reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@anja93 bedzie pięknie ;* trzeba wierzyć... choćby dla własnego spokoju... nie można przecież się załamać,aż tak obwiniać... bo życie wtedy nie miałoby sensu... mój mąż tak mówi i dziekuje Bogu,że go mam. Już 10lat jesteśmy razem a ja jeszcze nigdy go tak nie kochałam jak po ostatnim roku,choć był to mój najgorszy rok w życiu... po nicku wnioskuje,ze masz 24 lata wiec jesteś w wieku mojej siostry, tak sobie myśle,ze jesteś bardzo dojrzała... moja siostra dzięki Bogu nie przeżyła straty i mam nadzieje,że ja to nigdy nie spotka ale ona w ogóle żyje jakoś inaczej... ja wierze,ze te wszystkie wydarzenia są po coś. Ja to wogole jestem osraj dupa i ostatnio sama dochodzę do wniosku,ze to jest chyba po to żeby mnie wzmocnić bo jak to mąż mój twiedzi kto ma miękkie serce musi mieć twarda du**..... ;/ spokojnej nocy ;*
A co do strat - ja nie wierze w przypadki, po 1 poronieniu wiedziałam,ze coś jest na rzeczy... musimy ja tylko odszukać, wyleczyć i będzie dobrze... na pewno będzie dobeze
Dzieki za mile slowa :* :* dla mnie tez to byl najgorszy rok. Przynajmniej nie pamietam gorszego, zawsze jak sie kazdy rok konczyl wspominalam co sie dzialo i wiecej bylo tych radosnych dni niz tych smutnych. Natomiast w tym roku niestety nie bylo pomyslnie... Wyjatkowo sie nie udal i bardzo sie ciesze ze juz odchodzi. Ale zycie takie jest ze raz jest dobrze a raz zle. Ale u mnie teraz jest taak zauwazylam, ze jak wszystko sie wiedzie i jest naa dobrej drodze- nie trwa to dlugo. Wiec jak cos jest na duzy plus zaraz sie zastanawiam co zlego sie za chwile wydarzy. Oby dla kazdej z nas 2018 byl wspanialy. Tego zycze sobie i kazdej z nas osobiscie :) i tez uwazam sie mimo tych 24 lat jestem hmmm dojrzala :) kolezanki w moim wieku niektore jeszcze szukaja milosci zycia, przebieraja wybieraja ;p praca, kariera itp. Ja obralam cel- spelnic swoje marzenie i miec kochane malenstwo. I dla mnie wcale nie jest za wczas :) bo coz moze byc piekniejsze w zyciu. A Ty Ola masz 27 lat wnioskujac po nicku? :) :)
@Totois30 Ty dla mnie masz zawsze dobre slowo jak jestem w dołku wiec ja mam dla Ciebie :) i mocno Ci kibicuje.
@gosia100 u mnie spoko, co prawda nastroj lepszy niz w swieta bo mialam male zalamanie bo wszyscy dookola tacy szczesliwi a na internecie mase zdjec typu: "pierwsze swieta w trojeczke" ale juz dobrze. :) dzis 29dc... Ciekawe kiedy ta @ przylezie ;p
Co do chlopow to moj maz tez jest dobry i kochany, bardzo mnie wspieral kiedy przechodzilam te najgorsze chwile, zreszta sam to mocno przezyl. Ale jestesmy mozna powiedziec swiezym malzenstem dlatego pewnie jeszcze sie nie do konca "dotarlismy". Jest bardzo pracowity i powiedzialabym ze utrzymuje wiekszy porzadek niz ja chociaz tez lubie miec czysto i schludnie. Ale oboje mamy muchy w nosie jak juz dojdzie do sprzeczki. Rzadko sie klocimy ale jak juz to zaden nie chce odpuscic tak jak teraz...

@ivvonka jesli pytasz o heparyne to nie ma znaczenia czy prywatnie czy na kase chorych. Ja bylam u genetyka prywatnie. Dostalam taka liste i tak bylo wszystko napisane. Muaisz miec zrobiona trombofilie.

☆ Walczyć o marzenia ☆

@AgaB33 dostalas heparyne bez refundacji? Moj gin powiedzial ze da mi z refundacja bo mam swistek od reumatolog ze zespol antyfosfolipidowy do powtorki i to wszystko.to zalezy od podejscia gina, ponoc kazdy moze przepisac z R ale musi miec jakas podkladke ale moze ja nawet wymyslic..a beta piekna! Ale dziwne ze pare dni temu nie pokazalo na tescie skoro taka wysoka ale nie za wysoka super:) @membaris podobno czasem jakies leki pokazuja cien ale watpie zeby u Ciebie tak bylo, czekamy. Nie bede namawiac @anja93 do testu ale ciekawa jestem co by pokazal:D ale sama nie zrobie przed terminem, bo czasem pokaze a malpa przychodzi nie pytajcie czemu, czasem biochemiczna moze cos innego z hormonami moze jakis lek ale brak@ to jednak najlepszy 1szy objaw:) ale nie zawsze np jak u @Marika92 :) buziaki piekny brzuszku:)

reklama
@Totois30 nie zrobie testu przed terminem @ bo jak zrobilam w 25dc tak z ciekawosci to totalna biel ani grama cienia, wiec nie chce sie nakrecac. Wieksza adrenalinka, ale cos czuje ze @ przyjdzie jutro w 30dc.. Ciekawa jestem czy mam jakas szanse w tym cyklu skoro @ jeszcze nie ma ale w sumie nie staralismy sie tez jakos bardzo, raz tylko w okolicach owu..
@olaa90 no to mi rocznikowo juz 25 poleci, rany kiedy to zlecialo przeciez dopiero mialam 18 i ani nie myslalam o dzieciach. Ja mam za soba jedna strate, tak bardzo bym chciala zeby ostatnią... :( moja ciaza zakonczyla sie w 8t3dn brakiem serca... A Ty masz juz dwie straty tak? Dobrze kojarze?? Nawet sobie nie wyobrazam co musialas przezyc...

Do góry