reklama
Trzymam kciuki! Ja dziś dokładnie zaczynam odczuwać mdłości.. Okropne.. A że zawsze miałam awers do wymiotów to jakoś się wzbraniam ale czuję się dziś fatalnie.. Do tego dziś zaczynają boleć mnie piersi.. Ja mówiłam mojej gin że nie mam prawie żadnych objawów to wspomniała że często jest tak ze zaczynają się około 7/8 tygodnia.. No i możliwe że "mam i ja"W środę o ile @ nie przylezie...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
@roki_1991 strasznie mi przykro
mam nadzieję że już niedługo spotka Cię wielkie szczęście w postaci zdrowego maluszka i cudownej ciąży. Bardzo Ci tego życzę :*
27.06.17 Anastazja [*]

27.06.17 Anastazja [*]
Totois30
Fanka BB :)
@roki_1991 ojeny
ale nam smutno strasznie, tulimy Cie mocno
tak bardzo mi przykro..jestesmy z Toba:*
Olasec
@roki_1991 nawet nie wiem jak Cię Kochana pocieszyć. Tak bardzo bym chciała Cię przytulić. Czemu życie jest takie niesprawiedliwe
Wierzę, że jeszcze się uda i to niedługo.
@roxie123 beta mała ale jest. Objawy też są. Głowa do góry u w środę powtórz betę. Na pewno tym razem się uda:*
@nafoczka do dzieła i majstruj córeczkę. U mnie jest ok. Mdłości są ale mniejsze. Nie wymiotuję już. Brzuchol rośnie i chyba zaczynam czuć ruchy
jutro mam wizytę i może dowiem się kto u mnie mieszka
@Marika92 często właśnie w 8 tygodniu pojawiają się mdłości. Ale to dobry znak więc musisz jakoś dać radę
Wierzę, że jeszcze się uda i to niedługo.
@roxie123 beta mała ale jest. Objawy też są. Głowa do góry u w środę powtórz betę. Na pewno tym razem się uda:*
@nafoczka do dzieła i majstruj córeczkę. U mnie jest ok. Mdłości są ale mniejsze. Nie wymiotuję już. Brzuchol rośnie i chyba zaczynam czuć ruchy
@Marika92 często właśnie w 8 tygodniu pojawiają się mdłości. Ale to dobry znak więc musisz jakoś dać radę
Frezja_1
@roki_1991 bardzo mi przykro. Przytulam.
@roxie123 zrob jutro będZiesz wiedzieć, czy rosnie. Ja bym zrobila jutro. Trzymam kciuki
@roxie123 zrob jutro będZiesz wiedzieć, czy rosnie. Ja bym zrobila jutro. Trzymam kciuki
reklama