reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Totois30 ja to myślę że możliwe że zabiłam sobie owulacje. Bo teraz w 16dc dopiero test owu wyszedł a ostatnio od 16dx brałam już lutkę. Ale to tylko gdybanie. Ja byłam dziś u dr Banaszczyk. A do Matki Polki do genetyka Arłamowicza a Ginekolog dr Pogoda. Z tego co czytam będę w dobrych rękach ale to wypowiem się w piątek.

reklama
Ale super ze taki wysyp [||] przed nowym rokiem ;) GRATULUJĘ wam dziewczyny i trzymam kciuki :)

p19u3e3k1260hhti.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@Aggs Nie miałam żadnych objawów, co jedynie od wczoraj boli mnie brzuch tak jak na okres dlatego jeszcze boje sie cieszyć. A jutro mam termin @. Ostatnio też mam podwyższoną temp ale to pewnie ze względu na przeziębienie.
Trzymam kciuki ;) a pytam, bo ja testuje za kilka dni i brzuch boli mnie od owu, takimi falami. Temp tez mam podwyzszona, ale ja to raczej na pewno z przeziebienia.
Ja bym na Twoim miejscu pewnie testowala 2 razy dziennie, tak bym sie cieszyla. Ale na bete to idz. I zdawaj relacje jak rosnie :)

@Aggs kochana chyba mnie nie przebijesz bo ja od Wigilii zrobiłam codziennie test, bo za każdym razem wychodził cień. A dzis zrobiłam też wieczorem i wyszla druga juz dużo mocniejsza.
Trzymam kciuki zeby u ciebie tez tak było:)

@Aggs Nie miałam żadnych objawów, co jedynie od wczoraj boli mnie brzuch tak jak na okres dlatego jeszcze boje sie cieszyć. A jutro mam termin @. Ostatnio też mam podwyższoną temp ale to pewnie ze względu na przeziębienie.
Moja ciąża również zaczynała się podwyższoną temperaturą :D także mam nadzieję że u ciebie moje początkowe objawy się sprawdzą :D

Też miałam wrażenie że to przeziębienie.. A jednak jakieś przeczucie mówiło mi żeby zrobić test i też miałam cień w 23 dc a w 30 dc beta 1126 :)

p19u3e3k1260hhti.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Dzieki za kciuki @membaris i @Marika92. Mam taka cicha nadzieje, ze sie uda.
Caly czas tez pokluwa mnie w podbrzuszu i senna jestem. Ale zwalam to na przeziebienie, zeby sie w razie czego za bardzo nie zawiesc.

Do góry