reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@paulabraczo12 myślę że każda z nas chce mimo strachu aby się udało, dlatego jesteśmy tu wszystkie. Ja po stracie myślałam że daje radę a jak patrzę z perspektywy czasu to to się działo ze mną jeszcze Niedawno to jednak chyba skutek poronienia. Już tak nie boję się żyć ale był taki moment że stwierdziłam że tyle zła czycha za rogiem że nie warto żyć

@AgaB33 ja mam z mama i siostra to samo ale inny powod..mega nietakowne sa i nie potrafia sie postawic w mojej sytuacji ale to o wszystko chodzi nie tylko o to.zawsze jakies opinie z d... Ktore tylko mnie irytuja albo uraza..nigdy nie ma wsparcia ani ze wszystko bedzie dobrze tylko a nastepnym razem tak a bo nie powinnas to czy tamto..za to gdyby nie tesciowa to chyba bym sie posypala:) sama 3 razy straciła ciaze i dokladnie wiedziala jak mnie wspierać i podtrzymywac na duchu i motywowac, ale mysle ze gdyby nie mia strat tez by wiedziala bo jest cudowna kobitka madra i rozsadna. @gosia100 albo plamienie poowulacyjne albo oznaka niedomogi lutealnej, warto zapytac lekarza bo moze podawac luteine po owulacji i dzidzia bedzie miala latwiej sie zagniezdzic:) ale moze to nie progesteron i nie ma takiej potrzeby;)3mam kciuki za owocny w fasolke cykl:):*

Najgorsze jest to,że moja szwagierka jest w ciąży.. życzę Jej jak najlepiej i Jej córeczce, która niedługo przyjdzie na świat.. ale boję się jak teraz będę reagować jak będę ją widzieć szczęśliwa z brzuszkiem.. Kiedy już sama wyobrażałam siebie w takim stanie, a to wszystko prysnęło jak bańka mydlana :(

@Marika92 a badaliscie z mezem te kariotypy? Bardzo mi przykro :( nawet nie chce wyobrażać sobie co przeżyłaś :( trzymam mocno kciuki żeby teraz wszystko dobrze się skończyło,rośnijcie zdrowo!!<3

@Totois30 a ten lek o którym mi pisałaś, to jakiś lek na wszelkie zło? Czy u Ciebie pojawia się serduszko czy na wczesnym etapie ciąża staje? Co mówi Twoj lekarz?

reklama
@Totois30 dokładnie. Moja mama wie i robi wszystko najlepiej także nawet mi sie z nią gadać nie chce. Po co mam znowu usłyszeć że gdybym zrobiła jak ona mówi to by było lepiej. To tato mnie wsparł, przytulić, pozwolił się wypłakać a od mamy zero wsparcie i tylko wyolbrzymiam.

@Frezja_1 a napiszesz mi co to za zioła?? Pewnie już pisałaś ale nie odnajde

Do góry