reklama
wisna
Fanka BB :)
@anja93 ja przy tyłozgięciu macicy donosiłam dwie ciążę i urodziłam dzieci. Bez problemu. Po poronieniu współżycie zaczęłam szybko, bo to mi pomogło dojść do siebie psychicznie. Lekarz co prawda zalecał dwa tyg, ale... Uznałam, że jak usg robią po porononieniu dopochwowo z nałożoną prezerwatywą, to i inny wkład będzie ok Też czekam na wasze wyniki o kolejne ciąże. Co do mszy św, i nas na niedzielnej też cisza ;( trzeba iść ns specjalną, dla rodziców dzieci utraconych. Tok temu u Dominikanów w Poznaniu było pięknie. Rodzice nieśli do ołtarza światełka upamiętniające ich dzieci. Spłakałam się jak bóbr, choć trafiłam tam przypadkowo, bo ciążę straciłam w marcu tego roku. Warto poszukać takiej mszy.
Funia90
@Olasec to jest quinny[emoji4]
Polecam Ci pas do auta besafe ,ja mam i czuje sie o wiele bezpieczniej kiedy ten pas mam tak nizej zapiety,kosztuje ok 200 zl ale warto.
Mozna tez wypozyczyc ale wydaje mi sie ,ze srednio sie to oplaca.
Nie dziwie sie,ze sie wystraszylas ale z dzidzi na pewno dobrze[emoji5]
@anja93 jezeli chcesz cos badac to do 6 tyg od poronienia mozesz zbadac caly zespol antyfosfolipidowy.
To sa badania zwiazane z krzepliwoscia,jezeli cos by wyszlo to bierze sie zastrzyki w brzuszek w ciazy.
Niestety te badania ,ktore robilas w ciazy ani nie mogly wskazac na to ,ze cos bedzie nie tak ,ani wykazac przyczyny:/
My kochalismy sie jakos po 2-3 tyg po kontroli u lekarza i dodam ,ze mialam zabieg.
I wiesz nie chce Cie namawiac ale mi na prawde kliku lekarzy potwoerdzilo nawet po drugim poronieniu ,ze po pierwszej @ mozna sie starac ,oczywiscie po kontroli u lekarza[emoji4]
@hona ojej kochana,rzeczywiscie pedz do lekarza [emoji15]pedz na morfologie,moze cos rozjasni
@roki_1991 kurna z czym sa jagodzianki hahaha ,wez bo sie posikam[emoji23]
Trzymam kciuki za pozytywna bete[emoji5]
@AgaB33 jak czujesz sie slabo to moze siplementuj d3 i tak sie przyda dzidzi,vigamtoletten jest dobra[emoji4]
Masz cos z progesteronem,ze chcesz brac przed terimnem @?jesli nie to nie kombinuj bo sobie cykl rozwalisz[emoji4]
Bierz od testu,ja bralam od owu ale u mnie byl z progesteronem problem.
Ja bym sexy powtorzyla[emoji4]
Ja sexowalam caly cykl na wszelki wypadek.
@madzia0902 mysle ,ze kolor jest kwestia gustu,ja lubie raczej stonowane rzeczy,dorzuce kolorowy kocyk lub zabawke a do spacerowki mozna zakupic na zamowienie kolorowe wkladki ,takze mozliwosci jest duzo.
Co sie komu podoba.
Taki mam styl[emoji6]a z tym ,ze dziecko sie przegrzeje to mit,przeciez dzidzi w granatowym wozku tak samo bedzie sie grzac a dwa jak bedzie 30-40 stopni to nie zostawiasz wozka raczej w pelnym sloncu.
Budka ma tez filtr 50uv.
@Calineczka24 udanej wizyty i daj znac czy kupiliscie wozio[emoji5]
@witch84 tak 30/33 tydzien to byloby bardzo wczesniej,duzo stresow czy malutka nie mialaby jakis powiklan.
Ale mam nadzieje,ze bedzie lepiej bo w sobote czyli po dwoch zastrzykach z wieksza dawka milam sekunde wiecej,lzy plynely strumieniami jak dostalam wynik[emoji5]a co u Was?
@mififi04 kciuki za nowy cykl[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Polecam Ci pas do auta besafe ,ja mam i czuje sie o wiele bezpieczniej kiedy ten pas mam tak nizej zapiety,kosztuje ok 200 zl ale warto.
Mozna tez wypozyczyc ale wydaje mi sie ,ze srednio sie to oplaca.
Nie dziwie sie,ze sie wystraszylas ale z dzidzi na pewno dobrze[emoji5]
@anja93 jezeli chcesz cos badac to do 6 tyg od poronienia mozesz zbadac caly zespol antyfosfolipidowy.
To sa badania zwiazane z krzepliwoscia,jezeli cos by wyszlo to bierze sie zastrzyki w brzuszek w ciazy.
Niestety te badania ,ktore robilas w ciazy ani nie mogly wskazac na to ,ze cos bedzie nie tak ,ani wykazac przyczyny:/
My kochalismy sie jakos po 2-3 tyg po kontroli u lekarza i dodam ,ze mialam zabieg.
I wiesz nie chce Cie namawiac ale mi na prawde kliku lekarzy potwoerdzilo nawet po drugim poronieniu ,ze po pierwszej @ mozna sie starac ,oczywiscie po kontroli u lekarza[emoji4]
@hona ojej kochana,rzeczywiscie pedz do lekarza [emoji15]pedz na morfologie,moze cos rozjasni
@roki_1991 kurna z czym sa jagodzianki hahaha ,wez bo sie posikam[emoji23]
Trzymam kciuki za pozytywna bete[emoji5]
@AgaB33 jak czujesz sie slabo to moze siplementuj d3 i tak sie przyda dzidzi,vigamtoletten jest dobra[emoji4]
Masz cos z progesteronem,ze chcesz brac przed terimnem @?jesli nie to nie kombinuj bo sobie cykl rozwalisz[emoji4]
Bierz od testu,ja bralam od owu ale u mnie byl z progesteronem problem.
Ja bym sexy powtorzyla[emoji4]
Ja sexowalam caly cykl na wszelki wypadek.
@madzia0902 mysle ,ze kolor jest kwestia gustu,ja lubie raczej stonowane rzeczy,dorzuce kolorowy kocyk lub zabawke a do spacerowki mozna zakupic na zamowienie kolorowe wkladki ,takze mozliwosci jest duzo.
Co sie komu podoba.
Taki mam styl[emoji6]a z tym ,ze dziecko sie przegrzeje to mit,przeciez dzidzi w granatowym wozku tak samo bedzie sie grzac a dwa jak bedzie 30-40 stopni to nie zostawiasz wozka raczej w pelnym sloncu.
Budka ma tez filtr 50uv.
@Calineczka24 udanej wizyty i daj znac czy kupiliscie wozio[emoji5]
@witch84 tak 30/33 tydzien to byloby bardzo wczesniej,duzo stresow czy malutka nie mialaby jakis powiklan.
Ale mam nadzieje,ze bedzie lepiej bo w sobote czyli po dwoch zastrzykach z wieksza dawka milam sekunde wiecej,lzy plynely strumieniami jak dostalam wynik[emoji5]a co u Was?
@mififi04 kciuki za nowy cykl[emoji5]
Wiesz co jestem obstawiona lekami, zastrzyki.
Bede u gin 7 dc. Zobaczymy jak owulacja bedzie.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Funia90
@roki_1991 rzeczywiscie smiesznie hehe no ale coz na ludzi poradzisz[emoji4]
@Frezja_1 co u Ciebie?ostatnio Cie tak malo[emoji4]
@Frezja_1 co u Ciebie?ostatnio Cie tak malo[emoji4]
muza_ton
@roki_1991 to długo każą czekać. Ja jak w diagnostyce robiłam to ok 12 na necie wyniki były. No ale co labolatorium to inne zasady.
