reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@anja93 tak ja 2... wiesz co powiem Ci,ze druga strata boli mnie o wiele mniej niż 1...inaczej do tego zupełnie podchodzę... teraz tylko utknęłam w martwym punkcie,bo dopiero od 4stycznia rusza rejestracja do lekarza... i tak metoda prób i błędów robię badania,trochę tu się sugeruje trochę zlecił mi mój gin... ale 2 razy to już nie ma mowy o przypadku... mam tylko nadzieje,ze to nie genetyka :( a ty kochanie jakieś badania wykonywalas już może?

@Olasec a w każdej ciąży widziałaś serduszko? Widzę,ze jesteś w ciąży ;* gratulacje!! I na prawdę nie masz żadnych badań po tylu stratach?

W ciążach, które straciłam tylko w 1 słyszałam serduszko a w pozostałych nie zdarzyłam. Miałam robione badania tylko na zespół antyfosfolipidowy, który nic nie wykazał. Jutro idę do lekarza po skierowanie na badania genetyczne. Bo miałam robić te z wymazu z policzka np ale lekarz mówił, że nie warto i lepiej zrobić konkretne z krwi ale to potrwa dość długo bo na NFZ. Po 3 poronieniu miałam robić badania ale zaszłam w ciążę i od razu dostałam leki i jest dobrze.

@Olasec a na jakich jesteś lekach? Ja się łudzę,ze u mnie tego clexane zabrakło... takie moje podejrzenia bo w 1 ciąży to nie widziałam zarodka,a teraz miałam aspiryn cardio i zarodek był ale coś go zatrzymało... wysłałam kosmowke po zabiegu do genesis do poznania tam wyjdą ewentualne wady... ehhh...

@AgaB33 dostalas heparyne bez refundacji? Moj gin powiedzial ze da mi z refundacja bo mam swistek od reumatolog ze zespol antyfosfolipidowy do powtorki i to wszystko.to zalezy od podejscia gina, ponoc kazdy moze przepisac z R ale musi miec jakas podkladke ale moze ja nawet wymyslic..a beta piekna! Ale dziwne ze pare dni temu nie pokazalo na tescie skoro taka wysoka ale nie za wysoka super:) @membaris podobno czasem jakies leki pokazuja cien ale watpie zeby u Ciebie tak bylo, czekamy. Nie bede namawiac @anja93 do testu ale ciekawa jestem co by pokazal:D ale sama nie zrobie przed terminem, bo czasem pokaze a malpa przychodzi nie pytajcie czemu, czasem biochemiczna moze cos innego z hormonami moze jakis lek ale brak@ to jednak najlepszy 1szy objaw:) ale nie zawsze np jak u @Marika92 :) buziaki piekny brzuszku:)
@Totois30 napisałaś o moich obawach z ciąża biochemiczną. Nie biorę żadnych leków także to nie po tym. Jest jeszcze jedna ewentualność może byc pozytywny test kiedy ma sie torbiel lub cos gorszego

@anja93 najważniejsze ze humorek wraca :) ja dzisiaj z popoludniowego moczu zrobilam (bo mnie ponioslo) i jedna gruba krecha a reszta to biel, a to juz 27 dc na moje (29/30 dni) takze u mnie nici, brzuch boli, piersi dziwnie mrowia, pewnie na @. No trudno, bedziemy dzialac dalej, ale po @ skocze do gina, bo mnie niepokoilo to plamienie w okolicy owulacji :( moze cos zaleci

Dla draki zrobiłam test nie mogłam się doczekać jutra. Wrzucam fotkę zobaczcie same

Załączniki

• WP_20171227_19_03_21_Pro.jpg
    WP_20171227_19_03_21_Pro.jpg
    447,2 KB · Wyświetleń: 95
reklama
Do góry