madzia0902
Fanka BB :)
@anja93 witam Ciebie, szkoda że dołączyłaś do naszego grona Aniołkowych mam przykro mi że i Ciebie to spotkało. Co do tyłozgięcia to nim się nie przejmuj (ja też mam) i to jest mit że przez to nie można zajść w ciążę czy donosić albo rodzić naturalnie. To jest taki "typ urody" i nie przeszkadza on w niczym. No jedyne co to może być to bolesne z niektórych pozycjach podczas stosunku, dlatego zaleca się pozycje od tyłu
@Funia90 wózek wydaje się super tylko zastanawiam się dlaczego czarny? i to dla dziewczynki? Nie boisz się że latem będzie mocno grzało słońce w niego?
Wczoraj byłam w kościele na mszy z okazji Dnia Dzieci Utraconych i wiecie co mnie zdziwiło? że ksiądz ani razu o tym nie wspomniał, nie było żadnej modlitwy za nasze aniołki. Byłam w szoku i w sumie było mi strasznie przykro że nawet w takim dniu zostało to pominięte
@Funia90 wózek wydaje się super tylko zastanawiam się dlaczego czarny? i to dla dziewczynki? Nie boisz się że latem będzie mocno grzało słońce w niego?
Wczoraj byłam w kościele na mszy z okazji Dnia Dzieci Utraconych i wiecie co mnie zdziwiło? że ksiądz ani razu o tym nie wspomniał, nie było żadnej modlitwy za nasze aniołki. Byłam w szoku i w sumie było mi strasznie przykro że nawet w takim dniu zostało to pominięte