reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Gosia0210 witaj w naszym gronie :).
Kochana ja miałam masę testów na początku ciąży robiłam je bo miałam spory zapasik raz kreski były ciemniejsze raz jaśniejsze a mam wspanialego synka z tej ciąży więc uszy do góry nie pisz czarnych scenariuszy zrob w pn betę to jest bardziej miarodajne niz testy powtórz po 2 dniach czy przyrasta i będziesz miała czarno na białym wszystko .
Jestem z tobą i trzymam kciuki.

Witam się z rana już pranie zdjelam wczorajsze i poskladalam teraz wstawilam kolejne no i zostaną mi jeszcze ręczniki a w przyszłym tygodniu pościel i firanki .
Trochę już sprzątam przed świętami po trochu bo przy Wikim to wszystkiego na raz nie zrobię.

Umylam szybki w szafce i półki wymylam w środku, poukladalam sobie na segmencie tak żeby było inaczej bo ciągle tak samo teraz mam mniej bibelotow na półkach miałam trochę zdjęć to wlozylam w ramki i poustawialam sobie .
I jest ładniej.
Jeszcze stroik musze zrobić świąteczny bo te stare już mi się przyjadły.
Kiedy ubieracie choinki ? Wiktor już nie może się doczekać ale jeszcze troszkę się chyba wstrzymam z tym .jak posprzatam na tip top to wtedy ubierzemy.

reklama
Dzieki dziewczyny ;* w poniedzialek napewno pojde ;) teraz przeczytalam, ze ten test jest mniej czuly, bo poprzednie byly od 10 mlu/ml a ten ktory robilam jest od 25 mlu/ml, a i tak jestem w sumie przed terminem miesiaczki ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@mamcia2014 ja juz mam ubrana choinke. Lubimy się nią nacieszyc gdy przygotowujemy swieta, wtedy mnie naprawdę cieszy, a po świętach bym ja od razu rozebrala. Zrobilam juz stroik i choinke z piorek, przyozdobilam dom na święta, jeszcze zostalo pare drobiazgów. Jest slicznie i przytulnie i bardzo świątecznie. To pierwsze Boże Narodzenie w nowym domu.:)

@AgaB33 kochana Ty bralas luteine w ostatnim cyklu? 10 dni po owulce i odstawialas dzien przed spodziewana @? Mialas regularne cyklu no i kluczowa pytanie kiedy malpa przyszla bo ja powinnam miec wczoraj rano a przez luteina cykl zacznie mi sie później: ( no i nie wien kiedy sie spodziewać@ :( cos jej nie czuje wcale zawsze troche brzuch pobolewa..a najgorsze normalnie bym miala za soba:( chyba odpuszcze lutke w kolejnym cyklu, za duzo zmian..jak dzis zdrowko u was? My z M zaraz ruszamy na spacery ale wstalam z takim bolem plecow..wczoraj ominelam rozciaganie i to pewnie przez to:( i pare dni spimy na kanapie w salonie zamiast na wygodnym materacu w sypialni bo jakos tak czasem mamy ze lubimy w salonie spac ale chyba po tym kanapowym materacu tez plecy bola:( ale ogolnie ok :)

Kurde ale to by nie bylo za dobrze teraz jakby byl pozytyw bo odstawilam luteine i chyba duzy spadek progesteronu by zle wplynal:( wiecie cos na ten temat? Mam test nowy , lepszy zrobie jutro, mialam dzis rano ale stwierdzilam ze zaraz pewnie @ przyjdzie i po wczoraj i tak by nie pokazal inaczej..

Witam. Nie wiem czy w dobry temat weszlam....ale dzisiaj dowiedzialam sie że serduszko mojego Aniołka przestalo bić. Jutro stawiam sie na zabieg. Tak bardzo to boli. To moja pierwsza strata. Jak mam sobie z tym poradzic? Nie moge przestac płakać.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

@Elodia czesc kochana:( bardzo sobrze trafilas:( ja tez jestem po jednej stracie ale serduszka nie slyszalam bo ciaza przestala sie rozwijac jak powinno pojawic sie serduszko:( u mnie 65 dc cyklu.. Tu duzo dziewczyn po pierwszej stracie, plakalam duzo ale z tyg na tydzien wracaly sily..najgorsze przed Toba ale pierwsza strata to często nueszczesliwy przypadek, bezwzgledna natura, nie martw sie , niedlugo wroci cykl znajdziesz dobrego gin i zaplanujecie razem kolejna ciaze:) dlugo sie staraliscie czy od razu sie udalo? Kochana niedlugo zaczniesz stawac na nogi a teraz musisz zrozumiec ze to nie Twoja wina i sie nie obwiniac o nic tylko, wazne wsparcie, niech Maz tuli:* zobaczylam ze jestesmy w tym samym wieku:) bedzie dobrze kochana troche czasu potrzeba: *o jeszcze corcia jest, juz jest cud, zawsze bedzie dzieki niej ciut latwiej stanac na nogi:*

@Elodia czesc kochana:( bardzo sobrze trafilas:( ja tez jestem po jednej stracie ale serduszka nie slyszalam bo ciaza przestala sie rozwijac jak powinno pojawic sie serduszko:( u mnie 65 dc cyklu.. Tu duzo dziewczyn po pierwszej stracie, plakalam duzo ale z tyg na tydzien wracaly sily..najgorsze przed Toba ale pierwsza strata to często nueszczesliwy przypadek, bezwzgledna natura, nie martw sie , niedlugo wroci cykl znajdziesz dobrego gin i zaplanujecie razem kolejna ciaze:) dlugo sie staraliscie czy od razu sie udalo? Kochana niedlugo zaczniesz stawac na nogi a teraz musisz zrozumiec ze to nie Twoja wina i sie nie obwiniac o nic tylko, wazne wsparcie, niech Maz tuli:*
Staralismy sie 9 cykli czyli prawie rok. Planuje po tym zabiegu znalezc nowa pracę i najwczesniej moze na przedluzonej umowie starac sie znowu. Do obecnej pracy nie zamierzam wracac. Kiepsko bym zniosla wspolczucie ludzi patrzacych na mnie. A co do serduszka to ja slyszalam je w srode. Plamienia mi sie zaczely i wolalam pojsc do mojej gin. Zbadala mnie i serduszko wtedy jeszcze bilo ladnie. Ale plamienia nie przeszly a dzisiaj rano pojawila sie krew. To w te pedy do szpitala. Tak sobie pluje w brode bo moze gdybym w srode pojechala nie do gin a do szpitala to moze by sie udalo uratowaca.... A wczoraj w nocy takie straszne bole podbrzusza mialam. Bolalo mnie wszystko na dole straszne to bylo. Skurcz za skurczem no i rano krew :-( nie bylo jej duzo ale podjechalismy do szpitala. Gdyby nie fakt ze dzisiaj jadlam to zabieg bym miala dzisiaj a tak to mam sie stawic jutro. Wole chyba to niz katowac sie przez kilka dni zanim sie wszystko zamoistnie by zaczelo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Witam. Nie wiem czy w dobry temat weszlam....ale dzisiaj dowiedzialam sie że serduszko mojego Aniołka przestalo bić. Jutro stawiam sie na zabieg. Tak bardzo to boli. To moja pierwsza strata. Jak mam sobie z tym poradzic? Nie moge przestac płakać.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Elodia kochana :( trafiłaś tu gdzie ja niestety parę miesięcy temu.. :( musisz wypłakać swoje.. Przejść to i dać sobie czas na żałobę :( niestety nie da się inaczej..

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry