reklama
Olasec
Fanka BB :)
@gosia100 po pierwszym poronieniu zaszłam ponownie po 3 mcach i wtedy też poroniłam, potem zaszłam po 4 mcach i mam synka 2 lata i 3 mce. W tym roku zaczęliśmy starania o rodzeństwo dla Misia i udało się za 3 razem i też poroniłam ale oczyściłam się sama i w drugim cyklu po poronieniu zaszłam w obecną ciążę. Generalnie ja problemu z zachodzeniem w ciążę nie mam tylko z utrzymaniem. Biorę leki i póki co jest dobrze.
@zosiak i @Totois30 dziekuje za odp. Ja bylam u endokrynologa miesiac temu. Zrobilam wszytkie badania tsh bylo 2.5 wiec zwiekszyla mi dawke leku. U mnie wyglada ta tak, ze nie mam jeszcze swojego zaufanego lekarza bo we wrzesniu przeprowadzilam sie. Teraz poczekam miesiac moze 2 i znow zaczne sue starac. Do ginekologa natomist zadzwonilam i stwierdzil ze to byla nieptwiedzona ciaza i bardzo wczesna wiec nie ma powodu do zmartwien.
Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom
mamcia2014
Fanka BB :)
@roki_1991 trzymam kciuki za dobre wieści u endokrynologa.
I przylaczaj się najlepiej od razu iść za ciosem czas i tak upłynie a w tym czasie mogą być już ładne efekty
.
Ja dziś kupiłam sobie sukienkę na ślub koleżanki jak to miło wejsć do sklepu kiedy wszystko ładnie leży
.
Ja dziś robię pośladki brzuch był skalpel 2 był teraz tylek .
No i na śniadanie kanapki z pomidorem nie miałam innej opcji wypłata jeszcze przed nami a mleka nie za dużo jest to jaglanka na mleku odpadła.
Ale nic słodkiego nie ruszyłam od wczoraj. No i odrzucilam alkohole bo czasem lampke wina wypilam albo trochę piwa a od tygodnia nie tykam i powiem wam że brzuszek plaski się robi .Okres się skończył i waga ciut spadła.
I przylaczaj się najlepiej od razu iść za ciosem czas i tak upłynie a w tym czasie mogą być już ładne efekty
Ja dziś kupiłam sobie sukienkę na ślub koleżanki jak to miło wejsć do sklepu kiedy wszystko ładnie leży
Ja dziś robię pośladki brzuch był skalpel 2 był teraz tylek .
No i na śniadanie kanapki z pomidorem nie miałam innej opcji wypłata jeszcze przed nami a mleka nie za dużo jest to jaglanka na mleku odpadła.
Ale nic słodkiego nie ruszyłam od wczoraj. No i odrzucilam alkohole bo czasem lampke wina wypilam albo trochę piwa a od tygodnia nie tykam i powiem wam że brzuszek plaski się robi .Okres się skończył i waga ciut spadła.
D
Deleted member 170039
Gość
Ale to dla mezczyzn ta witamina? My glownie suplementujemy B6 B12 i kwas foliowy w psotaci altywnej ale wit z grupy B dobrze wplywaja na plodnosc mozesz tez doatrczac w pozywieniu np orzechy.
reklama