reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@membaris powiem Ci ze wiek tutaj raczej nie gra roli, widzisz ja mam 24 nie pije(tylko okazyjnie) nie pale staram sie zdrowo odzywiac a ciaza rozwijala sie tylko do 8tygi 3dn... Wiec nie obwiniaj sie. To tylko natura płata nam figle jak widac... Oby sie nam wszystkim poszczescilo..

reklama
@anja93 pewnie masz racje, nie ma co się obwiniać :/ jakoś tak mnie złapało przed świętami na żale. Ale z tym czasem na zajście mówię na poważnie. Mam już jakieś przejścia z ciążami i chyba nie jestem na tyle silną osobą żeby przeć do przodu za wszelką cenę. Dlatego podziwiam dziewczyny które mimo trudności walczą o marzenia :)

@Calineczka24 wiemy tylko ,ze guz bardzo duzy,czy zlosliwy to powie badanie po wycieciu.
Ale ogolnie to powazna sprawa[emoji29]
Od mojej wagi spadaj ,bo Ty schudlas hahah
9,5 kilo mam na plusie .
Ja przed ciaza mialam bmi19-20 wiec nie moglabym nie przytyc bo jakbym urodzila to bylabym kosciotrupem[emoji23]

Asia ostatnio wazona na prenatalnych czyli chyba 3 tyg temu i miala 1,7 kg
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@olaa90 moja kolezanka 1 ciaza obumarla 2 poronienie samoistne bez zadnych badan konkretnych tylko tarczyca i ta wyszła ciut za wysoka teraz ma 2 dzieci i obie ciaze bezproblemowo takze wierze ze nam sie tez uda...tyle ze za ja porobilam jakies badamia ktore sa okej ;)

@Calineczka24 wiemy tylko ,ze guz bardzo duzy,czy zlosliwy to powie badanie po wycieciu.
Ale ogolnie to powazna sprawa[emoji29]
Od mojej wagi spadaj ,bo Ty schudlas hahah
9,5 kilo mam na plusie .
Ja przed ciaza mialam bmi19-20 wiec nie moglabym nie przytyc bo jakbym urodzila to bylabym kosciotrupem[emoji23]

Asia ostatnio wazona na prenatalnych czyli chyba 3 tyg temu i miala 1,7 kg
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana a kiedy masz ginekologa?
Eee, to nie przytyłaś jakoś specjalnie dużo ;)

Z teściową będzie wszystko dobrze, trzeba wierzyć :*

Masz już wszystko dla Asieńki? :)
U nas już łóżeczko i kołyska skręcone i czekają na właścicielkę ;)
Wrzuć zdjęcie brzuchatkowego domku :)

reklama

Załączniki

• Screenshot_20171220-203843.png
    Screenshot_20171220-203843.png
    44,3 KB · Wyświetleń: 64
Do góry