roki_1991
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. To prawda. Jak poznasz płeć to szpital prześle dokumenty do USC gdzie dostaniesz akt. On cię upoważnia do 8 tygodni skróconego urlopu macierzyńskiego.@zosiak, nie mam wyjścia. Muszę sobie jakoś radzić czytałam że jak poznam płeć to będę mogła iść po akt urodzenia dziecka i na tej podstawie przysługuje mi 8 tygodni urlopu macierzyńskiego. Lepsze to niż ciągnąć l4 w nieskończoność wydaje mi się. Ale jeszcze muszę lekarki tu swojej dopytać
Wiem kochana ♡ po cichutko to już zrobiłam ale miejsce trzymam :*Aha, z tego wszystkiego to nie pamiętam. @roxie123 czy pisałam Ci już we to wczesna ciąża i jeszcze wszystko może się zmienić?? trzymam kciuki żeby za dwa dni beta ładnie urosła wybacz, ale po tej narkozie nie ogarniam trochę
@nafoczka jeszcze w sprawie formalności. Musisz mnie niestety skreślić z listy oczekujących mam ale liczę na to że niedługo się tam pojawię i będę przez 9 miesięcy
Wiem kochana ♡ po cichutko to już zrobiłam ale miejsce trzymam :*Aha, z tego wszystkiego to nie pamiętam. @roxie123 czy pisałam Ci już we to wczesna ciąża i jeszcze wszystko może się zmienić?? trzymam kciuki żeby za dwa dni beta ładnie urosła wybacz, ale po tej narkozie nie ogarniam trochę
@nafoczka jeszcze w sprawie formalności. Musisz mnie niestety skreślić z listy oczekujących mam ale liczę na to że niedługo się tam pojawię i będę przez 9 miesięcy