reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@AgaB33 sorki pomylilam bo robiłam parę rzeczy jednocześnie hehe :) 7 dni bierzesz jak chcesz wywołać @ i odstawiasz ... A jak nie wiesz czy ciąża to od pozytywnego albo od bety bierzesz i już :) beta z krwi powinna wyjść 8/9 dpo

Ogólnie to ja leki biorę od 16-25 dc i odstawiam jeśli nie ma pozytywu

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@anja93 ja czekałam mega długo po zabiegu, bo zrobiło się z tego ponad dwa miesiące.... Ale ja miałam problem, bo w zasadzie cały czas krwawilam, po 6 tygodniach miałam następny zabieg, a jak po 3 tyg od drugiego zabiegu lekarka pozwoliła, to się bałam że coś będzie nie tak i czekałam jeszcze do następnej @...

Eh, byłam dzisiaj u lekarza. Lekarka jak zobaczyła moje gardło to się złapała za głowę. Powiedziała że jest bardzo żywo czerwone i że mam powiększone węzły chłonne... A z uwagi na możliwość ciąży nie mogła mi wiele dać... Dostałam jakiś syrop ziołowy, witaminę C, gardło mam płukac woda z solą i psikam jeszcze tym tantum verde. Dała mi skierowanie na badania (ob, morfologia i CRP) i jutro mam iść do niej z wynikami. A skoro już byłam się kloc, to zrobiłam sobie też betę. Wyniki powinny być po południu. I w sumie powiem wam że nie wiem czy będę się cieszyć jak ta beta faktycznie wyjdzie...
Wariatko masz sie cieszyć jak będzie pozytywna !!! Czasami choroba pozytywnie wpływa na początku ciąży [emoji4] bo organizm walczy z chorobą nie z zarodkiem... głowa do gory ;* herbata z miodem cytryna kocyk i nasmaruj sie takia wygrzewajaca mascia

@AgaB33 dzisiaj mam 34 dc przy cyklach 30-31 dni. Tylko nie nastawiam się za bardzo, bo już miałam przed ciąża tak, że był cykl 42 dni przy tych 31 dniowych... Wtedy też nie czułam się na @ a jednak franca przyszła
No, a ja się teraz będę wylegiwac bo dostałam l4 do 26.10 a później będziemy patrzyć co dalej.
@roxie123 po prostu się boję że jakby coś to i tak nie poradzę sobie bez antybiotyku. A tego po prostu mega nie chce....

Aż mi ciężko Was nadrabiać :p
Witam wszystkie nowe aniołkowe mamy!

@roki_1991 Jasne, że się cieszyć! Mocno trzymam kciuki!
@Funia90 To i za Was potrzymam kciuki - by jednak ta krzepliwość dobrze wyszła. Jednak 30/33tc to wcześnie jak na rozwiązanie. Sama urodziłam w 35tc i potem było bardzo dużo nerwów.
@anja93 Mi lekarz kazał poczekać do pierwszej @, więc minęło ok 6 tygodni.
@nafoczka Ale i tak miło jak chociaż od czasu do czasu do nas zajrzysz :)

@roki_1991 na razie nie mysl do przodu [emoji4] lecz sie tym co masz . O której wynik ? To też masz długie cykle mi teraz lekarz chce unormowac z powrotem do 28 ... od 16dc biorę dupka i odstAwiam 25 dc . No i przyspieszenie owulacji z clo od następnego cyklu

@roxie123 ale ja od dawna mam takie cykle długie. Taka widocznie moja uroda ;)
Trzymam kciuki za Ciebie żeby się wszytko ładnie ułożyło :)
A jak tam reszta testujących? Kiedy się posypia jakieś pozytywy? :) kto testuje w najbliższych dniach??

@roki_1991 mi się zrobiły takie długie po poronieniach i lekarz powiedział że trzeba
wyregulowac cykl . Może warto byłoby zapytać swojego gina co myśli . Może w końcu sie ułoży ja już teraz nie mam parcia na szkło zupełnie się docielam z myśleniem o ciąży. Stosuje się do zaleceń modle sie i to musi wystarczyć [emoji5]
Czekam na Twoją betę [emoji4]

reklama
Do góry