reklama
Olasec
Fanka BB :)
@gosia100 po pierwszym poronieniu zaszłam ponownie po 3 mcach i wtedy też poroniłam, potem zaszłam po 4 mcach i mam synka 2 lata i 3 mce. W tym roku zaczęliśmy starania o rodzeństwo dla Misia i udało się za 3 razem i też poroniłam ale oczyściłam się sama i w drugim cyklu po poronieniu zaszłam w obecną ciążę. Generalnie ja problemu z zachodzeniem w ciążę nie mam tylko z utrzymaniem. Biorę leki i póki co jest dobrze.
@zosiak i @Totois30 dziekuje za odp. Ja bylam u endokrynologa miesiac temu. Zrobilam wszytkie badania tsh bylo 2.5 wiec zwiekszyla mi dawke leku. U mnie wyglada ta tak, ze nie mam jeszcze swojego zaufanego lekarza bo we wrzesniu przeprowadzilam sie. Teraz poczekam miesiac moze 2 i znow zaczne sue starac. Do ginekologa natomist zadzwonilam i stwierdzil ze to byla nieptwiedzona ciaza i bardzo wczesna wiec nie ma powodu do zmartwien.
Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom
mamcia2014
Fanka BB :)
@roki_1991 trzymam kciuki za dobre wieści u endokrynologa.
I przylaczaj się najlepiej od razu iść za ciosem czas i tak upłynie a w tym czasie mogą być już ładne efekty .
Ja dziś kupiłam sobie sukienkę na ślub koleżanki jak to miło wejsć do sklepu kiedy wszystko ładnie leży .
Ja dziś robię pośladki brzuch był skalpel 2 był teraz tylek .
No i na śniadanie kanapki z pomidorem nie miałam innej opcji wypłata jeszcze przed nami a mleka nie za dużo jest to jaglanka na mleku odpadła.
Ale nic słodkiego nie ruszyłam od wczoraj. No i odrzucilam alkohole bo czasem lampke wina wypilam albo trochę piwa a od tygodnia nie tykam i powiem wam że brzuszek plaski się robi .Okres się skończył i waga ciut spadła.
I przylaczaj się najlepiej od razu iść za ciosem czas i tak upłynie a w tym czasie mogą być już ładne efekty .
Ja dziś kupiłam sobie sukienkę na ślub koleżanki jak to miło wejsć do sklepu kiedy wszystko ładnie leży .
Ja dziś robię pośladki brzuch był skalpel 2 był teraz tylek .
No i na śniadanie kanapki z pomidorem nie miałam innej opcji wypłata jeszcze przed nami a mleka nie za dużo jest to jaglanka na mleku odpadła.
Ale nic słodkiego nie ruszyłam od wczoraj. No i odrzucilam alkohole bo czasem lampke wina wypilam albo trochę piwa a od tygodnia nie tykam i powiem wam że brzuszek plaski się robi .Okres się skończył i waga ciut spadła.
D
Deleted member 170039
Gość
Ale to dla mezczyzn ta witamina? My glownie suplementujemy B6 B12 i kwas foliowy w psotaci altywnej ale wit z grupy B dobrze wplywaja na plodnosc mozesz tez doatrczac w pozywieniu np orzechy.
reklama