reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@anja93 @gosia100 to powiem Wam dziewczyny że do Was dołącze :D ja też zrobię w Wigilię rano okres teoretycznie powinnam dostać za tydzień w czwartek to może... A co tam sobie żałować ;) właśnie będzie okazja poszaleć w Sylwestra jak test wyjdzie negatywny ( tfu tfu tfu :) )
@Aggs w moim przypadku w odu cyklach miałam owulacje - wiem dzięki testom, także nie ma co zakładać jak będzie bo każdy jest inny :)

reklama
@Calineczka24 ja już mam plany na własną Wigilje zaproszenie dla mojej rodziny i rodziny mojego oczywiście też czyli nasi rodzice brat męża moje babcie o tak sobie planuje a co z tego wyjdzie zobaczymy.

Mnie trochę szczerze męczy to jeżdżenie wszędzie bo małego ubieraj rozbieraj potem nie chce wyjść no i te wszystkie graty zabierać łóżeczko pościele młodego jego zabawki ulubione jedzenie ehhh powiedziałabym że wolała bym choć raz w domu posiedzieć ale babcie mam wiekowe to do nich trzeba do teściów też do chrzesniaków ehhh dlatego jak będę u siebie to właśnie chcę święta spędzić we własnym domu .

@roki_1991 to dobra lekarka ci sie trafila.

@Calineczka24 na wizycie owszem dobrze. Maly wazy 2977. Lezy glowka w dol wiec moge rodzic sn. Rodze w zwyklym szpitalu, ale z polozna dla mnie i moze sala porodowa jednoosobowa. To wszystko czas pokaze. My z m kupilismy uzywane lozeczko, bo materac chcielismy z lateksem. Kupilismy fikimiki sensitive. Udalo sie tanszy wziac. Nasz syn Oskar Nataniel. Imie wybralismy ok 20tc. Czuje sie dobrze, tylko bardzo brzuch boli, bo mnie endometrioza i zrosty teraz mecza. Gin mowi, ze spokojnie 2 tygodnie wytrzymam jeszcze. Mnie wczesny porod straszy od 29tc, a dla malego najlepiej byc jeszcze w dwupaku. Zobaczymy jak to bedzie [emoji4]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Elodia wypije za Ciebie i bede Ci wysylac moja pozytywna energie, bo mnie dzis rozpiera. I nie zamartwiaj sie.
@membaris ja swiruje juz bo powinna byc owulacja wczoraj, a nie ma. Testy caly czas pokazuja blada kreske, a sluz jaki byl, taki jest. Zadnego bialka kurzego jajka, swedzenia cyca ani przyplywu libido...

A teraz mi sie przypomnialo... pierwszym i bajbardziej upierdliwym objawem mojej ciazy byl bol kosci ogonowej. I to taki, ze nie moglam siedziec, bolalo mnie jak kaszlalam czy nawet siku robilam... o innych czynnosciach juz nie wspomne. Skonczyl sie bol i skonczyla sie ciaza.

@roki_1991 to dobra lekarka ci sie trafila.

@Calineczka24 na wizycie owszem dobrze. Maly wazy 2977. Lezy glowka w dol wiec moge rodzic sn. Rodze w zwyklym szpitalu, ale z polozna dla mnie i moze sala porodowa jednoosobowa. To wszystko czas pokaze. My z m kupilismy uzywane lozeczko, bo materac chcielismy z lateksem. Kupilismy fikimiki sensitive. Udalo sie tanszy wziac. Nasz syn Oskar Nataniel. Imie wybralismy ok 20tc. Czuje sie dobrze, tylko bardzo brzuch boli, bo mnie endometrioza i zrosty teraz mecza. Gin mowi, ze spokojnie 2 tygodnie wytrzymam jeszcze. Mnie wczesny porod straszy od 29tc, a dla malego najlepiej byc jeszcze w dwupaku. Zobaczymy jak to bedzie [emoji4]

Dobrze pamiętam, że Ty masz 36tc?
Mały wielkoludek w Twoim brzuszku siedzi ;) najważniejsze, że jeszcze pochodzicie w dwupaku :) im dłużej tym lepiej. Muszę Ci powiedzieć, że długo wytrzymaliście z młodym skoro od 29tc Cię straszyli wcześniejszym porodem.
Imiona piękne :)
U Nas córka Julia Wiktoria :)
I ile taki poród ze swoją położną jeśli można spytać? Bo chyba co szpital to inaczej.

@Elodia to Tobie też przeleci do sierpnia :)

@Funia90 hop hop :)

@Aggs dzięki :*
@Calineczka24 ano przeleci. Dwa lata i miesiac razem zleciałojak nie wiem gdzie i kiedy hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

@Calineczka24 sliczne imiona dla corci. Wszystko juz masz?
U nas 35t5d dokladnie dzis. A taki porod z polozna w szpitalu 1100 + 100 za sale. Polozna super babka. Bardzo dba o krocze i przebieg porodu zgodny z planem na ile pozwala sytuacja

Dziewczynki, a czy wśród was jest jakaś kobieta która straciła 2 ciąże i bez badań udało się jej urodzić dzieciątko?

reklama
@AgaB33 a gdzie Ty mieszkasz?

@Frezja_1 kochana szanujemybi rozumiemy ale od czasu do czasu zajrzyj[emoji5]wszytskiego dobrego na Swieta i Nowy Rok a szczegolnie II[emoji173]️

@roki_1991 mi gin polecal vigamtoletten
Jak wizyta u endo?
Ju doczytalam,czyli dokladnie to samo co ja masz.
Ja mam takie same zalecenia plus robie usg tarczycy[emoji4]

@zosiak kochanie damy rady,popatrz zdrowi jestescie a to najwazniejsze,kase zawsze sie gdzies wyskrobie[emoji5]napisz mi na priv co dokaladnie z tym telefonem ,moze moj M bedzie mogl jakos pomoc[emoji8]w koncu serwisant a i do mnie masz rzut beretem

@Calineczka24 czujemy sie dobrze[emoji4]nie pracuje od poltora tygodnia odkad dowiedzielismh sie o chorobie tesciowej,ma guza mozgu,juz nie wiem czy Wam mowilam.
Dzis udalo sie zalatwic przyjecie na oddzial i jutro bedzie miala operacje.
Jestesmy w duzym stresie.
Gdyby nie to ,dalej chodzilabym do pracy,pewnie do konca,bo czuje sie dobrze[emoji4]

Piekna wage juz macie super[emoji5]ulozenie glowkowe?

Tak serio to ja spalam dzis najkrocej z Asiula[emoji4]o 1.30 nie spalysmy a o 6.00 pobudka na siusiu i juz nici ze snu[emoji4]

Ja na Swieta mialam robic pierniczki,makowca,ciasto lion,rybe po grecku i taka rolade ze szpinakiem i losiem ale teraz to nie wiem jak to bedzie.
Zrobie to ,moze cos wiecej ale mysle ,ze u nas nikt o jedzeniu myslec nie bedzie,a o zdrowiu.
Prosimy o kciuki jutro.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry