raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
Dobry wieczór @K28 ❤@kropkikreski4 Witamy wsrod aniolkowych mam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobry wieczór @K28 ❤@kropkikreski4 Witamy wsrod aniolkowych mam.
Witaj przykro mi z powodu straty. Mam nadzieje ze aniolek wroci do ciebie. Znajdziesz tu ukojenie i odpowiedzi na wszystkie pytania :*Dobry wieczór @K28 [emoji173]
Ja juz tu chyba rok jestem nie potrafie zyc bez niego@mfifi04 Dziękuję! Właśnie potrzebuję tu z Wami pobyć. Pozazdrościłam Wam tego wzajemnego wsparcia i tego ciepła, którym sie dzielicie, dlatego nieśmiało napisałam swój pierwszy post na forum(! w życiu)![]()
@kropkikreski4 ta morfologia to sie bardzo poprawila. Wedlug mnie, to nie moze byc tylko zasluga witamin. Moze pierwsze badanie bylo efektem jakiejs infekcji. Mi kilku lekarzy mowilo, ze owszem suplementy moga pomóc, ale zaden w jakis super spektakularny sposób. Poczytam sobie o tym specyfiku, ale jakos nie wierze w cudowne tabletki. Tak czy tak dziękuję, za polecenie.