reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Totois30 ja to myślę że możliwe że zabiłam sobie owulacje. Bo teraz w 16dc dopiero test owu wyszedł a ostatnio od 16dx brałam już lutkę. Ale to tylko gdybanie. Ja byłam dziś u dr Banaszczyk. A do Matki Polki do genetyka Arłamowicza a Ginekolog dr Pogoda. Z tego co czytam będę w dobrych rękach ale to wypowiem się w piątek.

reklama
Ale super ze taki wysyp [||] przed nowym rokiem ;) GRATULUJĘ wam dziewczyny i trzymam kciuki :)

p19u3e3k1260hhti.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@Aggs Nie miałam żadnych objawów, co jedynie od wczoraj boli mnie brzuch tak jak na okres dlatego jeszcze boje sie cieszyć. A jutro mam termin @. Ostatnio też mam podwyższoną temp ale to pewnie ze względu na przeziębienie.
Trzymam kciuki ;) a pytam, bo ja testuje za kilka dni i brzuch boli mnie od owu, takimi falami. Temp tez mam podwyzszona, ale ja to raczej na pewno z przeziebienia.
Ja bym na Twoim miejscu pewnie testowala 2 razy dziennie, tak bym sie cieszyla. Ale na bete to idz. I zdawaj relacje jak rosnie :)

@Aggs kochana chyba mnie nie przebijesz bo ja od Wigilii zrobiłam codziennie test, bo za każdym razem wychodził cień. A dzis zrobiłam też wieczorem i wyszla druga juz dużo mocniejsza.
Trzymam kciuki zeby u ciebie tez tak było:)

@Aggs Nie miałam żadnych objawów, co jedynie od wczoraj boli mnie brzuch tak jak na okres dlatego jeszcze boje sie cieszyć. A jutro mam termin @. Ostatnio też mam podwyższoną temp ale to pewnie ze względu na przeziębienie.
Moja ciąża również zaczynała się podwyższoną temperaturą :D także mam nadzieję że u ciebie moje początkowe objawy się sprawdzą :D

Też miałam wrażenie że to przeziębienie.. A jednak jakieś przeczucie mówiło mi żeby zrobić test i też miałam cień w 23 dc a w 30 dc beta 1126 :)

p19u3e3k1260hhti.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Dzieki za kciuki @membaris i @Marika92. Mam taka cicha nadzieje, ze sie uda.
Caly czas tez pokluwa mnie w podbrzuszu i senna jestem. Ale zwalam to na przeziebienie, zeby sie w razie czego za bardzo nie zawiesc.

Do góry