @gosia100 plamienia w okolicach owu sie zdarzaja chyba ze to tydz przed@ moze swiadczyc o niedomodze lutealnej i zaleci luteinke, mozna brac raczej nie zaszkodzi a np @AgaB33 moze pomogla chociaz fakt z opoznieniem 1 cylku, jak mi sie teraz uda to twierdze ze luteinka dziala ale ciut pozniej albo moze gdyby jej nie bylo udaloby sie miesiac temu? Ciekawe co ? Mi tez sie nie udalo na lutce. Ale moze nie potrzebujemy, kazdy organizm inny...