reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@membaris powiem Ci ze wiek tutaj raczej nie gra roli, widzisz ja mam 24 nie pije(tylko okazyjnie) nie pale staram sie zdrowo odzywiac a ciaza rozwijala sie tylko do 8tygi 3dn... Wiec nie obwiniaj sie. To tylko natura płata nam figle jak widac... Oby sie nam wszystkim poszczescilo..

reklama
@anja93 pewnie masz racje, nie ma co się obwiniać :/ jakoś tak mnie złapało przed świętami na żale. Ale z tym czasem na zajście mówię na poważnie. Mam już jakieś przejścia z ciążami i chyba nie jestem na tyle silną osobą żeby przeć do przodu za wszelką cenę. Dlatego podziwiam dziewczyny które mimo trudności walczą o marzenia :)

@Calineczka24 wiemy tylko ,ze guz bardzo duzy,czy zlosliwy to powie badanie po wycieciu.
Ale ogolnie to powazna sprawa[emoji29]
Od mojej wagi spadaj ,bo Ty schudlas hahah
9,5 kilo mam na plusie .
Ja przed ciaza mialam bmi19-20 wiec nie moglabym nie przytyc bo jakbym urodzila to bylabym kosciotrupem[emoji23]

Asia ostatnio wazona na prenatalnych czyli chyba 3 tyg temu i miala 1,7 kg
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@olaa90 moja kolezanka 1 ciaza obumarla 2 poronienie samoistne bez zadnych badan konkretnych tylko tarczyca i ta wyszła ciut za wysoka teraz ma 2 dzieci i obie ciaze bezproblemowo takze wierze ze nam sie tez uda...tyle ze za ja porobilam jakies badamia ktore sa okej ;)

@Calineczka24 wiemy tylko ,ze guz bardzo duzy,czy zlosliwy to powie badanie po wycieciu.
Ale ogolnie to powazna sprawa[emoji29]
Od mojej wagi spadaj ,bo Ty schudlas hahah
9,5 kilo mam na plusie .
Ja przed ciaza mialam bmi19-20 wiec nie moglabym nie przytyc bo jakbym urodzila to bylabym kosciotrupem[emoji23]

Asia ostatnio wazona na prenatalnych czyli chyba 3 tyg temu i miala 1,7 kg
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana a kiedy masz ginekologa?
Eee, to nie przytyłaś jakoś specjalnie dużo ;)

Z teściową będzie wszystko dobrze, trzeba wierzyć :*

Masz już wszystko dla Asieńki? :)
U nas już łóżeczko i kołyska skręcone i czekają na właścicielkę ;)
Wrzuć zdjęcie brzuchatkowego domku :)

reklama

Załączniki

• Screenshot_20171220-203843.png
    Screenshot_20171220-203843.png
    44,3 KB · Wyświetleń: 67
Do góry