reklama
olaa90
Fanka BB :)
@anja93 tak ja 2... wiesz co powiem Ci,ze druga strata boli mnie o wiele mniej niż 1...inaczej do tego zupełnie podchodzę... teraz tylko utknęłam w martwym punkcie,bo dopiero od 4stycznia rusza rejestracja do lekarza... i tak metoda prób i błędów robię badania,trochę tu się sugeruje trochę zlecił mi mój gin... ale 2 razy to już nie ma mowy o przypadku... mam tylko nadzieje,ze to nie genetyka a ty kochanie jakieś badania wykonywalas już może?
Olasec
@Olasec a w każdej ciąży widziałaś serduszko? Widzę,ze jesteś w ciąży ;* gratulacje!! I na prawdę nie masz żadnych badań po tylu stratach?
W ciążach, które straciłam tylko w 1 słyszałam serduszko a w pozostałych nie zdarzyłam. Miałam robione badania tylko na zespół antyfosfolipidowy, który nic nie wykazał. Jutro idę do lekarza po skierowanie na badania genetyczne. Bo miałam robić te z wymazu z policzka np ale lekarz mówił, że nie warto i lepiej zrobić konkretne z krwi ale to potrwa dość długo bo na NFZ. Po 3 poronieniu miałam robić badania ale zaszłam w ciążę i od razu dostałam leki i jest dobrze.
olaa90
@Olasec a na jakich jesteś lekach? Ja się łudzę,ze u mnie tego clexane zabrakło... takie moje podejrzenia bo w 1 ciąży to nie widziałam zarodka,a teraz miałam aspiryn cardio i zarodek był ale coś go zatrzymało... wysłałam kosmowke po zabiegu do genesis do poznania tam wyjdą ewentualne wady... ehhh...
membaris
@Totois30 napisałaś o moich obawach z ciąża biochemiczną. Nie biorę żadnych leków także to nie po tym. Jest jeszcze jedna ewentualność może byc pozytywny test kiedy ma sie torbiel lub cos gorszego@AgaB33 dostalas heparyne bez refundacji? Moj gin powiedzial ze da mi z refundacja bo mam swistek od reumatolog ze zespol antyfosfolipidowy do powtorki i to wszystko.to zalezy od podejscia gina, ponoc kazdy moze przepisac z R ale musi miec jakas podkladke ale moze ja nawet wymyslic..a beta piekna! Ale dziwne ze pare dni temu nie pokazalo na tescie skoro taka wysoka ale nie za wysoka super @membaris podobno czasem jakies leki pokazuja cien ale watpie zeby u Ciebie tak bylo, czekamy. Nie bede namawiac @anja93 do testu ale ciekawa jestem co by pokazal ale sama nie zrobie przed terminem, bo czasem pokaze a malpa przychodzi nie pytajcie czemu, czasem biochemiczna moze cos innego z hormonami moze jakis lek ale brak@ to jednak najlepszy 1szy objaw ale nie zawsze np jak u @Marika92 buziaki piekny brzuszku
@anja93 najważniejsze ze humorek wraca ja dzisiaj z popoludniowego moczu zrobilam (bo mnie ponioslo) i jedna gruba krecha a reszta to biel, a to juz 27 dc na moje (29/30 dni) takze u mnie nici, brzuch boli, piersi dziwnie mrowia, pewnie na @. No trudno, bedziemy dzialac dalej, ale po @ skocze do gina, bo mnie niepokoilo to plamienie w okolicy owulacji moze cos zaleci
reklama