@Funia90 no tak właśnie mysle że skoro nas już poniosło to może iść na całość i nie liczyć na złoty strzał tylko dopomoc losowi. Tymbardziej że owu mogę mieć dopiero 18dc patrząc po moich obserwacjach i badaniu bety sprzed 3 miesięcy. Chyba że strzele sobie test owulacyjny. Przypomniałam sobie właśnie że posiadam w domu takowy ;-)
Namówię męża na replay chyba bo jak w czwartek ten lekarz nagada bardzo źle to nie będę mieć już odwagi. A tak teraz to i tak już zaszaleliśmy to... Zobaczę co M na to.
@Funia90 no tak właśnie mysle że skoro nas już poniosło to może iść na całość i nie liczyć na złoty strzał tylko dopomoc losowi. Tymbardziej że owu mogę mieć dopiero 18dc patrząc po moich obserwacjach i badaniu bety sprzed 3 miesięcy. Chyba że strzele sobie test owulacyjny. Przypomniałam sobie właśnie że posiadam w domu takowy ;-)
Namówię męża na replay chyba bo jak w czwartek ten lekarz nagada bardzo źle to nie będę mieć już odwagi. A tak teraz to i tak już zaszaleliśmy to... Zobaczę co M na to.
Aga dzieki za przepis,bede musiala cos takiego sobie sporzadzic.
Calineczka niestety moje standardowe cisnienie to 90/60 . Czasem jakies 100/70 ale to jak juz sie fest wku...ie Wiem,ze pogody tez nie wyplywaja korzystnie na sampoczucie,ale czulam sie na serio podle.
Funia bylam po skierowanie,jutro co prawda mam zajety ranek i pewnie nie dam rady podjechac do przychodni,ale w czwartek zrobie. Kurcze,boje sie,ze jestem taka slaba,a przeciez zaczelismy starania o dzidzie. A propo's staran, jajniki naparzaja,kluja i co tam jeszcze robia a moj malz bedzie dopiero w piatek.Ech i czuje ,ze cykl do dupy...
Roki czy to Ty czekasz na bete?? Trzymam kciuki kochana, juz jakis czas nie bylo pozytywu ,fajnie by bylo znowu uslyszec dobra wiadomosc.
Calineczka niestety moje standardowe cisnienie to 90/60 . Czasem jakies 100/70 ale to jak juz sie fest wku...ie Wiem,ze pogody tez nie wyplywaja korzystnie na sampoczucie,ale czulam sie na serio podle.
Funia bylam po skierowanie,jutro co prawda mam zajety ranek i pewnie nie dam rady podjechac do przychodni,ale w czwartek zrobie. Kurcze,boje sie,ze jestem taka slaba,a przeciez zaczelismy starania o dzidzie. A propo's staran, jajniki naparzaja,kluja i co tam jeszcze robia a moj malz bedzie dopiero w piatek.Ech i czuje ,ze cykl do dupy...
Roki czy to Ty czekasz na bete?? Trzymam kciuki kochana, juz jakis czas nie bylo pozytywu ,fajnie by bylo znowu uslyszec dobra wiadomosc.
roki_1991
@AgaB33 ja też robię w diagnostyce, ale tak długo jeszcze nie czekałam. Ale coś się zaczyna dziać, bo pojawiły się w końcu wyniki morfologii i ob. Nie mam jeszcze CRP co mnie dziwi, bo też było na tym samym skierowaniu. No i na betę czekam cały czas jak na szpilkach. Ja się tam na wynikach morfologi nie znam, ale wygląda mi to niestety na infekcje bakteryjną.... I boję się jak to się skończy
@hona no czekam czekam. Mam nadzieję że dzisiaj będą te wyniki
@hona no czekam czekam. Mam nadzieję że dzisiaj będą te wyniki
reklama
muza_ton
@roki_1991 ale co Ci w tej mrfologii wyszło nie tak?