reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roki_1991 tak bardzo mi przykro tule ciepło jestem z tobą (*).

@kropkikreski4 witaj w naszym gronie tule mocno i bądź z nami a my będziemy z tobą razem trochę łatwiej to znieść.

A ja byłam u endokrynologa no i tsh podskoczylo mam zwiększone leki i za 3 miesiące kontrol.

A tak poza tym to nic nowego .Ósemka daje czadu od czasu do czasu znalazłam klinikę z chirurgiem i chyba usunę ja .

@kropkikreski4 ta morfologia to sie bardzo poprawila. Wedlug mnie, to nie moze byc tylko zasluga witamin. Moze pierwsze badanie bylo efektem jakiejs infekcji. Mi kilku lekarzy mowilo, ze owszem suplementy moga pomóc, ale zaden w jakis super spektakularny sposób. Poczytam sobie o tym specyfiku, ale jakos nie wierze w cudowne tabletki. Tak czy tak dziękuję, za polecenie.

@roki_1990 wspolczuje ci straty. Bardzo mi przykro, ze sie nie udalo. Jestes niesamowicie dzielna. Mialas czas na oswojenie, a jednak obie wiemy, ze trzeba jeszcze dac emocjom ujsc. Dobrze, ze lekarz zajal sie badaniem. Juz duzo wiesz. Jak potrzeba wiecej badan, to na watku poronien nawykowych jest lista. @nafoczka moze podeslac. Skorzystaj z wizyty u genetyka, moze nawet immunologa. Przytulam cie calym sercem.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@kropkikreski4 ta morfologia to sie bardzo poprawila. Wedlug mnie, to nie moze byc tylko zasluga witamin. Moze pierwsze badanie bylo efektem jakiejs infekcji. Mi kilku lekarzy mowilo, ze owszem suplementy moga pomóc, ale zaden w jakis super spektakularny sposób. Poczytam sobie o tym specyfiku, ale jakos nie wierze w cudowne tabletki. Tak czy tak dziękuję, za polecenie.

Być może. Szczerze nie mam jakiegoś doświadczenia w tym temacie męskim. Jak ta morfologia tak skoczyła to po prostu bardzo się ucieszylismy i stwierdziliśmy,że to zasługa tabletek i tego,że mąż zaczął więcej chodzić (ma pracę siedząca, po 10h przy biurku) i więcej sportu. Nadal bierze te tabletki, to witaminy,więc na pewno nie zaszkodzą.

reklama
Do góry