reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@anja93 @gosia100 to powiem Wam dziewczyny że do Was dołącze :D ja też zrobię w Wigilię rano okres teoretycznie powinnam dostać za tydzień w czwartek to może... A co tam sobie żałować ;) właśnie będzie okazja poszaleć w Sylwestra jak test wyjdzie negatywny ( tfu tfu tfu :) )
@Aggs w moim przypadku w odu cyklach miałam owulacje - wiem dzięki testom, także nie ma co zakładać jak będzie bo każdy jest inny :)

reklama
@Calineczka24 ja już mam plany na własną Wigilje zaproszenie dla mojej rodziny i rodziny mojego oczywiście też czyli nasi rodzice brat męża moje babcie o tak sobie planuje a co z tego wyjdzie zobaczymy.

Mnie trochę szczerze męczy to jeżdżenie wszędzie bo małego ubieraj rozbieraj potem nie chce wyjść no i te wszystkie graty zabierać łóżeczko pościele młodego jego zabawki ulubione jedzenie ehhh powiedziałabym że wolała bym choć raz w domu posiedzieć ale babcie mam wiekowe to do nich trzeba do teściów też do chrzesniaków ehhh dlatego jak będę u siebie to właśnie chcę święta spędzić we własnym domu .

@roki_1991 to dobra lekarka ci sie trafila.

@Calineczka24 na wizycie owszem dobrze. Maly wazy 2977. Lezy glowka w dol wiec moge rodzic sn. Rodze w zwyklym szpitalu, ale z polozna dla mnie i moze sala porodowa jednoosobowa. To wszystko czas pokaze. My z m kupilismy uzywane lozeczko, bo materac chcielismy z lateksem. Kupilismy fikimiki sensitive. Udalo sie tanszy wziac. Nasz syn Oskar Nataniel. Imie wybralismy ok 20tc. Czuje sie dobrze, tylko bardzo brzuch boli, bo mnie endometrioza i zrosty teraz mecza. Gin mowi, ze spokojnie 2 tygodnie wytrzymam jeszcze. Mnie wczesny porod straszy od 29tc, a dla malego najlepiej byc jeszcze w dwupaku. Zobaczymy jak to bedzie [emoji4]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Elodia wypije za Ciebie i bede Ci wysylac moja pozytywna energie, bo mnie dzis rozpiera. I nie zamartwiaj sie.
@membaris ja swiruje juz bo powinna byc owulacja wczoraj, a nie ma. Testy caly czas pokazuja blada kreske, a sluz jaki byl, taki jest. Zadnego bialka kurzego jajka, swedzenia cyca ani przyplywu libido...

A teraz mi sie przypomnialo... pierwszym i bajbardziej upierdliwym objawem mojej ciazy byl bol kosci ogonowej. I to taki, ze nie moglam siedziec, bolalo mnie jak kaszlalam czy nawet siku robilam... o innych czynnosciach juz nie wspomne. Skonczyl sie bol i skonczyla sie ciaza.

@roki_1991 to dobra lekarka ci sie trafila.

@Calineczka24 na wizycie owszem dobrze. Maly wazy 2977. Lezy glowka w dol wiec moge rodzic sn. Rodze w zwyklym szpitalu, ale z polozna dla mnie i moze sala porodowa jednoosobowa. To wszystko czas pokaze. My z m kupilismy uzywane lozeczko, bo materac chcielismy z lateksem. Kupilismy fikimiki sensitive. Udalo sie tanszy wziac. Nasz syn Oskar Nataniel. Imie wybralismy ok 20tc. Czuje sie dobrze, tylko bardzo brzuch boli, bo mnie endometrioza i zrosty teraz mecza. Gin mowi, ze spokojnie 2 tygodnie wytrzymam jeszcze. Mnie wczesny porod straszy od 29tc, a dla malego najlepiej byc jeszcze w dwupaku. Zobaczymy jak to bedzie [emoji4]

Dobrze pamiętam, że Ty masz 36tc?
Mały wielkoludek w Twoim brzuszku siedzi ;) najważniejsze, że jeszcze pochodzicie w dwupaku :) im dłużej tym lepiej. Muszę Ci powiedzieć, że długo wytrzymaliście z młodym skoro od 29tc Cię straszyli wcześniejszym porodem.
Imiona piękne :)
U Nas córka Julia Wiktoria :)
I ile taki poród ze swoją położną jeśli można spytać? Bo chyba co szpital to inaczej.

@Elodia to Tobie też przeleci do sierpnia :)

@Funia90 hop hop :)

@Aggs dzięki :*
@Calineczka24 ano przeleci. Dwa lata i miesiac razem zleciałojak nie wiem gdzie i kiedy hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

@Calineczka24 sliczne imiona dla corci. Wszystko juz masz?
U nas 35t5d dokladnie dzis. A taki porod z polozna w szpitalu 1100 + 100 za sale. Polozna super babka. Bardzo dba o krocze i przebieg porodu zgodny z planem na ile pozwala sytuacja

Dziewczynki, a czy wśród was jest jakaś kobieta która straciła 2 ciąże i bez badań udało się jej urodzić dzieciątko?

reklama
@AgaB33 a gdzie Ty mieszkasz?

@Frezja_1 kochana szanujemybi rozumiemy ale od czasu do czasu zajrzyj[emoji5]wszytskiego dobrego na Swieta i Nowy Rok a szczegolnie II[emoji173]️

@roki_1991 mi gin polecal vigamtoletten
Jak wizyta u endo?
Ju doczytalam,czyli dokladnie to samo co ja masz.
Ja mam takie same zalecenia plus robie usg tarczycy[emoji4]

@zosiak kochanie damy rady,popatrz zdrowi jestescie a to najwazniejsze,kase zawsze sie gdzies wyskrobie[emoji5]napisz mi na priv co dokaladnie z tym telefonem ,moze moj M bedzie mogl jakos pomoc[emoji8]w koncu serwisant a i do mnie masz rzut beretem

@Calineczka24 czujemy sie dobrze[emoji4]nie pracuje od poltora tygodnia odkad dowiedzielismh sie o chorobie tesciowej,ma guza mozgu,juz nie wiem czy Wam mowilam.
Dzis udalo sie zalatwic przyjecie na oddzial i jutro bedzie miala operacje.
Jestesmy w duzym stresie.
Gdyby nie to ,dalej chodzilabym do pracy,pewnie do konca,bo czuje sie dobrze[emoji4]

Piekna wage juz macie super[emoji5]ulozenie glowkowe?

Tak serio to ja spalam dzis najkrocej z Asiula[emoji4]o 1.30 nie spalysmy a o 6.00 pobudka na siusiu i juz nici ze snu[emoji4]

Ja na Swieta mialam robic pierniczki,makowca,ciasto lion,rybe po grecku i taka rolade ze szpinakiem i losiem ale teraz to nie wiem jak to bedzie.
Zrobie to ,moze cos wiecej ale mysle ,ze u nas nikt o jedzeniu myslec nie bedzie,a o zdrowiu.
Prosimy o kciuki jutro.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry