reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@zosiak, nie mam wyjścia. Muszę sobie jakoś radzić :) czytałam że jak poznam płeć to będę mogła iść po akt urodzenia dziecka i na tej podstawie przysługuje mi 8 tygodni urlopu macierzyńskiego. Lepsze to niż ciągnąć l4 w nieskończoność wydaje mi się. Ale jeszcze muszę lekarki tu swojej dopytać
Dokładnie tak jest, przysługuje ci 54 dni urlopu macierzyńskiego, sama z tego skorzystałam po porodzie

p19u3e3k7g5sehzy.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@zosiak tak... Długo czekaliśmy na dwie kreseczki i już myślałam,że będzie tylko dobrze...
Robiłam dużo badań. Wszystkie super, prolaktyna była przy górnej granicy i zbiłam ją do 10, TSH 1,42 , owulacja jest, jajowody drożne .

@kropkikreski4 warto byloby zebys zrobila badanie homocysteiny i wit d jesli nie robilas. Mysle tez ze jesli teraz zaskoczylo to nie czekalabym do 3 cyklow tylko w 2 juz sie starala ze wzgledu na to ze u Ciebie byl problem z zajsciem. Czesto bywa tak ze poerwsze poronienie moze byc przypadkiem wiec najpierw bym sprobowala a jesli sie nie uda to pomysl nad badaniem swojego faceta.

@nafoczka trzymaj trzymaj, zamierzam tam szybko wrócić ;) i zostać na dłużej :)
@Marika92 twoja ciąża była większa, wiedziałaś że to córcia, trochę mniej miałaś może papierków. Ale i tak zamierzam o to walczyć ;)
@kropkikreski4 witaj. Dokładnie wiem co przeżywasz. Ja diagnozę, co prawda nie pewna na 100% usłyszałam w czwartek. Dziś lekarz z szpitalu potwierdził i jestem 3 godziny po zabiegu. Jest to moja druga strata, dlatego decyduje się na badania genetyczne. Zostań tu z nami :) po pierwszej @ idź do gina niech sprawdzi czy wszystko jest okej. Po drugiej powinnaś dostać zielone światełko jest będzie dobrze. A będzie na pewno, musi być :) możesz zostać na dłużej, nie musisz uciekać szybko :) w razie czego służymy wsparciem i radami. Dziewczyny wiedzą na prawdę dużo, więc warto pytać też jak masz pytania :)

@roki_1991 jak już poznasz płeć to z górki, należy Ci się więc bierz co twoje ;) jakbyś miała jakieś pytania co do załatwienia skróconego urlopu macierzyńskiego to pisz śmiało :)

p19u3e3k7g5sehzy.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@zosiak
Dziękuję ❤ było to poronienie zatrzymane. lekarze mówią,że "tak się zdarza". Ale te dwa badania na pewno nie zaszkodzą. Mąż sie już badał, dwa razy, bo za pierwszym morfologia wyszła słaba, 2% , wdrożyliśmy na własną rękę witaminy i już drugie badanie po 3m-cach morfologia 19%.
@roki_1991 ściskam Cię mocno. Sama znajdziesz drogę,żeby się z tym pogodzić,bo zapomniec się nie da.
Zostanę z Wami z przyjemnością.

@zosiak
Dziękuję ❤ było to poronienie zatrzymane. lekarze mówią,że "tak się zdarza". Ale te dwa badania na pewno nie zaszkodzą. Mąż sie już badał, dwa razy, bo za pierwszym morfologia wyszła słaba, 2% , wdrożyliśmy na własną rękę witaminy i już drugie badanie po 3m-cach morfologia 19%.
@roki_1991 ściskam Cię mocno. Sama znajdziesz drogę,żeby się z tym pogodzić,bo zapomniec się nie da.
Zostanę z Wami z przyjemnością.
Jakie witaminy maz bral?

reklama
Do góry