reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@anja93 bedzie pięknie ;* trzeba wierzyć... choćby dla własnego spokoju... nie można przecież się załamać,aż tak obwiniać... bo życie wtedy nie miałoby sensu... mój mąż tak mówi i dziekuje Bogu,że go mam. Już 10lat jesteśmy razem a ja jeszcze nigdy go tak nie kochałam jak po ostatnim roku,choć był to mój najgorszy rok w życiu... po nicku wnioskuje,ze masz 24 lata wiec jesteś w wieku mojej siostry, tak sobie myśle,ze jesteś bardzo dojrzała... moja siostra dzięki Bogu nie przeżyła straty i mam nadzieje,że ja to nigdy nie spotka ale ona w ogóle żyje jakoś inaczej... ja wierze,ze te wszystkie wydarzenia są po coś. Ja to wogole jestem osraj dupa i ostatnio sama dochodzę do wniosku,ze to jest chyba po to żeby mnie wzmocnić bo jak to mąż mój twiedzi kto ma miękkie serce musi mieć twarda du**..... ;/ spokojnej nocy ;*
A co do strat - ja nie wierze w przypadki, po 1 poronieniu wiedziałam,ze coś jest na rzeczy... musimy ja tylko odszukać, wyleczyć i będzie dobrze... na pewno będzie dobeze
Dzieki za mile slowa :* :* dla mnie tez to byl najgorszy rok. Przynajmniej nie pamietam gorszego, zawsze jak sie kazdy rok konczyl wspominalam co sie dzialo i wiecej bylo tych radosnych dni niz tych smutnych. Natomiast w tym roku niestety nie bylo pomyslnie... Wyjatkowo sie nie udal i bardzo sie ciesze ze juz odchodzi. Ale zycie takie jest ze raz jest dobrze a raz zle. Ale u mnie teraz jest taak zauwazylam, ze jak wszystko sie wiedzie i jest naa dobrej drodze- nie trwa to dlugo. Wiec jak cos jest na duzy plus zaraz sie zastanawiam co zlego sie za chwile wydarzy. Oby dla kazdej z nas 2018 byl wspanialy. Tego zycze sobie i kazdej z nas osobiscie :) i tez uwazam sie mimo tych 24 lat jestem hmmm dojrzala :) kolezanki w moim wieku niektore jeszcze szukaja milosci zycia, przebieraja wybieraja ;p praca, kariera itp. Ja obralam cel- spelnic swoje marzenie i miec kochane malenstwo. I dla mnie wcale nie jest za wczas :) bo coz moze byc piekniejsze w zyciu. A Ty Ola masz 27 lat wnioskujac po nicku? :) :)
@Totois30 Ty dla mnie masz zawsze dobre slowo jak jestem w dołku wiec ja mam dla Ciebie :) i mocno Ci kibicuje.
@gosia100 u mnie spoko, co prawda nastroj lepszy niz w swieta bo mialam male zalamanie bo wszyscy dookola tacy szczesliwi a na internecie mase zdjec typu: "pierwsze swieta w trojeczke" ale juz dobrze. :) dzis 29dc... Ciekawe kiedy ta @ przylezie ;p
Co do chlopow to moj maz tez jest dobry i kochany, bardzo mnie wspieral kiedy przechodzilam te najgorsze chwile, zreszta sam to mocno przezyl. Ale jestesmy mozna powiedziec swiezym malzenstem dlatego pewnie jeszcze sie nie do konca "dotarlismy". Jest bardzo pracowity i powiedzialabym ze utrzymuje wiekszy porzadek niz ja chociaz tez lubie miec czysto i schludnie. Ale oboje mamy muchy w nosie jak juz dojdzie do sprzeczki. Rzadko sie klocimy ale jak juz to zaden nie chce odpuscic tak jak teraz...

@ivvonka jesli pytasz o heparyne to nie ma znaczenia czy prywatnie czy na kase chorych. Ja bylam u genetyka prywatnie. Dostalam taka liste i tak bylo wszystko napisane. Muaisz miec zrobiona trombofilie.

☆ Walczyć o marzenia ☆

@AgaB33 dostalas heparyne bez refundacji? Moj gin powiedzial ze da mi z refundacja bo mam swistek od reumatolog ze zespol antyfosfolipidowy do powtorki i to wszystko.to zalezy od podejscia gina, ponoc kazdy moze przepisac z R ale musi miec jakas podkladke ale moze ja nawet wymyslic..a beta piekna! Ale dziwne ze pare dni temu nie pokazalo na tescie skoro taka wysoka ale nie za wysoka super:) @membaris podobno czasem jakies leki pokazuja cien ale watpie zeby u Ciebie tak bylo, czekamy. Nie bede namawiac @anja93 do testu ale ciekawa jestem co by pokazal:D ale sama nie zrobie przed terminem, bo czasem pokaze a malpa przychodzi nie pytajcie czemu, czasem biochemiczna moze cos innego z hormonami moze jakis lek ale brak@ to jednak najlepszy 1szy objaw:) ale nie zawsze np jak u @Marika92 :) buziaki piekny brzuszku:)

reklama
@Totois30 nie zrobie testu przed terminem @ bo jak zrobilam w 25dc tak z ciekawosci to totalna biel ani grama cienia, wiec nie chce sie nakrecac. Wieksza adrenalinka, ale cos czuje ze @ przyjdzie jutro w 30dc.. Ciekawa jestem czy mam jakas szanse w tym cyklu skoro @ jeszcze nie ma ale w sumie nie staralismy sie tez jakos bardzo, raz tylko w okolicach owu..
@olaa90 no to mi rocznikowo juz 25 poleci, rany kiedy to zlecialo przeciez dopiero mialam 18 i ani nie myslalam o dzieciach. Ja mam za soba jedna strate, tak bardzo bym chciala zeby ostatnią... :( moja ciaza zakonczyla sie w 8t3dn brakiem serca... A Ty masz juz dwie straty tak? Dobrze kojarze?? Nawet sobie nie wyobrazam co musialas przezyc...

Do góry