reklama
Wada genetyczna - zespół turnera + liczne wady rozwojowe@Marika92 a jaka była przyczyna śmierci jeśli mogę zapytac?
muza_ton
Fanka BB :)
@paulabraczo12 myślę że każda z nas chce mimo strachu aby się udało, dlatego jesteśmy tu wszystkie. Ja po stracie myślałam że daje radę a jak patrzę z perspektywy czasu to to się działo ze mną jeszcze Niedawno to jednak chyba skutek poronienia. Już tak nie boję się żyć ale był taki moment że stwierdziłam że tyle zła czycha za rogiem że nie warto żyć
paulabraczo12
Aktywna w BB
Ja w tym momencie myślę tak samo... żyje tylko dla partnera bo wiem, że On cierpi tak samo jak ja i tak samo boli Go serce
Totois30
@AgaB33 ja mam z mama i siostra to samo ale inny powod..mega nietakowne sa i nie potrafia sie postawic w mojej sytuacji ale to o wszystko chodzi nie tylko o to.zawsze jakies opinie z d... Ktore tylko mnie irytuja albo uraza..nigdy nie ma wsparcia ani ze wszystko bedzie dobrze tylko a nastepnym razem tak a bo nie powinnas to czy tamto..za to gdyby nie tesciowa to chyba bym sie posypala sama 3 razy straciła ciaze i dokladnie wiedziala jak mnie wspierać i podtrzymywac na duchu i motywowac, ale mysle ze gdyby nie mia strat tez by wiedziala bo jest cudowna kobitka madra i rozsadna. @gosia100 albo plamienie poowulacyjne albo oznaka niedomogi lutealnej, warto zapytac lekarza bo moze podawac luteine po owulacji i dzidzia bedzie miala latwiej sie zagniezdzic ale moze to nie progesteron i nie ma takiej potrzeby3mam kciuki za owocny w fasolke cykl:*
paulabraczo12
Aktywna w BB
Najgorsze jest to,że moja szwagierka jest w ciąży.. życzę Jej jak najlepiej i Jej córeczce, która niedługo przyjdzie na świat.. ale boję się jak teraz będę reagować jak będę ją widzieć szczęśliwa z brzuszkiem.. Kiedy już sama wyobrażałam siebie w takim stanie, a to wszystko prysnęło jak bańka mydlana
reklama
muza_ton
@Totois30 dokładnie. Moja mama wie i robi wszystko najlepiej także nawet mi sie z nią gadać nie chce. Po co mam znowu usłyszeć że gdybym zrobiła jak ona mówi to by było lepiej. To tato mnie wsparł, przytulić, pozwolił się wypłakać a od mamy zero wsparcie i tylko wyolbrzymiam.
@Frezja_1 a napiszesz mi co to za zioła?? Pewnie już pisałaś ale nie odnajde
@Frezja_1 a napiszesz mi co to za zioła?? Pewnie już pisałaś ale nie odnajde