reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 byłam cały dzień na chrzcinach i stąd tylko polubienie :) w sumie to czuję się dobrze, czasami brzuch pobolewa ale to chyba oznaka że dzidziuś rośnie, a poza tym jest w miarę ok :) tylko noce jakieś bezsenne...

p19u3e3kjoeq8h9b.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Jutro wizytuję u gina, zaczynam 9 tc i powiem Wam że jestem przerażona :( Od 3 dni zero mdłości, zero bólu piersi po prostu nic, jakbym w żadnej ciąży nie była :O W pierwszej ciązy tak było że jak wszystkie dolegliwości ustały to ciąża się skończyła :( Co prawda ta jest całkiem inna bo dolegliwości nie mam prawie żadnych od początku, no jedynie te mdłości mnie męczyły i od wędlin mnie odrzuciło, a teraz od 3 dni nawet tego nie ma :( Posram się ze strachu jutro do tej 15 :O

@gosia100 u mnie 13dc robie testy owu od trzech dni, bardziej dla ciekawosci bo nigdy nie robilam i sama siebie chce sprawdzic kiedy owu i jak to wygląda na moim przykladzie. Robie je zazwyczaj okolo 21:00 ale do tej pory jedna mocna czerwona kreska ale wczoraj tak jakby pojawiala sie druga ale to w okularach trzeba patrzec :D strasznie slaba. Moze mam omamy jakies a moze cos sie juz dzieje.no nie wiem...zobacze dzis wieczor :) a Ty startujesz w tym cyklu czy przeczekasz jeszcze? :) ja w tym cyklu (2 od zabiegu) jeszcze bez spiny..bedzie co ma byc..ale od stycznia zabieram sie solidnie do roboty :D :D
@madzia0902 rozumiem Twoj strach doskonale.. Ale musi byc dobrze ;)

Ja jestem ciekawym przypadkiem bo przez 9 tyg ciazy nie czulam nigdy zadnych mdlosci ani nic..moze troche odrzucalo mnie do kawy a tak to jakbym w ciazy nie byla...

@roki_1991 , @AgaB33 kurczę to chyba coś źle z ulotki przeczytałam ;) bo wydawało mi się z najlepiej z porannego moczu (tak jak ciążowe). Heheh no trudno - zmienię taktykę i zrobię w innych godzinach :) Dzięki za rady :)

@Elodia ja też mam nadzieję, że do marca zajdę w ciążę i powiem szczerze, że bardzo w to wierzę i nawet nie widzę innej opcji :) i wiem, że wtedy będzie dobrze, czuję to :) Może sprawię mojej córeczce na 3 urodziny prezent (bo jest grudniowa)

@gosia100 u mnie 13dc robie testy owu od trzech dni, bardziej dla ciekawosci bo nigdy nie robilam i sama siebie chce sprawdzic kiedy owu i jak to wygląda na moim przykladzie. Robie je zazwyczaj okolo 21:00 ale do tej pory jedna mocna czerwona kreska ale wczoraj tak jakby pojawiala sie druga ale to w okularach trzeba patrzec :D strasznie slaba. Moze mam omamy jakies a moze cos sie juz dzieje.no nie wiem...zobacze dzis wieczor :) a Ty startujesz w tym cyklu czy przeczekasz jeszcze? :) ja w tym cyklu (2 od zabiegu) jeszcze bez spiny..bedzie co ma byc..ale od stycznia zabieram sie solidnie do roboty :D :D
@madzia0902 rozumiem Twoj strach doskonale.. Ale musi byc dobrze ;)

Ja jestem ciekawym przypadkiem bo przez 9 tyg ciazy nie czulam nigdy zadnych mdlosci ani nic..moze troche odrzucalo mnie do kawy a tak to jakbym w ciazy nie byla...

My też jeszcze bez spiny, bo tak wewnetrznie trochę jeszcze obawiam, ze może być za szybko :) ale nie powiem, że bym się nie ucieszyła :) też chce sprawdzić z ciekawości jak u mnie z cyklami, kiedy owulacja, nigdy nie robiłam testów owulacyjnych, i jak widać zrobiłam w złą porę.
To jestem 2 dni za Tobą bo u mnie 11 dc :p

@madzia0902 nie nakręcaj się, postaraj się odsunąć niepojące myśli, a jutro po wizycie zdać nam wspaniałe relacje i wrzucić fotkę swojej kruszynki. Na pewno będzie dobrze! Wierzę w to :)

reklama
@Marika92 mnie bezsenność w nocy wykańcza. W dzień umieram bo ledwo żyje, chodzę z małym na drzemkę to śpię tylko pół godziny o ile w ogóle się uda usnąć. Masakra
Ja zanim znajdę sobie miejsce odpowiednie do spania to pół nocy mija.. Po czym jak już usne to za chwilę siku.. Masakra i tak w kółko

p19u3e3kjoeq8h9b.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry