muza_ton
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wariatko masz sie cieszyć jak będzie pozytywna !!! Czasami choroba pozytywnie wpływa na początku ciąży [emoji4] bo organizm walczy z chorobą nie z zarodkiem... głowa do gory ;* herbata z miodem cytryna kocyk i nasmaruj sie takia wygrzewajaca mascia@anja93 ja czekałam mega długo po zabiegu, bo zrobiło się z tego ponad dwa miesiące.... Ale ja miałam problem, bo w zasadzie cały czas krwawilam, po 6 tygodniach miałam następny zabieg, a jak po 3 tyg od drugiego zabiegu lekarka pozwoliła, to się bałam że coś będzie nie tak i czekałam jeszcze do następnej @...
Eh, byłam dzisiaj u lekarza. Lekarka jak zobaczyła moje gardło to się złapała za głowę. Powiedziała że jest bardzo żywo czerwone i że mam powiększone węzły chłonne... A z uwagi na możliwość ciąży nie mogła mi wiele dać... Dostałam jakiś syrop ziołowy, witaminę C, gardło mam płukac woda z solą i psikam jeszcze tym tantum verde. Dała mi skierowanie na badania (ob, morfologia i CRP) i jutro mam iść do niej z wynikami. A skoro już byłam się kloc, to zrobiłam sobie też betę. Wyniki powinny być po południu. I w sumie powiem wam że nie wiem czy będę się cieszyć jak ta beta faktycznie wyjdzie...