reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 to jak dziś mam 17dc a w ndz byl 15dc i było z M ten tego (cykle 27-28dni) to juz nie zaczynać z tą luteina tylko np w 25dc zrobić betę i jak będzie ciąża to wtedy? Czy zaczać teraz brać a jak w 25dc zrobie betę i nie będzie ciąży to przestać brać?

reklama
@roxie123 kochana, wiem że masz pragnienie. Każda z nas je ma. I doskonale Cię rozumiem. Zwłaszcza że też jeszcze nie mam dzieci, więc wiem jak to jest zmagać się z myślami, czy kiedykolwiek będzie nam dane wziąć na ręce swoje upragnione dziecko

@roxie123 dzoekuję Ci bardzo. A Tobie napewno się uda. Ja myślę że Bóg napewno Cie w tym dopomoże. Kurcze nie może być inaczej, Ty taka fajna dziewczyna jesteś.

@roki_1991 no to może coś z tego będzie u Ciebie. U nas że tak powiem złoty strzał jeśli się uda. Wcześniej nie decydowaliśmy bo to dopiero dwie @ były no i M do tego lekarza no ale skoro taki spontan był to nie wiem czy nie powtlórzyć dziś chociaż jak to już 17dc to nie ma chyba sensu przy moich cyklach??? Bo jeśli miało być to już po owu chyba jest. Chociaż poprzednio w 25dc beta była negatywna. Pozytyw dopiero 28dc. Może ja później ta owu mam. Niew połowie tylko ok 17-18dc skoro po ok 9 dniach po do powinien test wyjść. Możliwe to? Ja to nie mam zbyt dużej wiedzy, dopiero po poronieniu troche zgłębiam temat. Bratowa mi powiedziała że ona nie wie gdzie ja się uchowałam ;-)
Ostatnio w dniu miesiączki beta ok 25 była. Także nie będę sie napalać i tez poczekam. chociaż miesiączka planowo w ndz. Nie wiem czy doczekan do poniedzialku :-)

Ostatnia edycja:
Ja tez za Was trzymam kciuki i zeby sie tylko udalo !!!! :-* sama chcialabym teraz bic sie z myslami czy to moze juz w tym miesiacu bedzie cos czy nie... Czy znowu @ i kolejne starania..a niestety. Musze odczekac te 3 cykle uf najdluzsze 3 miesiace w zyciu.. Ja nie wiem skad sie bierze takie pragnienie potomstwa..to juz chyba instynkt macierzynski ;-) ;-) oby wszystkim nam dane bylo tulic swojego bobaska
Ja tez mam zalecane brac luteine ale dopiero od stycznia od 19 dc do 26 (czyli w miesiacu w ktorym wg lekarza moge zaczac sie starac)...

reklama
Do góry