reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja właśnie kwas buraczany zrobiłam. Niech się kisi w piątek powinien być już do picia. Bo już nie mam pomysłu na to abym zaczęła być w pełni formy. No napewno schudnąc ale coś mi z tym nie idzie. A od miesiąca łamie mnie w kościach i jakaś słabsza jestem. Nie wiem czy to nie od pogody.

@hona sprawdź sobie może poziom d3 i b12.

Aga ja juz od dluzszego czasu suplementuje i d3 i b12. Obawiam sie,ze Roxie moze miec racje. Od kiedy poronilam drugi raz to chyba z rok jechalam na tardyferonie, potem lekarz powiedzial,ze mozna juz odstawic. Czuje ,ze moj zapas sie wyczerpal i pewnie znowu bede go musiala brac.Niby staram sie jesc zdrowo,i dbam,aby dostarczac to zelazo,ale kurcze,mozliwe,ze to jest anemia. Ech,zawsze cos,jak nie urok to..... przemarsz wojsk.

@hona a właśnie kwaals buraczany próbowałaś? Ja też miałam niby anemie, niskie żelazo. Dostałam te leki co Ty ale pielęgniarka poleciła mi właśnie kwas buraczany na anemie. Poczytaj może akurat.

@hona zrób badanie zobaczysz ...ja nigdy nie miałam anemii hemoglobina zawsze 14 ale mama i siostra caly czas łapią, podobno jak się ma tendencje ze raz to jyz się wraca , także zobacz sobie może przez to złe samopoczucie ... zawsze coś nie halo mnie dziś piersi bolą ale prawa aż kuje piekaco czasami :( owulacja jest wiem to...ale I tak shizy

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurcze dziewczyny ale fajnje, ze takie rozgadane jestescie i ze zwierzacie sie ze wszystkiego tutaj, opowiadacie co tam u Was itp.. To na pewno odskocznia od takiej szarej rzeczywistosci..niektore macie ten "trudny" czas juz dluzszy czas za soba i takie luzne pogadanie na pewno sprawia ze mozna zapomniec choc na chwile wyluzowqc sie i troche potroszczyc sie o siebie nawzajem....
Dziekuje Wam za te wszystkie rady jakie badania najlepiej zrobic itp. Ja na poczatku ciazy zrobilam te podatawowe krew mocz i byly idealbe, nic nie wskazywalo na to ze serduszko w 9 tyg przestanie bic..lekarz stwierdzil ze to czysty przypadek, ze tak jest czesto i ze druga ciaza ma duze szanse na powodzenie...i na razie nie musze robic zadnych badan (czekam jeszcze na wyniki hist-pat) ale pomyslalam, ze tak tylko mowi zeby mnie pocieszyc, ze przy moim tylozgieciu macicy na pewno nie mam juz szans...a zalamalabym sie okropnie..nie wiem czy bym sie z tego podniosla jakby mi sie drugi raz to przytrafilo... Rany, nawet nie chce myslec co czulyscie kochane te , ktore macie to np 2 razy za soba..ale jestescie silne!!! Az milo Was tutaj odwiedzac patrzac ile w Was pozytywnej energii.
Ja caly czas sie tylko obwinialam dlaczego ja...dlaczego tyle dzieci rodzi sie nie chcianych a te chciane bardzo czesto odchodza do Aniolkow.co moglam zrobic zle, skoro tak o siebie dbalam, ehhh.... Mimo ze mam tylko 24 lata juz wiem, ze nie umialabym sobie poradzic ze swiadomoscia ze moglabym nigdy nie miec dziecka..
Kochane jeszcze raz dziekuje za mile przywitanie, jakos tak mi latwiej sie tak wyzalic... Buziaki jestesMY razem !!!

Do góry