@roki_1991 niezla macie pogode,mama nic nie wspominala. A co do szefa,to on wie ze to moje drugie poronienie. (Nie musi wiedziec ze3)W marcu po stracie blizniakow to o jejku byl jak do rany przyloz,nawet zero zlosci,ze jestem w ciazy,moze dlatego ze dowiedzial sie jak juz bylam w szpitalu z poronieniem. Ale wspieral mnie ze az bylam w szoku,a tersz coz-wyszlo jak wyszlo. On w ogole ma swoje humorki. Moze jutro z, czyms wyskoczy. Moze teraz nie wie co powiedziec,ale jestem pewna ze za jakis czas mi to wypomni. Eh,oby ta nowa praca szybko przyszla. Do tegp moja kumpela odchodzi z koncem lutego,wraca do PL,wiec bez niej nie dam rady tam wytrzymac.
reklama
@roki_1991 jestem wlasnie po @ przyszla menda jedna dzialam dalej. Wczotaj zlapala mnie jelitowka :/ juz po wszystkim opowiadaj co u Ciebie?
☆ Walczyć o marzenia ☆
☆ Walczyć o marzenia ☆
Elodia
Fanka BB :)
@K28 jak sie czuję.....tak jakby w zawieszeniu ale to chyba normalny etap po stracie. Żałoba jest, była, i będzie ale wiem, że mając Laurę, jestem jej potrzebna i nie mogę się załamać. Muszę iś dalej przed siebie i mój plan dzialania wdrożyc. Czyli po pierwszej @ zaczynam brać kwas foliowy i jakieś dobre witaminki a do tego zero niepotrzebnych nerwów no i nowa praca. Zmiana otoczenia to dobra decyzja. Tak czuję. Nowi ludzie nowe otoczenie mniejsza nagonka na wyrobienie norm w pracy itp. Teraz mój organizm potrzebuje uspokojenia a nie że po swietach wrocilabym do starej praccy i znowu stres o wszystko co z pracą związane. Nic dziwnego że starania zajęły nam prawie rok skoro bylam w wiecznym stresie.
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Elodia
Fanka BB :)
@Aggs jak ze szpitala wychodzilam było słońce,jak do domu dojechałam to śnieg z deszczem a o wietrze nie wspomnę :-/ ale teraz pod cieplutką kolderka sie wyleguję. Bogu dzięki juz nic mnie nie boli tylko lekko krwawię. Po piereszym łyżeczkowaniu nic nie krwawilam ale to nienbylo tak inwazyjne łyżeczkowanie jak teraz.
reklama
Ja tam biore witaminy jakie sie da. Biore zestaw prenatalny, kwas foliowy, B complex, D3 i olej z wiesiolka na tarczyce. I levotyroxyne na hashi. Nie sadze, zeby zaszkodzilo. B to raczej ciezko przedawkowac. Uwazam tylko na zrodla witaminy A i staram sie je ograniczyc.
Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom