reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Życie jest takie niesprawiedliwe.. niektóre kobiety oddają swoje dzieci, usuwają ciążę, a te kobiety, które chcą być mamą mają odbierane swoje aniołki :(
Nie wiem czy czytalas moj wczorajszy wpis ale pisalam, ze kolezanka napisala mi smsa ze jakby zaszla w ciaze to bylaby bardzo nieszczesliwa bo ma w zyciu inne priorytety,i ze Bog by ja chyba pokarał jakby byla w ciazy. Dla mnie to straszne..jedne chca bardzo, staraja sie a nie maja albo tracą dzieciatka a inne nie chca a mają albo je potem zabijają..

W szpitalu po badaniu kazali mi usiąść i czekać, a na szafce obok mnie był mój aniołek :( :(
To jacyś sadyści a nie lekarze.....!!!

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

@roki_1991 tak, masz racje ale ja już bez odpowiedniego leczenia i wiedzy nie podejdę do ciąży... a będziesz robiła te w Krk w tym Prokocimiu?
@paulabraczo12 hmm powiem Ci tak, kiedyś w to wierzyłam. Teraz już nie. Nie wierze tez w przypadki, nawet jeśli poronienie zdarzy się tylko 1 raz. To są geny, to nasze wspaniałe jedzenie i powietrze, którym oddychamy. U mnie rodziny wielodzietne, mamy b. Duża rodzinę,nigdy przypadków obumarc- nikt w rodzinie nie może w to uwierzyć,ze u mnie taki problem... ja miałam zabieg we wtorek, dzisiaj kończę antybiotyk- krwawienie mam delikatne już dzisiaj. Do wczoraj było nawet spore. Brzuch pobolewa bo macica się obkurcza. Mnie okropnie bolał wczoraj jajnik... dopóki nie pojawi się gorączka, silne dolegliwości bólowe lub jakieś skrzepy,albo brzydka barwa plamien to myśle,ze wszystko pozostałe jest normą po takim zabiegu... mój mąż tez widział pudełko z zawartością bo wysyłaliśmy materiał do badania do poznania... obiecał mi,ze nigdy nie powie mi jaka płeć była, staram się myśleć o tym ze natura mi psikusa znowu zrobiła... i dzidziun chciał zmienić datę urodzenia bo październik za zimny był a lipiec za gorący.....

@paulabraczo12 bardzo Ci wspolczuje wierze ze tak moglo byc u Ciebie spotkalam sie w szpitalu z takim zachowaniem niestety brakuje podejscia do pacjenta empatii oczywiscie nie wszyscy sie tak zachowuja mi pewnien lekarz mowil jak zaczelam ronic o pieknym jaju plodowym zalamalam rece czysty burak po co mi to mowil to nie wiem. Glowka do gory wiem ze to ciezki okres dla Ciebie ale spedz te swieta spokojnie nie rozpamietuj bo zycie krotkie jest. Za dwa mies znowu sie postaracie moze to byl tylko przypadek a nast razem bedzie dobrze im szybciej sie podniesiesz tym lepiej.

@paulabraczo12 nie myśl tak proszę, świat jest bardzo niesprawiedliwy... nie można tak myśleć. Ja obwiniam siebie gdy mam słabszy dzień,ale szybko mi przechodzi.. wiesz dlaczego? Pracuje z dziećmi niepełnosprawnymi i wiem jak wyglada takie cierpienie... może Bóg mi tego chce oszczędzić... wszystko w życiu jest po coś... ale to nie jest Twoja wina,ze się tak stalo...

reklama
Do góry