reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Trzymam kciuki za wszystkie testujące, czekające na betę, mające objawy itd.. Oby wejście w Nowy rok było już w dwupaku :)

p19u3e3k1260hhti.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ostatnia edycja:
reklama
@membaris super informacja. Pięknie ciemnieje, pewnie beta też będzie ładna. Trzymam mocno kciuki.

@Aggs symptomy jakby ciążowe :-) coś mi się wydaje że dołączysz do naszego grona. Bardzo fajnie.

@Totois30 a Ty kiedy testujesz? Jak masz blisko do Łodzi to tu uderzaj. Mi się wydaje że tu jest sporo specjalistów, zresztą tak też mówił doktor z moich okolic. Co będziesz pół Polski jeździć.

@roki_1991 co tam u Ciebie? Jak po świętach??

Ja będę chciała jutro betę powtórsyć. Jak się nie uda to sobota.

@membaris @AgaB33 trzymam za was kciuki!! ;*
Pozostałe dziewczyny, nie martwię się - my tez za niedługo do nich dołączymy :D ja przestałam w końcu plamić po zabiegu jupiii!! Dziewczyny jakie używacie płyny do higieny intymnej? Czuje jakiś dyskomfort chyba po tym ponad dwutygodniowym plamieniu.. może się umówić do gin na jakieś wymazy....

@gosia100 moja historia jest krótka. Mam córcię 6,5 latka. W drugą ciążę zaszłam szybko chyba za drugim razem. Po jakimś czasie dostałam plamień powoli te przerodzily sie w lekkie krwawienie. Na usg zarodek byl malutki. Zrobiłam przyrost, niestety beta spadała. Serduszka nie było:( 9 października miałam zabieg.
Przez październik sie oczyściłam. Staraliśmy sie juz w listopadzie ale nie wyszło ale za to grudzień zaowocował. Czyli to mój drugi cykl po.
Oby tym razem szczęście nam dopisało. Dzis bylam na necie i zobaczymy co tam wyszło :) do 15 siedzę jak na szpilkach :/

reklama
Do góry