reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mfifi sama nie wiem ja biorę tabletki więc ten wynik nie jest miarodajny . Bardziej beta niska mnie dobila . No nic czekam

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W środę o ile @ nie przylezie...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki! Ja dziś dokładnie zaczynam odczuwać mdłości.. Okropne.. A że zawsze miałam awers do wymiotów to jakoś się wzbraniam ale czuję się dziś fatalnie.. Do tego dziś zaczynają boleć mnie piersi.. Ja mówiłam mojej gin że nie mam prawie żadnych objawów to wspomniała że często jest tak ze zaczynają się około 7/8 tygodnia.. No i możliwe że "mam i ja"

p19u3e3k7g5sehzy.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@roki_1991 strasznie mi przykro :( mam nadzieję że już niedługo spotka Cię wielkie szczęście w postaci zdrowego maluszka i cudownej ciąży. Bardzo Ci tego życzę :*

p19u3e3k7g5sehzy.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@roki_1991 nawet nie wiem jak Cię Kochana pocieszyć. Tak bardzo bym chciała Cię przytulić. Czemu życie jest takie niesprawiedliwe:(
Wierzę, że jeszcze się uda i to niedługo.

@roxie123 beta mała ale jest. Objawy też są. Głowa do góry u w środę powtórz betę. Na pewno tym razem się uda:*

@nafoczka do dzieła i majstruj córeczkę. U mnie jest ok. Mdłości są ale mniejsze. Nie wymiotuję już. Brzuchol rośnie i chyba zaczynam czuć ruchy:) jutro mam wizytę i może dowiem się kto u mnie mieszka:)

@Marika92 często właśnie w 8 tygodniu pojawiają się mdłości. Ale to dobry znak więc musisz jakoś dać radę :)

reklama
@roxie123 bedzie dobrze trzymaj sie tego co ustalilas na poczatku:) spokoj i cierpliwosc a beta dopiero w srode zeby zobaczyc przyrost ktory swiadczy o zdrowej ciazy;) woerze ze dasz rade i noe polecisz jutro do labo:p

Do góry