Elodia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obyyyyyy!! ale przeciez zawsze sa tez kolejne cykle wiec nadzieja jeszcze nie umiera. Tego sie trzymajmy :*Hehe pewnie, ale lepiej bedzie pic piccolo z fasolką w brzuszku trzymajmy sie tej wersji
Ojej no nie mów@AgaB33 a gdzie Ty mieszkasz?
@Frezja_1 kochana szanujemybi rozumiemy ale od czasu do czasu zajrzyj[emoji5]wszytskiego dobrego na Swieta i Nowy Rok a szczegolnie II[emoji173]️
@roki_1991 mi gin polecal vigamtoletten
Jak wizyta u endo?
Ju doczytalam,czyli dokladnie to samo co ja masz.
Ja mam takie same zalecenia plus robie usg tarczycy[emoji4]
@zosiak kochanie damy rady,popatrz zdrowi jestescie a to najwazniejsze,kase zawsze sie gdzies wyskrobie[emoji5]napisz mi na priv co dokaladnie z tym telefonem ,moze moj M bedzie mogl jakos pomoc[emoji8]w koncu serwisant a i do mnie masz rzut beretem
@Calineczka24 czujemy sie dobrze[emoji4]nie pracuje od poltora tygodnia odkad dowiedzielismh sie o chorobie tesciowej,ma guza mozgu,juz nie wiem czy Wam mowilam.
Dzis udalo sie zalatwic przyjecie na oddzial i jutro bedzie miala operacje.
Jestesmy w duzym stresie.
Gdyby nie to ,dalej chodzilabym do pracy,pewnie do konca,bo czuje sie dobrze[emoji4]
Piekna wage juz macie super[emoji5]ulozenie glowkowe?
Tak serio to ja spalam dzis najkrocej z Asiula[emoji4]o 1.30 nie spalysmy a o 6.00 pobudka na siusiu i juz nici ze snu[emoji4]
Ja na Swieta mialam robic pierniczki,makowca,ciasto lion,rybe po grecku i taka rolade ze szpinakiem i losiem ale teraz to nie wiem jak to bedzie.
Zrobie to ,moze cos wiecej ale mysle ,ze u nas nikt o jedzeniu myslec nie bedzie,a o zdrowiu.
Prosimy o kciuki jutro.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@AgaB33 a gdzie Ty mieszkasz?
@Frezja_1 kochana szanujemybi rozumiemy ale od czasu do czasu zajrzyj[emoji5]wszytskiego dobrego na Swieta i Nowy Rok a szczegolnie II[emoji173]️
@roki_1991 mi gin polecal vigamtoletten
Jak wizyta u endo?
Ju doczytalam,czyli dokladnie to samo co ja masz.
Ja mam takie same zalecenia plus robie usg tarczycy[emoji4]
@zosiak kochanie damy rady,popatrz zdrowi jestescie a to najwazniejsze,kase zawsze sie gdzies wyskrobie[emoji5]napisz mi na priv co dokaladnie z tym telefonem ,moze moj M bedzie mogl jakos pomoc[emoji8]w koncu serwisant a i do mnie masz rzut beretem
@Calineczka24 czujemy sie dobrze[emoji4]nie pracuje od poltora tygodnia odkad dowiedzielismh sie o chorobie tesciowej,ma guza mozgu,juz nie wiem czy Wam mowilam.
Dzis udalo sie zalatwic przyjecie na oddzial i jutro bedzie miala operacje.
Jestesmy w duzym stresie.
Gdyby nie to ,dalej chodzilabym do pracy,pewnie do konca,bo czuje sie dobrze[emoji4]
Piekna wage juz macie super[emoji5]ulozenie glowkowe?
Tak serio to ja spalam dzis najkrocej z Asiula[emoji4]o 1.30 nie spalysmy a o 6.00 pobudka na siusiu i juz nici ze snu[emoji4]
Ja na Swieta mialam robic pierniczki,makowca,ciasto lion,rybe po grecku i taka rolade ze szpinakiem i losiem ale teraz to nie wiem jak to bedzie.
Zrobie to ,moze cos wiecej ale mysle ,ze u nas nikt o jedzeniu myslec nie bedzie,a o zdrowiu.
Prosimy o kciuki jutro.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dużo przytyłaś w ciąży?@Calineczka24 dobre ulozenie Julki. Tez wole sn. A cukrzycy nie mam. My tez czekamy
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom