reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@gosia100 po pierwszym poronieniu zaszłam ponownie po 3 mcach i wtedy też poroniłam, potem zaszłam po 4 mcach i mam synka 2 lata i 3 mce. W tym roku zaczęliśmy starania o rodzeństwo dla Misia i udało się za 3 razem i też poroniłam ale oczyściłam się sama i w drugim cyklu po poronieniu zaszłam w obecną ciążę. Generalnie ja problemu z zachodzeniem w ciążę nie mam tylko z utrzymaniem. Biorę leki i póki co jest dobrze.

@zosiak i @Totois30 dziekuje za odp. Ja bylam u endokrynologa miesiac temu. Zrobilam wszytkie badania tsh bylo 2.5 wiec zwiekszyla mi dawke leku. U mnie wyglada ta tak, ze nie mam jeszcze swojego zaufanego lekarza bo we wrzesniu przeprowadzilam sie. Teraz poczekam miesiac moze 2 i znow zaczne sue starac. Do ginekologa natomist zadzwonilam i stwierdzil ze to byla nieptwiedzona ciaza i bardzo wczesna wiec nie ma powodu do zmartwien.

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

@roki_1991 trzymam kciuki za dobre wieści u endokrynologa.
I przylaczaj się najlepiej od razu iść za ciosem czas i tak upłynie a w tym czasie mogą być już ładne efekty ;) .

Ja dziś kupiłam sobie sukienkę na ślub koleżanki jak to miło wejsć do sklepu kiedy wszystko ładnie leży ;) .

Ja dziś robię pośladki brzuch był skalpel 2 był teraz tylek .

No i na śniadanie kanapki z pomidorem nie miałam innej opcji wypłata jeszcze przed nami a mleka nie za dużo jest to jaglanka na mleku odpadła.

Ale nic słodkiego nie ruszyłam od wczoraj. No i odrzucilam alkohole bo czasem lampke wina wypilam albo trochę piwa a od tygodnia nie tykam i powiem wam że brzuszek plaski się robi .Okres się skończył i waga ciut spadła.

Dziewczyny slyszalyscie moze o pozytywnym wplywie niacyny na plodnosc i utrzymanie ciazy? Czy moze ktoras z Was wie w jakich dawkach ta witamina?

Ale to dla mezczyzn ta witamina? My glownie suplementujemy B6 B12 i kwas foliowy w psotaci altywnej ale wit z grupy B dobrze wplywaja na plodnosc mozesz tez doatrczac w pozywieniu np orzechy.

reklama
Dla kobiet. Ma ona ponoc wplywac pozytywnie na koncepcje, utrzymacie ciazy i zapobiegac wadom kardiologicznym u plodu

Do góry