@AgaB33 okej, już teraz wszystko jasne
@Elodia najważniejszy jest plan. Trzeba sobie to ułożyć w głowie po swojemu i zacząć działać
a posiadanie planu pomaga też wrócić psychice do normalności
bardzo się cieszę że u ciebie wszystko w porządku
i czekam na następną taka piękna fotkę
kiedy prenatalne??
@Marika92 rozumiem, wybaczone
rozumiem to że nie możesz spać, bo ja też nie mogłam. I z tego co widzę to nie tylko ja. A co do siku... Mój mąż się śmiał że ja w nocy tylko wstaje siku, kładę się i znowu wstaje siku
heh, coś w tym chyba było, bo goniłam jak głupia nie tylko w nocy z resztą. Teraz koleżanka u mnie była, to jeszcze nie powiedziała że jest w ciąży a już wiedziałam, bo też biegała co chwile
@madzia0902 nie sugeruj się proszę żadnymi objawami, bo to nie wyznacznik. Ja w tamtej ciąży cały czas miałam odrzut od mięsa, sam zapach mnie drażnil, miałam tak do wizyty w 11 tc na której się okazało że dzieciątko minimum od 2 tyg jest martwe... Także to że objawy znikają, nie powinno być wyznacznikiem. Uspokoj się, bo na pewno będzie dobrze
a poza tym piersi cały czas nie mogą boleć, bo chyba byśmy wszystkie zwariowały. Są dni że bolą bardziej, mniej czy wcale. Także włącz jakiś fajny film, zajmij myśli, będzie dobrze
@gosia100 dobrze ze zaczęłaś wcześniej, to teraz możesz robić prawidłowo i na pewno wyjdzie za kilka dni
trzymam kciuki
@Frezja_1 faktycznie kojarzę teraz że pisałaś coś o chorobie M. Mam nadzieję że szybko wróci wszystko do normy
czemu nie wiesz czy będziesz chciała jeszcze w ogóle próbować?? U mnie całkiem okej, trzymam się mimo tyłu koleżanek z ciąży... W dodatku na takim etapie na jakim ja bym była... Co do mutacji, też mam dwie ostatnie, heterozygoty więc te łagodniejsze. Na te mutacje metylowany kwas foliowy i zastrzyki z heparyny w ciąży. Także da się z tym żyć i nie ma tragedii
@Totois30 to zaczynasz nowy cykl i nowe możliwości
super. A dobrze ze nie testujemy razem, to zawsze to więcej okazji to jakiejś dobrej wiadomości